2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

KAIP IŠVENGTI NESĖKMIŲ 2018 METAIS

6 kiniškos
monetos, perrištos
raudonu siūlu
Druskos vandens apsauga
Kadangi juodoji žvaigždė #2 2018 metais skrieja Lo šu kvadrato vakaruose, o geltonoji #5 - šiaurės sektoriuje, specialūs Feng Šui apsaugos ir aktyvatoriai šiuose sektoriuose - būtini.
Kad išsklaidyti neigiamą šių žvaigždžių poveikį jūsų namų vakarų ir šiaurės sektoriuose pakabinkite šešias kiniškas monetas, perrištas raudonu siūlu ir pastatykite druskos vandens apsaugas. Patarimų ir filmuką kaip pasigaminti druskos vandens apsaugą rasite straipsnyje Feng šui druskos vandens apsauga.




TRYS PRAŽŪTYS ŠIAURĖJE (322,5º - 37,5º)

6 vamzdelių
vėjo varpeliai
Fu šunys (Fu Dogs)
Labai svarbu, kad 2018 metais šiauriniame sektoriuje neatliktumėte jokių triukšmingų remontų ar dekoravimo. Šiauriniame sektoriuje šiais metais apsistoję trys pražūtys ir dar papildomai čia atskrido geltonoji #5. Šiaurinėje pusėje negalima atlikti žemės darbų, kasti duobių, pamatų ar atlikti bet kokius techninius darbus savo sode ar už jo ribų. Jeigu neturėsite kito pasirinkimo, tuomet būtinai pakabinkite 6 metalo vamzdelių vėjo varpelius bent jau tokių darbų metu. Šiame sektoriuje 2018 metais yra didžiausios grėsmės.
Jeigu šiais metais perkelsite savo stalą, niekada nesėskite nugara į šiaurę, geriau veidu į šiaurę. Taigi trys taisyklės, kurių 2018 metais reikėtų laikytis dėl trijų pražūčių:
Bagua veidrodis
- Nugara į Tris pražūtis (2018 metais į šiaurę) sėdėti negalima.
- Geriau sėdėti veidu į Tris pražūtis (2018 metais į šiaurę).
- 2018 metais šiaurėje sumažinti triukšmą iki minimumo.
Jeigu pagrindinės jūsų namų ar biuro durys nukreiptos į šiaurę, 2018 metais turėtumėte pasirūpinti, kad jos nebūtų trankomos, nes jeigu durys bus darinėjamos tyliai, Trys pražūtys gali būti ramios.
Ta pati taisyklė taikoma ir vidinėms durims šiaurės pusėje, bei šiaurės pusėje esantiems vaikų miegamiesiems ar žaidimų kambariams.
Geriausia apsauga 2018 metais yra 6 metalo vamzdelių vėjo varpeliai, druskos vanduo ir 6 kinų i-čing monetos.
6 metalo vamzdelių vėjo varpeliai turi skambėti dažnai ir tyliai, kad Trys pražūtys nesiaktyvuotų. Jeigu durys yra šiaurėje, galite pastatyti porą Fu Šunų arba pakabinti Bagua veidrodį.
Jeigu jūsų namų šiauriniame sektoriuje remontas yra būtinas ir jo iki kitų metų atidėti negalite, 6 metalo vamzdelių vėjo varpelius turite pakabinti šiaurinėje pusėje prieš pastatą. Taip pat remontui galima parinkti kuo palankesnį laiką, atsižvelgiant į mėnesio Skraidančių žvaigždžių prognozes.



TAI SUI (DIDYSIS JUPITERIO KUNIGAIKŠTIS) - ŠIAURĖS VAKARUOSE (292,5º - 307,5º)

Jiang Wu Tai Sui plokštelė
Kaip ir dėl Trijų pražūčių, dėl Tai Sui taip pat reikia jaudintis. Tai Sui poveikis gali būti geras ar blogas, priklausomai nuo metinių skraidančių žvaigždžių, skriejančių tame pačiame sektoriuje, kaip ir Tai Sui. 2018 metais šiaurės vakaruose kartu su Tai Sui skrieja #1 Baltoji Kan (Tang Lang) vandens žvaigždė, dėl kurios gali kilti problemų viduriniajam sūnui, turėti įtakos ausims, inkstams ar kraujui. Jeigu kambaryje yra Nuodingųjų strėlių, pavyzdžiui lempos stovas, kolona, kurie nukreipti į šiaurės vakarus, tinka pakabinti Bagua veidrodį, nukreiptą į Nuodingąsias strėles.
Jeigu jūsų namas ar pagrindinės durys 2018 metais yra šiaurės vakaruose, turite vengti durų durų trankymo įeinant ar išeinant, nes tai tikrai sutrikdys Tai Sui ir jis sukels namų gyventojams ar biuro darbuotojams problemų. 2018 metais šiame sektoriuje turite vengti kasimo ar remontų. Jeigu šiame sektoriuje yra durys, įmontuokite durų atramą, kuri sušvelnintų durų uždarymą. Jeigu namuose yra vaikų, prižiūrėkite, kad durys nebūtų trankomos.
Auksinė Arowana žuvis Jin Xian
ant kiniškų i-ching monetų
Tradicinis kinų metodas pagerbti Tai Sui yra padėti Jiang Wu Tai Sui auksu dengtą plokštelę. Taip pat Auksinė Arowana žuvis Jin Xian sėdinti ant kiniškų i-čing monetų pagerins metinę #1 žvaigždę.
Pagerbdami Didijį Jupiterio kunigaikštį, galime susilpninti ar visai išvengti problemų, kurias jis gali sukelti. 2018 metais Tai Sui yra vienas iš 60-ties dangaus generolų, puikusis Jiang Wu generolas. Tai Sui plokštelė padengta auksu, kad atspindėtų turtus. Plokštelė naudojama kaip žemės simbolis, kuris sukuria ciklą: žemė maitina metalą, kuris savo ruožtu maitina metinės #1 žvaigždės vandenį, kuri Šuns metais padidina turtą šiaurės vakaruose.




SUI PO (METŲ LAUŽYTOJAS) - PIETRYČIUOSE (112,5º - 127,5º)

Jiebaopinchuan meistro apsauga
Cai Leishui
kristalinis talismanas
Sui Po metų laužytojas užima priešingą Tai Sui Didžiajam kunigaikščiui vietą ir 2018 metais jis yra pietryčiuose. Šioje srityje reikia elgtis taip pat atsargiai: negerai daryti remontą, atnaujinimą ar užsiimti kita triukšminga veikla.
Jei šis sektorius supykdomas, gali sukelti tiesiogines sveikatos problemas, o ypač senyvo amžiaus žmonėms.
Tradiciškai norint nuraminti Sui Po šuns metais, jums reikia pastatyti Jiebaopinchuan meistro apsaugą ir Cai Leishui kristalinį talismaną.
Jeigu pietryčiuose būtinai turite atlikti darbus ar skubų remontą, pakabinkite 6 metalinių vamzdelių vėjo varpelius tarp pastato ir darbų atlikimo vietos.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr., aliexpress.com nuotr., aliexpress.com nuotr.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą