2018 m. vasario 27 d., antradienis

BALTOJI KAN #1 2018 METAIS SKRIEJA ŠIAURĖS VAKARUOSE

Kan #1 yra vandens elementas. Fiziniame kūne ji yra ausis. Iš vidaus organų - ji yra inkstai ir kraujas. Ji įtakoja karjerą ir sėkmę. 2018 metais #1 Kan (Tan Lang) vandens žvaigždė skrieja kiekvienų namų ar biurų šiaurės vakarų sektoriuje. Šiaurės vakarams būdinga metalo energija ir šiais metais metų žvaigždė #1 ir šiaurės vakarų sektorius penkių elementų sistemos atžvilgiu labai tinka vienas kitam: metalas sutinka vandenį. 
Šiaurės vakarų sektorius 2018 metais yra puiki vieta vyresniems namų vyrams ar verslui, nors iš esmės jis sėkmingas visiems vyrams.
Baltoji Kan #1
Šiaurės vakarai 2018 metais yra puikus sektorius, nors šiais metais čia įsikūręs Tai Sui ir dėl to gyvybiškai svarbu, kad šis sektorius būtų ramybėje ir tyloje. Gerą šio sektoriaus poveikį reikia sustiprinti 2018 metams tinkamais aktyvatoriais, o neigiamą poveikį sumažinti 2018 metams tinkamomis Feng Šui apsaugomis.
Jeigu 2018 metais pagrindinės jūsų namų ar biuro durys yra šiaurės vakarų sektoriuje, labai svarbu, kad jos nebūtų trankomos, nes toks triukšmas gali aktyvuoti neigiamą Tai Sui įtaką.




Jiang Wu Tai Sui plokštelė

Taip pat reikėtų vengti ir bet kokių tame sektoriuje esančių vidinių durų trankymo. Šiame sektoriuje metų eigoje reikia vengti  kasimo ir remonto darbų. Jeigu neturite galimybės tokių darbų nevykdyti, būtinai pasirūpinkite šiai zonai šiais metais būtinomis Feng Šui apsaugomis.
Arowana žuvis ant monetų
Tradicinis Feng Šui metodas apsaugoti šį sektorių yra padėti Jiang Wu Tai Sui plokštelę kartu su Arowana žuvimi ant monetų, kad dievybė būtų nuraminta ir patenkinta. Pagerbdami Tai Sui, jūs galite išvengti problemų, kurias gali sukelti šio sektoriaus metų žvaigždė ir Tai Sui.
Beveik kiekvienais metais susiduriame su sėkminga metine žvaigžde sektoriuje, kuri kenčia nuo kokio nors neigiamo poveikio, taigi jeigu pasirūpinsite, kad  šiaurės vakaruose nebūtų triukšmo, 2018 metais galite būti apdovanoti teigiama #1 žvaigždės įtaka.
Bagua turtą apsaugantis veidrodis
Jeigu šiame sektoriuje bus Jiang Wu Tai Sui kortelė, tuomet su Arowana žuvimi ant monetų jūs pritrauksite naujo turto ir apsaugosite esantį - gausite viską, ką gero gali atnešti šiaurės vakarų sektorių lankanti žvaigždė #1.
Tai Sui amuletas - korta
2018 metais šis sektorius gali atnešti turtus, sustiprinti santykius ir sėkmę karjeroje. Taip pat ši zona veikia namų ar biuro vyrus, nes šiaurės vakaruose yra Chien trigrama.
Jeigu šiame sektoriuje yra Nuodingų strėlių, pavyzdžiui judrių gatvių, ar elektros linijų, turėtumėte pakabinti Bagua veidrodį, nukreiptą į Nuodingas strėles. Jeigu nežinote kokį Bagua veidrodį naudoti, tai Bagua turto apsaugos veidrodis 2018 metais šiaurės vakarų sektoriuje tiks labiausiai.




Vu Lu
Jeigu nenorite naudoti tradicinių Feng Šui amuletų, šiaurės vakarų sektoriuje naudokite vandens spalvas: lovų užtiesalus, pagalvėles, lempų gaubtus, pledus.
Jeigu jūsų miegamasis yra šiaurės vakaruose, kad apsaugotumėte savo turtą, pastatykite žalvarinį Vu Lu talismaną.
Šiaurės vakarų sektoriuje 2018 metais turėtumėte vengti ugnies spalvų, nes jos susilpnins metų žvaigždės #1 energiją.
Šiais metais tai netinkama zona žvakėms. Jeigu naudojate namų dekoracijas šiaurės vakaruose, tai šiais metais žvaigždę #1 sustiprins dekoras su bangomis, kaip puikus vandens talismanas.
2018 metais geriausi mėnesiai šiaurės vakarų sektoriuje yra vasaris, balandis, liepa, rugsėjis ir lapkritis. Šiaurės vakarų sektoriuje 2018 metų kovą, gegužę, birželį ir gruodį sekite mėnesio skraidančių žvaigždžių prognozes ir imkitės tinkamų priemonių.




PATARIMAI ŠIAURĖS SEKTORIUI 2018 METAIS

Feng Šui vandens elemento spalvos
- Jeigu miegamasis 2018 metais yra šiaurės vakarų sektoriuje, jame labai tinka pastatyti žalvarinį Vu Lu, taip pat miegamąjį tinka dekoruoti mėlyna, juoda, pilka arba anglies spalvomis. Tai ypač svarbu, jeigu šlubuoja jūsų sveikata. Jeigu negalite įsigyti Vu Lu šalia savo lovos pastatykite  sunkius apvalius daiktus, bei nenaudokite žvakių ir raudonos, rožinės, violetinės ar bet kokios kitos ugnies spalvos.
- Šiaurės vakarų sektoriuje pastatykite Jiang Wu Tai Sui, kad pagerbtumėte šių metų Tai Sui.
Feng Šui ugnies elemento spalvos
- Šiaurės vakarų sektoriuje venkite žvakių ir ugnies spalvų, tokių kaip raudona, rožinė, violetinė, oranžinė ar bordo, dekoruokite tik mėlyna, juoda, pilka ar anglies spalvomis, kurios šiais metais šiam sektoriui tinka.
- Pastatykite Arowana žuvies, sėdinčios ant monetų statulą, kad pritrauktumėte naujus ir apsaugotumėte turimus turtus.
- Šiaurės vakarų sektoriuje 2018 metais tinka laikyti metalinius daiktus.
- Šiaurės vakarų sektoriuje 2018 metais tinka apvalios metalinės figūros, kurios mažiau galingos kaip Feng Šui  amuletai, tik reikia vengti smailų ir pavojingų metalinių objektų.
- Šiaurės vakarų sektoriuje metų eigoje reikia vengti kasimo ir remonto darbų.
-  Šiaurės vakarų sektoriuje reikėtų vengti pagrindinių ir vidinių durų trankymo.
 Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
 Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr., aliexpress.com nuotr., aliexpress.com nuotr., amazon.co.uk nuotr.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą