2019 m. gegužės 29 d., trečiadienis

ŠIE ŽMONĖS ATNEŠA LAIMĘ IR SĖKMĘ: ŠEŠI "GERŲJŲ PASIUNTINIŲ" POŽYMIAI

Šiame pasaulyje yra žmonių, kurie į jūsų gyvenimą gali atnešti laimę, sėkmę, iššaukti teigiamas permainas. Vienas rašytojas pasakė: reikia prisiglausti prie stipraus žmogaus ir jums persiduos dalis jo jėgos. Ne, jūs neatimsite iš jo energijos, tokie žmonės skleidžia šviesą ir šilumą, tokia yra jų esybė. Reikia tiesiog būti šalia, draugauti, bendrauti, mokytis gerai elgtis su tokiu žmogumi. Jausti jam simpatiją...
Jeigu toks žmogus atsirado jūsų gyvenimo kelyje tai puiki galimybė tapti laimingesniu ir sėkmingesniu. Tai - puikus ženklas!
1. Nuo tokio žmogaus sklinda susitaikymo ir dvasinės ramybės jausmas. Ne, jis gali būti visai ne idealus ir ne pakylėtas. Bet šalia jo jauti ramybę. Kažkaip šalia jo jautiesi linksmiau. Jis tarsi pakrauna energija ir viltimi. Taip, lyg sakytų: "viskas bus gerai!".
2. Po bendravimo su tokiu žmogumi ilgam išsilaiko žvalumas ir pakylėta nuotaika. Jus pradeda lydėti sėkmė, tegu nors ir maža, bet tikras pasisekimas. Sėkmingai pavyksta derybos, išsisprendžia klausimai, pavyksta gauti leidimą ar reikalingą dokumentą.
3. Gali atsirasti pamesti daiktai, gali grąžinti skolą, kurios neatiduodavo, galite gauti premiją. Galima kažką malonaus išlošti, gauti dovaną, galite naudingai kažką parduoti. Pagerėja finansinė padėtis, gaunate pelną, tegu ir nedidelį.
4. Jūs jaučiatės geriau! Praėjo galvos skausmas, pasitaisė sveikata, dingo peršalimo simptomai, pasveiko vaikas ar kažkas iš artimųjų.
5. Tokio žmogaus patarimai labai naudingi. Jie realiai padeda. Net jeigu jis juokaudamas kalba arba pasakoja apie save, jo žodžiuose yra gili prasmė, skirta būtent jums. Jis tarsi perduoda naudingą informaciją, skirtą būtent jums.
6. Jums norisi prieiti prie tokio žmogaus arčiau nuo jo sklinda šiluma! Jis skleidžia energiją. Jūs iš karto pajuntate simpatiją, pasitikėjimą. Ir po to jūs apie tą žmogų galvojate jis jums padaro didelį įspūdį. Jo atvaizdas atsispaudžia jūsų sieloje. Nors jis atrodo kaip visiškai eilinis žmogus...
Jeigu tokį žmogų sutikote savo gyvenime tai gero periodo pradžia. Net jeigu tai atsitiktinis susitikimas, jeigu jūs tiesiog truputį pabendravote, prisilietėte - vis tiek tai yra puiku. Prisiliesdami prie kitos stiprios ir sveikos sistemos, mes įgauname jos savybių.
Tokį žmogų jūs sutinkate ne šiaip sau. Tai ir pavyzdys, ir viltis, ir geras ženklas ateičiai, ir parama. Jeigu toks susitikimas trumpas pasistenkite gauti patarimą ir gerą "instrukciją", nes tik tiek užtenka, kad atnaujintumėte savo resursus ir taptumėte stipresniu. Toks žmogus geras laimingų permainų pranašas. Svarbiausia nepraleiskite tokio susitikimo tik jums skirtos gerosios žinios!
 Informacijos šaltinis: Анна Кирьянова, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą