2020 m. sausio 22 d., trečiadienis

ATIDARYTOS DURYS KARTĄ PER 1000 METŲ!

Kuo unikali diena 2020.02.02 moterims?
Tokia data - retenybė, ji būna kartą per tūkstantį metų, todėl tikrai verta pasinaudoti skaičių magija ir pakeisti gyvenimą į gerąją pusę. Šią dieną suteikiamas šansas visoms moterims: pasiruoškite lemtingiems pokyčiams.
Vasario 2 diena bus užpildyta Jupiterio energija, tokios dienos istorijoje dar niekada nebuvo.
Ši diena pakankamai stipri vyriškajai lyčiai, bet būtent moterims bus duota galimybė kurti stebuklus. Svarbiausia, pasinaudoti momentu ir praleisti dieną teisingai. Netgi jeigu dabar jus žlugdo apatija, jėgų nuosmukis, greitai viskas pasikeis. Nebijokite permainų, ženkite į šią datą su džiaugsmu ir noru.
Vyriškoji energija karaliavo per daug ilgai, dabar viskas pradėjo keistis moteriškosios energijos naudai, pasaulis pradeda judėti ten, kur nori moteris.
Žinoma, tai sąlyginė samprata, bet tai, kad pasaulį  valdys minkštumas, būtis, pusiausvyra - nenuginčijama. Kovų ir varžybų laikas traukiasi į praeitį. Kaip teisingai šią dieną praleisti? Ką būtinai reikia padaryti?
Galvoti norus, svajoti, vizualizuoti ir detalizuoti.
Įsivaizduoti visa išsipildžiusiais, pasinerti į pojūčius, pajausti pasitenkinimą dėl jų. Būtinai atleisti skriaudėjams, paleisti žmones, kurie nori išeiti. Dabar jums nereikia nieko, kad nereikalinga. Save statykite į centrą - nėra daugiau nieko svarbesnio.
Pasakykite: "Aš atleidžiu visiems ir sau. Ir iš savo gyvenimo paleidžiu visą negatyvą. Tegu mano svajonė išsipildo! Būkite nuoširdūs, tikėkite savo žodžiais ir savimi.
Šią dieną jokiu būdu negalima - pasiduoti pavydui, barniams, konkurencijai, lenktyniauti. Padėkite, palaikykite kurkite ir spinduliuokite gėrį. Jeigu tai yra virš jūsų galimybių ribų - išeikite, venkite, nesikiškite.
2020.02.02 gali tapti atsirties tašku jūsų gyvenime, praleiskite šią dieną teisingai!
Informacijos šaltiniai: zhurnal-lady.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą