2017 m. vasario 19 d., sekmadienis

FENG ŠUI SĖKMINGOS IR NESĖKMINGOS KRYPTYS

Yra skirtingų Feng Šui filosofijos mokyklų, o viena iš jų yra Kompaso Feng Šui. Gua (arba Kua) skaičiaus apskaičiavimas yra Kompaso Feng Šui mokyklos žinios.
Pagrinde jūsų Gua skaičius nustato sėkmingas ir nesėkmingas jūsų gyvenimo kryptis. Gua skaičius lemia ar jūs esate rytų ar vakarų grupės asmuo ir atitinkamai jūsų laimingas ir nelaimingas kryptis.
Skaičiai 1 (vienas), 3 (trys), 4 (keturi) ir 9 (devyni) priklauso rytų grupei. Skaičiai 2 (du), 6 (šeši), 7 (septyni) ir 8 (aštuoni) priklauso vakarų grupei. Skaičius 5 (penki) yra moterims keičiamas skaičiumi 8 (aštuoni), o vyrams skaičiumi 2 (du).
Keturios sėkmės yra šios: Sheng Chi (sėkmė), Tien Yi (sveikata), Nien Yen (santykiai/meilė) ir Fu Wei (asmenybės vystymasis/augimas).
Keturios nesėkmės šios: Ho Hai (nesėkmė), Wu Kwei (Penki vaiduokliai), Liu Sha (žudymas) ir Chueh Ming (visiškas praradimas).





GUA SKAIČIUS 1

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 1, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: pietryčiai (Sheng Chi), rytai (Tien Yi), pietūs (Nien Yen) ir šiaurė (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra vakarai (Ho Hai), šiaurės rytai (Wu Kweu), šiaurės vakarai (Liu Sha) ir pietvarakiai (Chueng Ming).

GUA SKAIČIUS 2

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 2, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: šiaurės rytai (Sheng Chi), vakarai (Tien Yi), šiaurės vakarai (Nien Yen) ir pietvakariai (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra rytai (Ho Hai), pietryčiai (Wu Kweu), pietūs (Liu Sha) ir šiaurė (Chueng Ming).




 GUA SKAIČIUS 3

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 3, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: pietūs (Sheng Chi), vakarai (Tien Yi), šiaurės vakarai (Nien Yen) ir pietvakariai (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra rytai (Ho Hai), pietryčiai (Wu Kweu), pietūs (Liu Sha) ir šiaurė (Chueng Ming).

GUA SKAIČIUS 4

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 4, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: šiaurė (Sheng Chi), pietūs (Tien Yi), rytai (Nien Yen) ir pietryčiai (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra šiaurės vakarai (Ho Hai), pietvakariai (Wu Kweu), vakarai (Liu Sha) ir šiaurės rytai (Chueng Ming).




GUA SKAIČIUS 6

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 6, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: vakarai (Sheng Chi), šiaurės rytai (Tien Yi), pietvakariai (Nien Yen) ir šiaurės vakarai (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra pietryčiai (Ho Hai), rytai (Wu Kweu), šiaurė (Liu Sha) ir pietūs (Chueng Ming).

GUA SKAIČIUS 7

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 7, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: šiaurės vakarai (Sheng Chi), pietvakariai (Tien Yi), šiaurės rytai (Nien Yen) ir vakarai (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra šiaurė (Ho Hai), pietūs (Wu Kweu), pietryčiai (Liu Sha) ir rytai (Chueng Ming).




GUA SKAIČIUS 8

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 8, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: pietvakariai (Sheng Chi), šiaurės vakarai (Tien Yi), vakarai (Nien Yen) ir šiaurės rytai (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra pietūs (Ho Hai), šiaurė (Wu Kweu), rytai (Liu Sha) ir pietryčiai (Chueng Ming).

GUA SKAIČIUS 9

Jeigu jūsų Gua skaičius yra 9, tai jūsų sėkmingos kryptys yra: rytai (Sheng Chi), pietryčiai (Tien Yi), šiaurė (Nien Yen) ir pietūs (Fu Wei). Jūsų nesėkmingos kryptys yra šiaurės rytai (Ho Hai), vakarai (Wu Kweu), pietvakariai (Liu Sha) ir šiaurės vakarai (Chueng Ming).





KETURIOS SĖKMĖS

SHENG CHI

Kryptis Sheng Chi iš kinų kalbos verčiasi kaip "generuojantis chi" arba "generuojanti energija". Dauguma Feng Šui ekspertų ir kiniečių tiki, kad tai yra geriausia iš visų krypčių, nes ji plačiausiai reguliuoja asmeninę sėkmę, ypač verslo arba turto ir kitos gerovės augimą. Ši energija taip pat gerina gyvenimo valdymo potencialą. Taip pat tai yra kryptis, kuri reguliuoja žmogaus pripažinimo sėkmę.

TIEN YI

Tien Yi iš kinų kalbos verčiasi kaip "dangaus gydytojas". Ši sėkmė valdo visą sveikatą. Jeigu jūs turite sveikatos problemų ar kenčiate nuo ligų žvaigždės numeris 2, geriausia yra miegant padėti galvą jūsų Tien Yi kryptimi. Tik reikia atkreipti dėmesį, kad ligų žvaigždė numeris 2 tais metais nėra toje pačioje kryptyje kaip jūsų asmeninis Tien Yi. Tien Yi nėra vien tik sveikatos sėkmė. Ji taip pat suteikia vidutinio dydžio turtus ir karjeros sėkmę. Kai kurie žmonės mano, kad tai yra antroji pagal gerumą sėkmė.

NIEN YEN

Nien Yen iš kinų kalbos verčiasi kaip "palikuonis ir ilgaamžiškumas", bet anglų kalba dažnai vadinama santykių ir meilės sėkme. Ši kryptis pagrinde didina sėkmę šeimos santykiuose ir palikuonių sėkmę. Tai sėkmė, kuri apima visus jūsų santykius ir meilę. Tai yra ir antroji sveikatos kryptis, taigi jeigu jūs sergate ir negalite miegoti jūsų Tien Yi kryptimi, naudokite savo Nien Yen kryptį miegui.

FU WEI

Fu Weu iš kinų kalbos verčiasi kaip "bazinis savarankišumas". Tai yra kryptis, kuri plačiai valdo jūsų asmeninį augimą, nesusijusį su karjera ir finansinių augimu. Ši kruptis dažniausiai siejama su žmonėmis, kurie siekia nušvitimo ar nori suvokti, koks jų gyvenimo tikslas. Taip tai kryptis, kuri labai naudinga tiems, kurie siekia dvasingumo ir aiškumo. Jeigu jūs turite asmeninių problemų, jums reikia aktyvuoti šią kryptį.




Klaidingai galima interpretuoti, kad Sheng Chi yra pati geriausia sėkmė. Tiesą sakant taip ir mano daugelis kinų ir kaip kurie Feng Šui ekspertai. Bet reikėtų manyti, kad kiekviena sėkmė ir ją atitinkanti kryptis jūsų gua skaičiaus pagrindu teikia savo privalumus. Pavyzdžiui, jūs džiaugiatės karjeros ir finansine sėkme, bet išgyvenate problemas asmeniniame gyvenime. Tuomet galite aktyvuoti jūsų Fu Wei ir nereikia per daug koncentruotis ties Sheng Chi. Jūs galite būti sėkmingas verslininkas, bet jūsų sveikata ar šeimyninis gyvenimas yra prasti. Tokiu atveju aktyvuokite jūsų Tien Yi ir Nien Yen. Reikia rasti teisingą balansą žiūrint ko jūsų gyvenime trūksta arba nustatant savo prioritetus.
Savo sėkmės krypčių aktyvavimas yra labai paprastas. Jūs tiesiog sėdėkite veidu jūsų sėkmės kryptimi kai dirbate ar kai valgote. Kai miegate - gulėkite galva ta kryptimi, kurią norite aktyvuoti.





KETURIOS NESĖKMĖS

HO HAI

HO HAI yra viena iš nesėkmių. HO HAI galima išversti kaip "nelaimingi atsitikimai ir nesėkmės". Tai yra nelaiminga kryptis ta prasme, kad kai GUA skaičius nuolat susiduria ar aktyvuoja nesėkmes, kurių kitu atveju būtų galima išvengti. Pavyzdžiui, jūs galite nukristi nuo laiptį ir susilaužyti koją, arba dėl aplaidumo galite kažką praleisti darbe ir tai sukurs problemų su jūsų bosu, ar kolegomis, ar klientais ir panašiai.

WU KWEI

Dar viena nesėkmė WU KWEI verčiama kaip "Penki vaiduokliai". Tai gali atrodyti bauginančiai, bet iš tiesų čia yra šiek tiek baisumo. Šią nesėkmę galima pavadinti "Personalo nesėkme", nes WU KWEI puola aplinką - personalą. Pavyzdžiui, jeigu jūs esate tėvas, jūsų vaikas gali susižeisti, gali atsirasti daug disharmonijos ir kivirčų darbe arba namuose. Taip pat problemos gali kilti su ugnimi ir dėl vagysčių.





LIU SHA

LIU SHA arba "žudantis šeši" - dar viena nesėkmė. Ji puola jūsų karjerą ir turtus. Tai reiškia, kad jūs galite prarasti darbą ar dėl to patekti į nemalonumus. Antrasis efektas yra  šeimoje, šeima gali suirti ar turėti finansinių problemų. Pavyzdžiui, šeimos narys pradeda lošti ar serga ir tam ilgą laiką reikia rūpintis tuo nariu, o tai sukelia finansines problemas.

CHUEH MING

Paskutinė nesėkmė yra CHUEH MING, kuri tiesiogiai verčiama kaip "Visiškas praradimas". Tai gali būti pati baisiausia nesėkmė iš visų. Tai fatališka nesėkmė. Šios krypties aktyvavimas gali sugadinti netgi gerą karmą ir gerą FENG ŠUI!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą