2020 m. sausio 16 d., ketvirtadienis

ŠIAIS METAIS PALEISK VISUS, KURIE NEPASIRENGĘ TAVĘS MYLĖTI

Nors gali būti sudėtinga, bet labai svarbu ir tau teks tai padaryti: liaukis dalinti meilę tiems, kurie nepasirengę tavęs mylėti!
Liaukis rimtai bendrauti su žmonėmis, kurie nenori keistis. Liaukis būti greta žmonių, kuriems vienodai rodo – esi greta, ar tavęs apskritai nėra. Liaukis teikti pirmenybę žmonėms, kuriems esi vienas iš daugelio variantų.
Tavo instinktas – daryti viską, ką gali, kad užsitarnautum gerą reputaciją, tačiau iš tikrųjų šios pastangos suryja laiką, energiją ir prieštarauja sveikam protui.
Kai susikoncentruosi į savo gyvenimą, nes kiekvienas bus pasirengęs tave ten sutikti.
Tai nereiškia, kad nereikia savęs keisti. Tai reiškia, kad reikia liautis bendrauti su žmonėmis, kurie nepasirengę tavęs mylėti.
Jeigu tave palieka vieną, įžeidinėja, pamiršta ar negerbia žmonės, su kuriais praleidi didžiumą laiko, reiškia, darai sau meškos paslaugą ir toliau eikvodama jiems savo energiją ir gyvenimą.
Gyvenimo paslaptis paprasta – tu skirta ne visiems. Ir ne visi skirti tau. Būtent tai sukuria tą ypatingą situaciją, kai susirandi tą saujelę žmonių, su kuriais įmanoma nuoširdi meilė, draugystė, santykiai. Suprasi, kaip tai vertinga, nes jau spėjai patirti priešingą situaciją.
Tačiau kuo ilgiau stengiesi priversti save mylėti, kai tie žmonės jau nebegali to daryti, tuo ilgesniam laikui netenki tikro bendravimo. O tikri draugai tavęs laukia. Šioje planetoje milijonai žmonių, kurie tiks tau kur kas geriau.
Kuo ilgiau pasilieki su tais, kurie naudoja tave kaip atsarginį variantą, asmeninį psichologą ar žaibolaidį negatyvui išlieti, tuo ilgesniam laikui netenki to, ko tau išties norėtųsi.
Galbūt, jeigu nustotum būti su jais, imtum mažiau jiems patikti.
Galbūt jie tave išvis pamirštų.
Galbūt, jeigu nustosi stengtis ir nertis iš kailio, santykiai baigsis.
Galbūt, jei nustosi skambinėti, telefonas nutils kelioms dienoms ar net savaitėms.
Tai nereiškia, kad tu griauni santykius. Tai reiškia, kad vienintelis dalykas, kuris palaiko santykius – tai ta energija, kurią į juos investuoji.
Tai ne meilė. Tai – prisirišimas ir priklausomybė.
Vertingiausia ir svarbiausia, ką turi gyvenime – tavo energija. Ne laikas, kuris ribotas, o energija. Kam tu ją atiduodi, tuo ir užsipildo tavo gyvenimas. Kam skiri savo laiką, tai ir nulemia tavo egzistavimą.
Kai šitai suvoksi, pradėsi suprasti, kodėl taip pergyveni, kai leidi laiką su neteisingais žmonėmis, ar neteisingame darbe, ar tose vietose, kurios tau neskirtos.
Pradėsi suprasti, kad svarbiausias dalykas gyvenime – saugoti ir ginti savo energiją labiau nei visa kita.
Paversk gyvenimą saugia vieta, kurioje bus tik tie žmonės, kuriems tu nuoširdžiai svarbi.
Tu neprivalai nieko gelbėti. Neprivalai įtikinėti žmonių, kad jiems būtina gelbėtis. Neprivalai būti greta žmogaus ir dalinti jam savo gyvenimą, po gabalėlį, vien todėl, kad tau to žmogaus gaila, vien dėl to, kad “privalai”, kad bijai jam nepatikti.
Tau būtina suprasti, kad pati kuri savo likimą ir kad pati priimi tą meilę, kurios verta save laikai.
Suprask, kad esi verta tikros draugystės, tikrų santykių ir tikros meilės su žmonėmis, iš kurių sulauksi analogiško atsako. 
Informacijos šaltinis: soulpost.ru

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą