2017 m. vasario 18 d., šeštadienis

JUODOJI KUN 2 2017 METAIS LANKOSI ŠIAURĖS VAKARUOSE

Kun #2
Wu Lu ir šešios kinietiškos monetos su raudona virvele
2017 metais šiaurės vakarai nėra labai gera zona iš esmės ir jeigu tik yra galimybė - geriausia šią zoną palikti ramybėje. Žinoma tai lengva pasakyti, bet padaryti...
Dėl to ir rašomos Skraidančių žvaigždžių prognozės kas metai. Ne kiekvienas gali sau leisti kas metai keisti miegamuosius ar darbo kambarius. Jeigu jūsų miegamasis, darbo kambarys ar kita svarbi patalpa yra šiaurės vakaruose ir galimybės iš ten išsikelti nėra, šį straipsnį skaitykite labai atidžiai.
Skraidančios žvaigždės 2017 metais
Jeigu jūsų namų šiaurės vakarų dalyje yra vonia, daiktų kambarys, svečių miegamasis ar kitas mažiau svarbus kambarys, tuomet nepanikuokite, nes tai yra puikios žinios jums ir efektas bus daug silpnesnis, negu ten būtų jūsų miegamasis, gyvenamasis kambarys ar darbo kambarys.




Druskos vandens apsauga
Jeigu jūsų pagrindinės durys, miegamasis, darbo kambarys, prieškambaris ar kitas dažnai naudojamas kambarys 2017 metais yra šiaurės vakaruose, imkitės priemonių, nes metų žvaigždė nr. 2 gali būti labai nepastovi ir ji aktyvuojasi visoje Gaidžio metų eigoje.
Pakabukas Vu Lu ir šešios kinietiškos
monetos su raudona virvele
Ši žvaigždė veikia namų ar biuro žmonių sveikatą, gali atnešti negalavimus, ligas, nesėkmę, stresą, skrandžio ir virškinimo sistemos problemas, tinimus, apkalbas, šeimos disharmoniją ir nelaimes. Tai labai įtakoja žmones, kurių Gua skaičiai yra 1, 3 ar 4.
Juodoji skaidanti žvaigždė numeris 2 aštuntajame laikotarpyje yra nesavalaikė žvaigždė ir todėl jos įtaka yra neigiama.
Dainuojantis indas
Jūsų namų ar biuro šiaurės vakaruose 2017 metais reikia pastatyti druskos vandens apsaugą, Wu Lu ir šešias kinietiškas monetas su raudona virvele, metalinį dainuojantį indą ir apvalių dekoratyvių objektų iš metalo (svarbu, kad jie būtų ne grėsmingai atrodantys, bet iš metalo ir apvalios formos), kad išnyktų neigiama šios žvaigždės
Shi Dong Wu apsaugos amuletas
įtaka jūsų namų ar biuro šiaurės vakarų kampe.
Pati stipriausia apsauga, silpninanti metinės žvaigždės numeris 2 veikimą, kurią jūs galite pastatyti šiaurės vakaruose šiais metais yra Shi Dong Wu apsaugos amuletas. Tai yra labai tradicinė ir autentiška apsauga, kuri 2017 metais padėta šiaurės vakaruose gali pagausinti ir apsaugoti turtą, sveikatą ir karjerą. Žvaigždė numeris 2 yra labai nestabili žvaigždė ir kai ji trukdoma garsiu triukšmu, jos neigiamas įtaka gali atnešti daug nelaimių, ligų, teismo ieškinių ir didelių turtinių netekčių.
Juodoji žvaigždė numeris 2 skrenda šiaurės vakaruose visus 2017 Yin Ugninio Gaidžio metus ir gali veikti namų ar biuro vyriausiąjį vyrą ir paprastai siejama su tėvu (patriarchu).





Aukso spalvos trikojė rupūžė
Aukso spalvos trikojė rupūžė yra labai efektyvi ne tik blogos žemės sumažinimui, bet ir visus metus apsaugo jūsų turtą.  Užtikrinkite, kad jūsų namų ar biuro šiaurės vakaruose nebūtų raudonų daiktų, ryškių šviesų ar degančių žvakių, nes šie ugnies elementai pamaitina žemę ir aktyvuoja neigiamą antrosios žvaigždės poveikį.
Jeigu šios spalvos jau yra šiaurės vakaruose, geriausia yra jas pašalinti. Jeigu negalite to padaryti - nesijaudinkite, o tiesiog pridėkite metalo spalvų, tokių kaip balta, sidabrinė, auksinė ar vario grindų kilimėlių, dekoratyvinių pagalvių, lovatiesių, staltiesių ar bet ko, ką tik sugalvojate.
Ba Gua veidrodis
Jeigu jūsų pagrindinės durys yra šiaurės vakarų zonoje, 2017 metais jums patartina pasikabinti Ba Gua veidrodį išorėje, kad atspindėtų negatyvią energiją.
Damos, besilaukiančios savo pirmagimio, miegamojo šiaurės vakarų pusėje turėtų vengti. Jeigu pasirinkimo nėra, pabandykite naudoti gerą (šiaurės, rytų, šiaurės rytų ar pietryčių) paties kambario sektorių ir būtinai visas reikalingas apsaugas. Jūs taip pat turėtumėte miegoti taip, kad galva būtų nukreipta jūsų asmeninės Tien Yi kryptimi.






Žalvarinis Vu Lu
Jeigu negalite nesinaudoti kambariu esančiu namų šiaurės vakaruose, ar kambario šiaurės vakarų kampu, turėtumėte pastatyti žalvario Vu Lu šalia jūsų lovos. Žalvario Vu Lu (taip pat žinomas kaip calabash) teikia elemento apsaugą šiaurės vakarams (metalas) ir kartu simbolizuoja gerą sveikatą ir išsklaido negatyvią antrosios žvaigždės energiją. Šiaurės vakarai asocijuojasi su namų patriarchu, vyriausiu šeimos nariu vyru, labai svarbu, kad jeigu jie miega, dirba ar praleidžia tam tikrus laiko periodus toje dalyje - visos apsaugos turi būti sudėtos.
Labai svarbu, kad šiaurės vakarai nebūtų dekoruoti raudona spalva arba trikampių formų daiktais, o svarbiausia vengti žvakių deginimo ar spalvotų švieselių apšvietimo per visus 2017 metus.
Šiaurės vakarų patalpų ir kampų vengimas yra geriausias vaistas, tačiau tai ne visada įmanoma, taigi laikykitės patarimų ir stenkitės, kad tose vietose būtų kokia tik įmanoma tyla.
Gera naujiena tiems, kieno Gua skaičiai 9 arba 2, nes toks derinys, neskaitant blogybių, bet gali būti geras jiems turto ir karjeros klausimais. Dar reikėtų pastatyti rekomenduotas apsaugas, bet antrosios žvaigždės jėgos jums blogos nebus ir gali atnešti netgi teigiamų rezultatų.





2017 METŲ SANTRAUKA

Vengti šiaurės vakarų zonos aktyvavimo su garsiu triukšmu, vengti bet kokio remonto ar statybos darbų. Nenaudoti ugnies elementų ar raudonos, rožinės, violetinės spalvų. Duris laikyti uždarytas. Pastatyti Vu Li, druskos vandens apsaugą, auksinę rupūžę, turto luitą ir šešias monetas ir metalo figūras. Naudokite tokias spalvas kaip balta, sidabrinė, auksinė ar vario, bei kitas metalo spalvas. Tyla ir remontų vengimas - labai svarbu!
Geriausi mėnesiai yra kovas, gegužė, liepa, spalis ir gruodis. Ypatingai rūpinkitės vasarį, balandį, birželį, rugpjūtį, rugsėjį, spalį ir lapkritį.
- Pakabinkite šešias kinietiškas monetas su raudona virvele.
- Pastatykite druskos vandens apsaugą.
- Nelaikykite drakonų ir varpelių visuose namuose ar biure, galite naudoti bet kokią metalo figūrą, kuris neturi aštrių kampų ir neatrodo agresyviai. Norite - tikėkite, nenorite - netikėkite, bet šiuo atveju gera apsauga yra apvalus šunio indas ar apvalūs treniruočių svarmenys.
- Žalvario luitas turto apsaugai apsaugo turtą.
- Pastatykite auksinės spalvos trikoję rupūžę su užrašu i čing (Yi Jing).
- Pakabinkite Shi Dong Wu apsaugos amuletą jūsų namų ar biuro šiaurės vakaruose.
- Pastatykite Vu Lu ir/ar kitą metalo figūrą, kad išsklaidytų negatyvią žemę.
- Metaliniai dainuojantys indai labai tinka apsaugai, kaip plienins šuns indas.
- Venkite raudonos spalvos šaurės vakarų kambaryje, taip  pat trikampių formų ir baisių atvazdų.
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą