2017 m. vasario 19 d., sekmadienis

FENG ŠUI GUA SKAIČIUS

Gua (arba Kua) skaičiaus apskaičiavimas yra Kompaso Feng Šui mokyklos žinios. Gua skaičiaus apskaičiavimas vyrams yra visiškai kitoks, negu moterims.

GUA SKAIČIAUS VYRAMS APSKAIČIAVIMAS

Norint apskaičiuoti Gua skaičių vyrui, reikia sudėti du paskutinius jo gimimo metų skaičius. Jeigu gavosi dviženklis skaičius, tuomet to skaičiaus skaitmenis reikia sudėti dar kartą. Taip sudedama iki tol, kol lieka tik vieno skaitmens skaičius. Jeigu vyras gimė iki 2000 metų, gautą skaičių reikia atimti iš skaičiaus 10, o jeigu vyras gimė 2000 metais ar vėliau - gautą skaičių reikia atimti iš skaičiaus 9. Šios atimties rezultatas ir yra vyro Gua skaičius.





GUA SKAIČIAUS VYRAMS PAVYZDŽIAI

1973 m. 7+3=10; 1+0=1; 10-1=9. Gua skaičius yra 9.
2004 m. 0+4=4; 9-4=5. Gua skaičius yra 5.

GUA SKAIČIAUS MOTERIMS APSKAIČIAVIMAS

Norint apskaičiuoti Gua skaičių moteriai, taip pat reikia sudėti du paskutiniuosius jos gimimo metų skaičius. Jeigu gavosi dviženklis skaičius, tuomet to skaičiaus skaitmenis reikia sudėti dar kartą. Taip sudedama iki tol, kol lieka tik vieno skaitmens skaičius. Jeigu moteris gimė iki 2000 metų, prie gauto skaičiaus reikia pridėti skaičių 5. Jeigu moteris gimė 2000 arba vėliau - prie gauto skaičiaus reikia pridėti 6. Jeigu gavosi dviženklis skaičius, tuomet to skaičiaus skaitmenis reikia sudėti dar kartą. Taip sudedama iki tol, kol lieka tik vieno skaitmens skaičius. Šios sumos rezultatas ir yra moters Gua skaičius.

GUA SKAIČIAUS MOTERIMS PAVYZDŽIAI

1973 m. 7+3=10; 1+0=1; 1+5=6. Gua skaičius yra 6.
2004 m. 0+4=4; 4+6=10; 1+0=1. Gua skaičius yra 1.






SVARBU

Atkreipkite dėmesį, kad tikri Naujieji metai rytuose prasideda ne nuo mums įprastų metų pradžios, o pagal mėnulio kalendorių. Todėl skaičiuojat Gua skaičių reikia į tai atkreipti dėmesį. Jeigu žmogus gimė metų pradžioje iki kol dar nebuvo pirmosios mėnulio jaunaties tais metais ir neprasidėjo Rytų naujieji metai, tai skaičiuojant tokio žmogaus Gua skaičių apskaičiavimui reikia imti ne jo gimimo metus, bet metus prieš jo gimimą:

Gua skaičius lemia ar jūs esate rytų ar vakarų grupės asmuo ir atitinkamai jūsų sėkmingas ir nesėkmingas kryptis. Skaičiai 1 (vienas), 3 (trys), 4 (keturi) ir 9 (devyni) priklauso rytų grupei. Skaičiai 2 (du), 6 (šeši), 7 (septyni) ir 8 (aštuoni) priklauso vakarų grupei. Skaičius 5 (penki) yra moterims keičiamas skaičiumi 8 (aštuoni), o vyrams skaičiumi 2 (du).





Informacijos šaltiniai: sanaakosirickylee.wordpress.com, loversiq.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą