2016 m. liepos 2 d., šeštadienis

LIKIMO BAUSMĖS IR DOVANOS ZODIAKO ŽENKLAMS

Mes dažnai darome klaidas: ir sąmoningai, ir nesąmoningai. Atitinkamai Aukštesniosios jėgos mus už tai baudžia. Kartais tos "bausmės" mums būna netikėtos. Jeigu mes suvoktume už ką ir kaip mus "moko", tai ir klaidų darytume mažiau. Už įvairius poelgius skirtingi zodiako ženklai yra baudžiami skirtingai. Taigi sužinokite už ką jus likimas baudžia ir kokias likimo dovanas galite gauti.
Prie kiekvieno zodiako ženklo surašytos galimos likimo bausmės už netinkamą jūsų elgesį. Jeigu pajutote, kad jus jos ištinka, pradėkite gilintis ką darote ne taip ir kuo skubiau pasitaisykite.
Prie kiekvieno zodiako ženklo surašytos ir dovanos už gerą jūsų elgesį. Jeigu pajutote, kad jums taip nutinka, žinokite, kad einate teisingu keliu! Linkiu jums didelės sėkmės!




AVINAS

Už blogą poelgį jis baudžiamas valdžios globos ir palankumo praradimu, atsiranda konfliktai su vyresniaja karta. Bausmė gali būti šeimos gerbūvio sumažėjimas ar net visų pinigų praradimas.
Pasisekimai meilėje, sėkme kūrybiniuose ir finansiniuose reikaluose, sugebėjimas lengvai rasti pagalbininkų savo idėjų įgyvendinimui, galimybė sau pirkti prabangos daiktus.




 

 

JAUTIS

Šio ženklo žmogui reikia būti budriam, jeigu staiga nutrūksta santykiai su draugais, atsiranda vienas po kito nemalonumai, santykiai su partneriais ar kolegomis tampa konfliktiški, planams ir projektams trukdo įvairūs "barjerai".
Sveikata, nuostabūs santykiai su žmonėmis, atsidūrus sunkioje padėtyje - galimybės gauti materialinę pagalbą iš aplinkinių.




 

 

DVYNIAI

Dvyniams po netinkamo jų poelgio prasideda rimtos depresijos periodai. Jiems dingsta noras net pirštą pajudinti. Tai - labai aiškus bausmės "iš aukščiau" įrodymas. Antras simptomas - nusivylimas žmonėmis, netikėtas praregėjimas, trūkumų, kurių anksčiau nepastebėdavote aplinkiniuose, suradimas.
Puikūs santykiai su kolegomis, lengvas reikiamų sprendimų pasiekimas administracinėse ar teismo instancijose, komfortabilumas ir ramybė gyvenime, laimė bendraujant su gražiais, protingais, talentingais ir turtingais žmonėmis.




 

VĖŽYS

Už blogį šio ženklo žmonės tikrąja to žodžio prasme gali gauti per galvą ar veidą. Bandant vėžiui įsitvirtinti, jis gali pajusti grubumą jo atžvilgiu. Reikia atkreipti dėmesį į nesėkmes planų įgyvendinime.
Galimybės gyventi kitų sąskaita, nežeminant savo orumo ir interesų, pasiekimai mokslo arba tyrimų darbuose, slaptos informacijos prieinamumas, ekstrasensoriniai sugebėjimai.




 

 

LIŪTAS

Išdidūs liūtai už neteisingus poelgius baudžiami pajamų netekimu, santykių su brangiais žmonėmis nutrūkimu, fiziniu silpnumu ir išsekimu.
Daugelio vilčių ir svajonių išsipildymas, globėjai, išmintingi mentoriai, dvasiniai mokytojai, lengvas įstojimas į aukštąsias mokyklas, pasisekimas moksle ir darbinėje veikloje.




 

 

MERGELĖ

Šiam ženklui atkreipti dėmesį ir analizuoti savo poelgius reikia tada, kai prasideda smulkių nepasisekimų lavina: santykių su žmonėmis pablogėjimas, sutrikimai darbe, nemalonumai kelionėse.
Sėkmė reikaluose, karjeroje, mokslinėje ar kultūrinėje veikloje, valdžios palaikymas, ramybė dėl rytojaus ir aplinkos palaikymo.




 

 

 

SVARSTYKLĖS

Santykių su giminaičiais pablogėjimas, šeimyniniai ginčai ir skandalai, įtampa santykiuose su vaikais. Reikia atkreipti dėmesį jeigu artimieji nesupranta jūsų pergyvenimų, prarandate intuiciją.
Linksmi, dosnūs ir nuoširdūs draugai, atsidavę bendraminčiai reikaluose ir visuomeninėje veikloje, sėkmė visuose originaliuose projektuose ir darbuose.




 

 

SKORPIONAS

Skorpionus pirmiausiai baudžia materialiai: vertingų daiktų praradimu. Dvasinėje plotmėje - mylimo žmogaus palankumo praradimu, sunkumais kūrybiniame procese. Niekas gyvenime nedžiugina.
Svajonių pildymasis, puikiai išvystyta intuicija, kurią galima naudoti savo naudai, ištikima meilė, apsauga nuo apatijos ir depresijos, dvasinė ramybė.




 

 

ŠAULYS

Už netinkamą elgesį šis žmogus baudžiamas įtampa santykiuose su kolegomis ir su tais, kurie juos anksčiau remdavo, svarbių daiktų sugedimu ir būtinybė užsiimti smulkiais ir neįdomiais reikalais.
Galimybė gyventi įdomų gyvenimą, teisė savarankiškai priimti bet kokius sprendimus, galimybėmis pirmauti reikaluose, visuomenės pripažinimas.




 

 

 

OŽIARAGIS

Šio ženklo žmogui gresia įtampa partnerystėje, interesų pažeidimai, stabilumo jausmo praradimai, bendravimas su nemaloniais žmonėmis.
Saldus gyvenimas, aukštas pajamų lygis, tvirta finansinė sėkmė, bendravimas su maloniais žmonėmis, intuicija.




 

 

 

VANDENIS

Moralinių vertybių nepaisymas bus baudžiamas galimybių lengvai uždirbti pinigus praradimu, turto ir stabilumo praradimais, bendravimu su nemaloniais žmonėmis.
Išsilaisvinimas nuo materialinių ir moralinių skolų ir nemalonių įsipareigojimų, galimybė lengvai gauti būtiną informaciją, naujų draugų atsiradimas.




 

 

ŽUVYS

Mokestis už negerus poelgius šiam ženklui yra sunkumai ir problemos kelionių metu, dokumentų praradimas, žmonių pasitikėjimo praradimas, nesugebėjimas mokytis, nusivylimas žmonėmis ir idealais.
Šeimyninė laimė, dvasiškai artimų žmonių apsuptis, palaikymas sunkią minutę.





Informacijos šaltiniai: tayni-mirozdaniya.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą