2020 m. sausio 21 d., antradienis

DEŠINĖS IR KAIRĖS RANKŲ ENERGIJA

Žmonės visada ypatingą dėmesį skyrė papuošalų pasirinkimui. Reikia nepamiršti, kad kiekvienas iš jų gali turėti tam tikrų savybių ir dėl to papuošalus nešioti reikia teisingai.

PAPUOŠALAI ANT DEŠINĖS RANKOS

Dešinė ranka traukia energetiką. Ko nors netinkamo iš blogo žmogaus dešine ranka geriau neimti, kitaip yra tikimybė, kad jums perduos ir negatyvią energiją. Ypač ši taisyklė aktuali pinigams, juk kupiūros ištisai keliauja iš rankų į rankas ir sugeria didelį žmogiškosios energijos kiekį.

Papuošalai, nešiojami ant dešinės rankos, taip pat turi savybę pritraukti energiją. Dėl to stenkitės ant dešinės rankos nešioti papuošalus iš aukso ar sidabro. Aukso papuošalai simbolizuoja Saulę ir turi savybę sugerti Saulės energiją. Auksiniai papuošalai, sugėrę Saulės energetiką, gali ją perduoti jums.
Sidabras yra Mėnulio metalas ir taip pat turi savybę kaupti energiją. Sukaupta energetika, teigiama ar neigiama, gali pereiti jums. Kad neigiamos energijos užtaisas jums nepersiduotų, prieš einant miegoti sidabrinius papuošalus nuo dešinės rankos nuimkite.

PAPUOŠALAI ANT KAIRĖS RANKOS

Norų apyrankės
Kairei rankai, skirtingai negu dešinei, būdinga energetiką atiduoti. Tuo galima naudotis tam, kad atsikratyti negatyvo arba apsisaugoti nuo jo. Kairei rankai tinka parinkti dviejų tipų papuošalus. Vieni turi saugoti, kiti padėti atsikratyti neigiamos energijos.
Apsauginėmis savybėmis pasižymi apvalios formos papuošalai, pavyzdžiui, norų apyrankės jus ne tik apsaugos, bet ir padės pritraukti pinigus, meilę ir sėkmę. Daugelis papuošalų iš nebrangiųjų metalų turi apsaugos  nuo nužiūrėjimų ir blogų programų savybes. Juvelyriniai dirbiniai iš baltojo aukso taip pat saugo nuo negatyvios energijos.
Atsikratyti negatyvios energijos padės bet kokios formos pakabukai. Jeigu jūsų papuošalas senas ar jūs jį paveldėjote, jį reikėtų nešioti ant kairės rankos. Buvusių savininkų sukaupta energetika tame papuošale su laiku išnyks, nes kairė ranka sugeba jos atsikratyti.

KAIRĖS RANKOS ENERGIJA IR PINIGŲ PRITRAUKIMAS

Daugelyje okultinių mokslų literatūrinių šaltinių pabrėžiama, kad pinigai savyje turi blogio. Ir iš tiesų pinigai turi negatyvios energijos, dėl to daugelyje kūrinių jie aprašomi kaip blogio šaltinis. Bet nei praeitais, nei mūsų laikais be jų išgyventi neįmanoma.
Taigi, imdami pinigus į rankas, mes priimame ir negatyvo dozę. Todėl, jeigu imate pinigus iš kieno nors rankų, arba išimate juos iš bankomato, stenkitės juos imti kaire ranka.
Kairė ranka yra neigiamos energijos recipientas (įėjimo vartai). Dešinė ranka teigiamos energijos recipientas.
Bioenergetikoje poliariškumo dėsnis (t. y. teigiamos energijos pritraukimas prie neigiamos) neveikia. Bioenergetikoje viskas priešingai. Teigiamas užtaisas pritraukiamas prie teigiamo, neigiamas prie neigiamo. Pavyzdžiui, jūsų sutikto žmogaus energetika priešinga negu jūsų, kas jums nutiks? Diskomfortas? Taip ir jis gali pasireikšti bendravimo diskomfortu, galvos skausmu, savijautos pablogėjimu ir pan. Bendraujant su tokios pačios energetikos žmogumi taip nenutinka.
Taigi, kai mes imame pinigus dešine ranka, vyksta pinigų atmetimas, o kai kaire ranka - pinigų pritraukimas. Kitaip tariant, kairės rankos energija pritraukia pinigus.
Visais laikais noras užvaldyti svetimą turtą turėdavo kruvinų pasekmių, o pagrobtas turtas niekam neatnešdavo laimės. Ar tai susiję su prievarta, kuri buvo naudojama grobimo metu? Ne, ne viskas susiję su prievarta. Dabar vagys stengiasi vogti tuo metu, kai gyventojų nėra, vadinasi jokios prievartos netaiko. Bet ir tokie daiktai neturi nieko teigiamo.
Brangieji metalai, ypač brangakmeniai, puikiai sugeria visą negatyvą, kurį savyje turi žmogus. Kai daiktas būna atimtas prievartos būdu, jis savyje laiko padidinto negatyvo dozę, o dažnai ir prakeiksmą. Po to toks daiktas patenka į juvelyrinės parduotuvės vitriną, o iš ten - pas jus į papuošalų dėžutę.
Ar viskas, kas slypi tame daikte pereis jo naujajam šeimininkui?
Kaip kam pasiseks. Kažkas, užsidėjęs tokį daiktą, nori jį iš karto nusiimti. Pavyzdžiui, auskarai gali sukelti sunkumo pojūtį, nors patys būti ir labai maži, arba gali atsirasto galvos skausmas. Taip pat gali pasireikšti depresinė būsena, sugesti nuotaika. 

KAIP IŠVALYTI PAPUOŠALUS NUO NEGATYVO?

Jeigu papuošalus prakeikė, tai ir prakeiksmas pereis naujam savininkui? Dažniausiai, jeigu gaminys buvo tikslingai prakeiktas, tai greičiausi pereis. Labai svarbu yra žinoti, kaip išvalyti papuošalus nuo tokios energijos.
Keliaukime į praeitį. Pavyzdžiui, ką su savo grobiu darė vieno visų mylimo Stivensono romano "Lobių sala" herojai - piratai? Užkasdavo į žemę!
 Štai ir atsakymas! Žmogus, gavęs tokią dovaną, gali pabandyti namų sąlygomis ją išvalyti nuo negatyvo. Žemė puikiai sugeria negatyvą. Negalima tvirtinti, kad piratai tai žinojo ar taip darė intuityviai, bet beveik visuose romanuose apie vagišius, jie pagrobtus daiktus kuriam laikui užkasdavo į žemę.
Papuošalų užkasimas į žemę negali duoti 100 procentų garantijos, bet lengvas negatyvas - tikrai dings. O ką daryti, jeigu negatyvas didesnis?
Jeigu papuošalas be akmenų, tai 100 procentų negatyvo atsikratymo garantiją gali duoti perliejimas. Bet jeigu kalbame apie gaminius iš akmenų, tai be specialisto pagalbos neapsieisite.

KAIP TEISINGAI UŽRIŠTI SIŪLĄ ANT RIEŠO

Daugelyje šventų vietų žmonėms užriša raudoną siūlą nuo nužiūrėjimo. Kai kas riša ant dešinės rankos, o kai kas ant kairės. Kaip taisyklė, raudonas siūlas rišamas ant riešo.
Jeigu žmogus, rišantis siūlą, turi bent elementarių žinių žmogaus organizmo energetikos srityje, tai niekada siūlo neriš ant dešinės rankos.
Kaip jau ir minėta anksčiau - kairė ranka yra  vartai negatyvios energijos patekimui į organizmą, o ant jos užrišdami siūlą šiuos vartus uždarome.
Jeigu siūlą rišime ant dešinės rankos, tai perkirsime teigiamos energijos patekimą į organizmą.

AKMENŲ ENERGETIKA

Akmenims visada priskiriamos stiprios energetinės savybės. Laikoma, kad jie teigiamai veikia žmogaus energetiką. Vis dėl to akmenis rinktis reikia labai atidžiai. Egzistuoja daug papuošalų su akmenimis parinkimo sau būdų, pavyzdžiui, pagal Zodiako ženklą arba pagal gimimo datą. Iš esmės bet kokie papuošalai su akmenimis skleidžia savo ypatingą, nepakartojamą energetiką ir savarankiškai gali atlikti talismano funkciją.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą