2019 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

RAUDONAS SIŪLAS ANT RANKOS: STIPRIAUSIA APSAUGA NUO NUŽIŪRĖJIMO

Visais laikais žmonės tikėjo "blogos akies" jėga ir stengėsi apsaugoti save ir artimuosius nuo negatyvaus svetimų minčių ir emocijų poveikio. Raudonas siūlas ant riešo nuo senų laikų yra vienas iš stipriausių apsaugų nuo nužiūrėjimo, taip pat amuletu sėkmei ir apsaugai nuo bet kokio neigiamo poveikio.
Kodėl būtent raudonas siūlas? Ar galima tokią apsaugą pasidaryti pačiam? Ant kokios rankos raudoną siūlą rišti? Visi atsakymai bus šiame straipsnyje!

RAUDONO SIŪLO ANT RIEŠO ISTORIJA

Iš kur atsirado paprotys raudoną siūlą rišti ant riešo ir kodėl būtent raudoną, o ne, pavyzdžiui, baltą?
Viskas prasidėjo Pažadėtoje Žemėje, tai yra Izraelyje. Pagal padavimą, vienos iš keturių motinų, Rachelės, kapas buvo aprištas raudonu siūlu, kad vieta būtų apsaugota nuo vandalų ir piktų žmonių. Garsusis Rachelės Kapas Betlėjuje egzistuoja nuo seniausių laikų, yra stipri energetinė vieta ir kasmet pritraukia tūkstančius piligrimų iš viso pasaulio.
Raudona siūlo spalva buvo parinkta ne atsitiktinai. Pirmiausia, judaizme moteris simbolizuoja raudoną spalvą, o vyras - baltą. Antra, visame pasaulyje raudona spalva - tai meilės spalva. Šiuo atveju raudonas siūlas pasakoja apie motiniškos meilės jėgą ir apsaugą, juk Rachelė simbolizuoja ne tik moterį, kuriai vaiko gimimas kainavo gyvybę, bet ir motiną, iki pabaigos užjaučiančią savo vaikus ir besirūpinančią jų likimais.

KAIP TEISINGAI UŽRIŠTI RAUDONĄ SIŪLĄ?

Daugelis žmonių, svajojantys arba norintys nusipirkti raudoną sūlą, nežino kaip teisingai šį talismaną nešioti ir ką reikia žinoti perkant tokią stiprią apsaugą.
1. Raudoną siūlą reikia nešioti ant kairiojo riešo. Tai svarbi sąlyga, kad amuletas veiktų efektyviai. Reikalas tame, kad būtent per kairę žmogaus pusę patenka neigiama energija ir kairioji ranka yra bet kokios neigiamos energijos gavėjas. Rišant siūlą ant kairiojo riešo, mes lyg užkertam kelią negatyviai energijai.
2. Siūlas būtinai turi būti iš Izraelio.
3. Siūlas užrišamas 5 arba 7 mazgais ir tai laikoma svarbia ritualo dalimi, nes kiekvienas mazgelis simbolizuoja vieną iš gyvenimo sferų, kurioje reikalingi teigiami pokyčiai ir stipri kiekvienoje iš sių sferų apsauga.
4. Siūlą užrišti privalo artimas žmogus, dvasinis mokytojas arba žmogus, kuriuo jūs pasitikite.
5. Jeigu pastebėsite, kad siūlas ant jūsų riešo dingo ar jį pametėte, tai reiškia, kad jis atliko savo tiesioginę paskirtį ir prisiėmė neigiamą smūgį ir apsaugojo jus.
6. Tikintiesiems siūlo rišimo metu būtina skaityti specialią maldą, kuri papildomai įkraus apsaugą. Svarbu žinoti, kad maldą skaito tas žmogus, kuris riša mazgelius ir tada užriša siūlą ant rankos, o ne tas, kas šią apsaugą nešios. Šiuo atveju mazgelių turi būti 7 ir malda skaitoma taip, kad kiekvienam mazgeliui tektų viena eilutė. Maldoje yra aštuonios eilutės, todėl paskutiniąją reikia kalbėti jau su prie išbaigto amuleto.

AR RAUDONAS SIŪLAS TINKA VAIKAMS?

Raudoną siūlą galima įsigyti ne tik sau, bet ir vaikui. Ne paslaptis, kad vaikai, o ypač naujagimiai, visiškai neapsaugoti nuo nužiūrėjimų, bet daugelis tėvų nekreipia į tai dėmesio. O reikėtų.
Neegzistuoja jokių taisyklių ar draudimų, kurie neleistų vaikams nešioti raudono siūlo. Dar daugiau, netgi krūtimi maitinamiems kūdikiams rekomenduojama ant riešo užrišti raudoną siūlą ir naudotis jo apsauga nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų.
Geriausia, kad siūlą rištų vienas iš tėvų, mintimis linkėdamas savo vaikeliui tik paties geriausio ir šviesiausio.
 Informacijos šaltinis: dr-tabachnik.com, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą