2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

KNYGA, VADINAMA GALIMYBE, O JOS PIRMASIS SKYRIUS - NAUJŲJŲ METŲ DIENA

Vasario 16 dieną prasidėjo 2018 Jan Žemės šuns (Wu Xu)  metai. Kur yra Jan, ten turi būti ir Jin. Kai žinote visus galimus pavojus, kuriuos gali atnešti šie metai, jūs galite imtis veiksmų ir sumažinti arba visai pašalinti šių pavojų grėsmę.
2018 metais Violetinė žvaigždė #9 (You Bi Xin) skrieja centre, Žemės sektoriuje (dangiškojoje širdyje), kaip tai buvo 2009 metais. Nors devyniukė yra palanki žvaigždė, skriedama centriniame sektoriuje, ji gali sukelti nelaimių, susijusių su vandeniu ir ugnimi, pavyzdžiui, žemės drebėjimų, ugnikalnių nuošliaužų ir potvynių. #9 skriedama centriniame sektoriuje kartu su #5, gali iššaukti pasaulinės rinkos smukimą. Šie metai gali sukelti daug bėdų visame pasaulyje, o ypač Vidurio Rytų ir Azijos šalyse.
Visų galimų sunkumų galima išvengti vadovaujantis Feng Šui patarimais. Naudodami tinkamus Feng Šui talismanus, apsaugas ir aktyvatorius, pavojingus metus galite paversti sėkmingais metais.
Nors daugelis Feng Šui interneto svetainių prognozuoja nelabai gerus metus, kai kuriose srityse, ypač šeimos ir santykių srityje, yra tikrai geros perspektyvos. Kad sulaukti kuo didesnio pasisekimo šioje srityje, suaktyvinkite savo pietų ir pietryčių sektorių pagal Feng Šui rekomendacijas 2018-tiems metams.




Tik nuo jūsų pačių priklauso ar metai bus puikūs ar problematiški. Feng Šui turi tam patarimų ir priemonių ir tik nuo jūsų priklauso: pasinaudosite jomis ar ne.
Pavyzdžiui, Drakono metais gimę žmonės gali būti veikiami prieštaringų Jan Žemės šunų Wu Xu veiksnių. Prognozė Drakonams gali būti ne pati geriausia, bet atminkite - tai tik vienas mažas dalykas visoje didelėje schemoje. Nepaisant to, jeigu žinosite metinę ir mėnesio prognozes ir imsitės Feng Šui priemonių, galima tikėtis gerų metų.
Pavyzdžiui, pažvelkime į namus su miegamuoju šiaurėje ar vakaruose. 2018 metais toks išsidėstymas gali sukelti finansinių problemų, nesėkmes, problemų santykiuose, krūtinės ir skrandžio negalavimus, taip pat depresija. Bet naudojant tam tikrus Feng Šui talismanus ir apsaugas, šios problemos gali būti pašalintos. Jeigu jūs rūkėte ir jau turite kvėpavimo ir krūtinės ląstos problemų, Feng Šui talismanai gali sumažinti krūtinės skausmus.  Jeigu esate rūkantis ir norite mesti - 2018 metai tam idealus laikas.
Atminkite, kad skraidančios žvaigždės diktuoja problemas, bet jūs galite padaryti viską, kad sumažintumėte arba visai pašalintumėte visas galimas grėsmes.
Atkreipkite dėmesį, kad  kiekvienas Kinijos gyvūnas yra penkių skirtingų tipų, kurie priklauso nuo gimimo metų: ugnies, vandens, medžio, žemės ir metalo. Priklausomai nuo tipo skiriasi ir prognozės.
Kalbant apie Skraidančias žvaigždes (Xuan Kong Flying) 2018 metais, #8 baltoji žvaigždė skrieja pietryčiuose. Aštuntajame periode (2004 - 2024) ji yra turto žvaigždė. Bet šiais metais pietryčiuose turime ir Sui Po, kuris gali sukelti gerovės ir karjeros problemas, bei apskritai nesėkmę, todėl labai svarbu parinkti tinkamą apsaugą nuo jo įtakos.
Informaciją kaip apsisaugoti nuo problemų ir kaip paskatinti sėkmę 2018 metais, rasite straipsnyje Skraidančių žvaigždžių prognozė 2018 metams ir trumpame vizualiniame variante: Skraidančių žvaigždžių prognozė 2018 metams trumpai. Taip pat atskiruose apie kiekvieną iš skraidančių žvaigždžių 2018 metais straipsniuose, kuriuos rasite kategorijoje Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk pixabay.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą