2020 m. sausio 17 d., penktadienis

ŽIEDO MAGIJA

Žiedas - tai ne tik statusas, mada ir grožis, bet ir apsauga. Net jeigu tai ir pats paprasčiausias žiedelis, jis gali padėti Jums gyvenime.
Apie tai, kad žiedai ir apyrankės padeda apsaugoti nuo svetimos įtakos, buvo žinoma jau ir senovėje. Visas mūsų kūnas išvagotas meridianais, o jais cirkuliuojanti energija, dažniausiai patenka pas mus per galūnes. Didžiąja dalimi per rankas. Žiedai ant rankų apsaugo nuo svetimos, nepageidaujamos energijos ir tuo padeda išsaugoti vientisumą ir sveikatą.
Astrologai ir chiromantai tvirtina, kad kiekvienas pirštas susijęs su tam tikra planeta ir stichija. Jeigu nešioti žiedus, kurie atitinka planetų ir stichijų charakterį, žiedas Jums padės.
Sidabriniai žiedai padeda magiškųjų savybių vystymui, intuicijai, ateities spėjimo ir numatymo savybėms stiprinti. Tokį žiedą galima nešioti ant bet kurio piršto.
Auksas - aktyvus metalas, padedantis aktyvuoti Jūsų asmeninę energiją patikti Jums pačiam ir aplinkiniams.

ŽIEDAS ANT NYKŠČIO

Ant nykščio rekomenduojama nešioti žiedą žmonėms, kurie yra ekspansyvūs, emocionalūs ir turi didelius energijos resursus. Užmaudami žiedą ant nykščio Jūs aktyvuojate jutiminį pasaulio suvokimą, taip pat pritrauksite priteklių.

ŽIEDAS ANT SMILIAUS

Neryžtingiems ir droviems žmonėms labiausiai tinka nešioti žiedus ant smiliaus. Puošdami žiedu šį pirštą, aktyvuojate Jupiterį ir valdžios stichiją. Tai suteikia pasitikėjimo savimi ir padeda pasiekti tikslų, ne tik darbe. Tai padeda patikėti savimi ir pakelti savivertę, suteikia ryžto ir įžvalgumo.

ŽIEDAS ANT DIDŽIOJO PIRŠTO

Didysis pirštas (žemės stichija, Saturno planeta) - atsakingas už genties atmintį. Ant didžiojo piršto reikia nešioti žiedus, kuriuos esate paveldėję. Toks žiedas Jus sustiprina ir užtikrina Jūsų ryšį su Jūsų gentimi, gimine.
Giminės žiedas sušvelnins neigiamą įtaką, padės susidoroti su sunkumais, suteiks jėgų atsilaikyti.
Būtinai dovanokite (perduokite) žiedus savo vaikams: ne tik mergaitėms, bet ir berniukams, nes tai padės Jiems gyventi.
Ant didžiojo piršto galima nešioti ir žiedus, kuriuos Jūs perkate sau ir nebūtinai iš brangaus metalo.

ŽIEDAS ANT BEVARDŽIO PIRŠTO

Žiedas ant bevardžio piršto (oro stichija, Saulės planeta) įkvepia, aktyvuoja kūrybinę energiją, padeda bendravimui.
Žiedas ant dešinės rankos benardžio piršto (o pas katalikus - ant kairės) rodo šeimos padėtį.
Jeigu ant bevardžio piršto nešiosite žiedą, padovanotą artimųjų, jis padės pagerinti santykius.
Žiedas, padovanotas mylimo žmogaus, padės Jums pagerinti asmeninius santykius ir tarnaus, kaip apsauga.
Mažas žiedelis simbolizuoja harmoningą, ramią ir savimi pasitikinčią asmenybę, didelis - žmogaus polinkį į aistras.

ŽIEDAS ANT MAŽYLIO PIRŠTO

Žiedas ant mažylio piršto (vandens stichija, Merkurijaus planeta) sustiprins Jūsų emocinę būseną ir padės saugoti psichinę pusiausvyrą, taip pat padės užmegzti reikalingus kontaktus. Ant šio piršto žiedus tinka dovanoti draugams.
Moters nešiojamas žiedas ant šio piršto pabrėžia jos koketiškumą ir nepastovumą.
Žiedas ant mažylio taip pat liudija apie pasiruošimą flirtui ir polinkį į azartinius žaidimus ir jo paskirtis yra slopinti šiuos asmenybių polinkius.

Jūs galite naudotis šiomis rekomendacijomis, bet galite pasikliauti savo vidiniu "aš" - pasąmonę Jūsų tikrai neapgaus. Tegu žiedai ir apyrankės teikia Jums džiaugsmą, pasitenkinimą ir gerina Jūsų nuotaiką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą