2018 m. vasario 28 d., trečiadienis

JUODOJI KUN #2 2018 METAIS SKRIEJA VAKARUOSE

2018 metais grėsminga metinė žvaigždė #2 skrieja vakariniame namų ar biurų sektoriuje, todėl ši sritis yra temperamentinga ir nestabili. Pasirinkdami tinkamus Feng Šui aktyvatorius ir apsaugas, bei spalvas, galime susilpninti neigiamą šios žvaigždės poveikį. Kai žemės žvaigždė #2 atskrenda į vakarus, kur iš esmės gyvena metalo žvaigždė #7, abi šios žvaigždės viena su kita dera, nors abi yra negatyvios.
Juodoji Kun #2
Jeigu 2018 metais vakaruose yra jūsų miegamasis, darbo kambarys, holas ar kitas kambarys, kuris naudojamas dažnai ir jo naudojimo išvengti negalima, būtinai imkitės šiame straipsnyje išvardintų Feng Šui apsaugos priemonių.






6 kiniškos
monetos, perrištos
raudonu siūlu
Guanshiyin
varpelis
Jeigu vakaruose pas jus yra vonia, atsarginis kambarys ar saugojimo vieta - tai yra labai gerai, nes jame nebus daug vaikščiojimo ir triukšmo.
Žvaigždės #2 buvimas vakaruose pas žvaigždę #7 turi didelį ugnies potencialą, taigi šiame sektoriuje 2018 metais gerai patikrinkite dūmų signalizaciją ir visiškai nerizikuokite su žvakėmis ar atvira ugnimi.
Ši žvaigždė veiks šiame sektoriuje gyvenančių žmonių sveikatą ir gali atnešti problemų, susijusių su turtu, ligomis, negalavimais, stresais ir visas kitas nesėkmes. Tai ypač pavojinga žmonėms, kurių Gua skaičius yra 3 ar 4. Informaciją kaip apskaičiuoti savo Gua skaičių rasite čia: Feng šui gua skaičius.
Vakarų sektoriuje patartina pakabinti Apsauginį Guanshiyin varpelį, pastatyti druskos vandens apsaugą ir šešias kinų monetas, perrištas raudonu siūlu. Tai pat galite pastatyti metalines apsaugas, tokias kaip Vu Lu, metalinius dainuojančius indus ir kitus daiktus, kurie nėra grėsmingi, o apvalūs. Reikia vengti smailių ir aštrių formų.
Jeigu kenčiate nuo ligų, Guanhiyin varpelį pasikabinkite šalia lovos, ar studijų, kūrybos bei darbo vietos ant jūsų stalo.
Aukso spalvos Tsai Shen Yeh
(gėris ir turtas) statulėlė
Aukso spalvos Tsai Shen Yeh (gėris ir turtas) statulėlė labai efektyviai net tik sumažina blogąją žemę, bet apsaugo jūsų turtą 2018 metais. Užtikrinkite, kad vakaruose nebūtų jokių raudonos spalvos dekoracijų.
Druskos vandens apsauga
Nepanikuokite, jeigu ugnies spalvų jūsų vakarų sektoriuje jau yra, visą raudonos spalvos negatyvą galite atremti įnešdami metalo spalvos, tokios kaip balta, sidabrinė, auksinė, bronzinė ar varinė pagalvėlė, užuolaidos ir panašiai.
Moterys, kurios laukiasi pirmagimio 2018 metais ar šiais metais ruošiasi pastoti, turėtų vengti vakarų zonos, jeigu miegamasis yra vakaruose.
Jeigu neįmanoma išvengti šio sektoriaus, pasirūpinkite tinkamomis Feng Šui apsaugomis ir metalo spalvomis.









Vu Lu
Jeigu neišvengiamai turite miegoti vakarų pusėje, tai metalinis Vu Lu šalia jūsų lovos yra gera apsauga, nes jis vakarų elementui metalui suteikia  paramą, o taip pat simbolizuoja gerą sveikatą ir atspindi negatyvią #2 žvaigždės energiją.
Vakarai asocijuojasi su jauniausia namų dukra, jauniausia biuro moterimi, kuri labiausiai gali būti paveikta, todėl miegant, dirbant ar daug laiko leidžiant vakarų sektoriuje, reikia pastatyti visas apsaugas.
Būkite atsargūs 2018 metų birželį, nes vakarų sektorius šiuo metu bus ypač pavojingas.
Auksinė varlė
Kambario ar kabineto, esančio vakarų sektoriaus vengimas yra geriausia apsauga, bet jeigu tai yra neįmanoma, paisykite rekomendacijų ir palaikykite tylą bei ramybę.
Žmonėms, kurių Gua yra 9 ar 2, kombinacija yra labai bloga, bet dėl to jiems gali būti palankūs turto ir karjeros klausimai. Informaciją kaip apskaičiuoti savo Gua skaičių rasite čia: Feng šui gua skaičius.
Aukso lydinys
Jeigu bus pasirūpinta rekomenduojamomis apsaugomis, juodoji žvaigždė #2 nebus jiems bloga ir atneš teigiamų rezultatų.
Be jau išvardintų Feng Šui priemonių 2018 metais šiame sektoriuje dar tinka pastatyti Auksinę varlę ar Aukso lydinį.
Geri mėnesiai 2018 metais: sausis, gegužė, rugpjūtis, spalis ir gruodis. Dėmesio reikalaujantys mėnesiai: vasaris, balandis, birželis, liepa ir rugsėjis. Šiais mėnesiais sekite mėnesio žvaigždžių prognozes ir imkitės rekomenduojamų priemonių.




PATARIMAI VAKARŲ SEKTORIUI 2018 METAIS

- Pakabinkite Apsauginį Guanshiyin varpelį savo namų ar biuro vakaruose.
- Pastatykite druskos vandens apsaugą.
- Vietoje tradicinio Feng Šui galite naudoti metalo ornamentus, kurie nėra aštrūs ar grėsmingai atrodantys, labai tinka apvalūs metaliniai daiktai, netgi tokie, kaip šuns dubenėlis ar svarmenys.
- Pakabinkite šešias kinų monetas, perrištas raudonu siūlu.
- Aukso spalvos Tsai Shen Yeh (gėris ir turtas) statulėlė sumažins blogąją žemę ir apsaugos jūsų turtą 2018 metais.
- Žalvarinis aukso lydinys yra gera turto apsauga.
Feng Šui ugnies elemento spalvos
- Pastatykite aukso spalvos trikoją varlę tupinčią ant i-ching monetų.
- Pastatykite Wu Lu ir/ar kitokią metalo detalę, kad išsklaidytumėte negatyvią žemę.
- Metaliniai dainuojantys indai tinkai taip pat, kaip ir plieninis šuns dubenėlis.
- Venkite vakarų kambaryje raudonos spalvos, trikampių formų ar ugnies priešinių.
Feng Šui metalo elemento spalvos
- Negatyvą galite atremti įnešdami metalo spalvos, tokios kaip balta, sidabrinė, auksinė, bronzinė ar varinė.
- Venkite žvakių ar šviesių lempų. Patikrinkite dūmų signalizaciją ir imkitės kitų gaisro prevencijos priemonių.
- Vakarų sektoriuje palaikykite tylą bei ramybę.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
 Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr., aliexpress.com nuotr., myfengshuistore.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą