2016 m. liepos 3 d., sekmadienis

KAIP DIRBTI SU TALISMANAIS?

Talismanas – daiktas, paprastai nedidelis, manoma, magiškas ir nešantis sėkmę, apsaugantis nuo nelaimių, stiprinantis magines galias. Kaip ir amuletas, talismanas dažnai gali būti brangakmenis, tauraus metalo dirbinys, papuošalas. Senovėje talismanu būdavo sumedžioto gyvūno kūno dalis, medžio, akmens raižinys. Buvo tikima, kad užmušto gyvūno galia pereina į talismaną ir neša laimę bei apsaugą jo nešiotojui.
Egzistuoja tam tikros formos ir užrašai, kurie žmogui padeda įgyti paranormalias savybes, įgyvendinti norus ir pasiekti bet kokį tikslą. Yra talismanų, kurie padeda parduoti butą, mašiną, sėkmingai prekiauti kioske, parduotuvėje, talismanai nuo nužiūrėjimų, nuo psichinių susirgimų, kad mokinys ar studentas gerai mokytųsi, kad išlaikytų egzaminą ir taip toliau.





Visų talismanų efektyvumas priklauso nuo to ar jis tinkamai įkraunamas ir ar jį naudojantis žmogus žino kaip su tuo talismanu dirbti.
Paprastai yra keletas simbolių, kuriuos galima nešioti nieko papildomai nepridedant ir nesukuriant. Pavyzdžiui, jeigu žmogus pradeda nešioti VĖŽLIO SU DRAKONO GALVA pakabuką, tai jis ir moteriai, ir vyrui suteikia vyriškumo ir ryžto. Žmogus, nešiojantis ARKLIO pakabuką, visada nugalės bet kokiame ginče, visada ir visur bus teisus. DRAMBLYS - užsispyrimo ir ryžtingumo simbolis, skatina šio talismano nešiotoją neatsitraukti.
Daug naudingiau yra išmanyti apie unikalius talismanus. Pavyzdžiui, egzistuoja talismanas, kuris padidina asmens galimybes švytėti ir tapti garsiu žmogumi. Norite išgarsėti? Tuomet jums reikia pasigaminti talismaną iš SUKRYŽIUOTŲ POVO PLUNKSNŲ. Povas visada laiko iškėlęs galvą ir jam atrodo, kad ant galvos jo karūna iš plunksnų yra jo šlovė. Jeigu paimsite dvi arba keturias, arba aštuonias povo plunksnas nuo povo galvos, sudėsite jas kryžiaus forma ir perrišite, įsidėsite jas į kojinę, ar nešiosite ant dešinės rankos dilbio, tai labai greitai išgarsėsite.






Labai įdomu yra dirbti su nupieštais talismanais. Tam, kad tokį talismaną įkrauti, reikia žinoti specialią mantrą. Taigi, kad talismanas pradėtų dirbti, žmogus turi atlikti tam tikrą ritualą. Jeigu talismanas yra skirtas ką nors pagausinti, ritualą reikia atlikti rytais. Jeigu talismanas yra skirtas ką nors sumažinti, ritualą reikia atlikti naktimis. Pavyzdžiui, žmogus turi nemalonumų ir nori pasigaminti talismaną, kuris tuos nemalonumus nuims. Tokį talismaną reikia gaminti ir įkrauti vakare, kai saulė jau nusileido. Jeigu talismanas skirtas kam nors atsirasti, pavyzdžiui, talismanas sėkmei versle, klestėjimui, jį reikia gaminti ir įkrauti ryte. Kuo anksčiau - tuo geriau. Geriausias variantas - saulei tik pradedant tekėti.
Taigi nusipiešiate arba atsispausdinate jums reikalingą talismaną ant popieriaus lapo ir padedate popieriaus lapą su talismanu ant savo ritualinio stalo. Kiekvieną rytą prieinate prie šio talismano, daug kartų skaitote talismaną įkraunančią mantrą, šalia talismano uždegate smilkalą ir kelis kartus papučiate į talismaną. Talismanai įkraunami per 20 - 30 dienų, bet po to veikia visą savo likusį gyvenimą.




TALISMANAS LIGŲ GYDYMUI

Šį talismaną reikia nupiešti ant ąsočio ar puodelio, iš kurio jūs geriate. Šis talismanas gydo nuo visų ligų visus, kurie gers iš tokio ąsočio ar puodelio. Šis talismanas skirtas piešti tik ant indo, jo nešioti nereikia. Nupiešus talismaną ant indo, jį reikia įkrauti ir beliks tik gerti iš jo vandenį. Galima jį nupiešti ant didelės talpos indo ar kibiro, kuriame laikysite geriamąjį vandenį. Visi, kurie gers iš to indo pasemto vandens, sveiks nuo bet kokių ligų.
Šis talismanas ypatingas tuo, kad jeigu jūs jį nusipiešite ar atsispausdinsite ant popieriaus lapo ir tą popierių (jo net neįkrovę) pamirkysite vandenyje, galėsite gydyti ligonį tuo vandeniu jį vilgant ar duodant ligoniui jo gerti. Dėl šio talismano ligonio būklė greitai pagerės.




NAMUS APSAUGANTIS TALISMANAS

Nuo ko šis talismanas saugo namus?
Pavyzdžiui, namus apsaugantis talismanas saugo nuo to, kad niekas nenuviliotų jūsų vyro. Kai vyras išeina iš namų, jis nepamiršta, kad namie jo laukia artimi žmonės.
Jeigu neturite namų, šį talismaną galite nešioti ant savęs ir jis veiks kaip ritualinė apsauga.
Talismaną galima nupiešti kaip paveikslėlį ir pastatyti arba pakabinti kur nors namuose. Jis saugos visus namo ar buto gyventojus nuo nelaimingų atsitikimų, vagysčių, žalos padarymo ir taip toliau. Tokį talismaną galima nupiešti bet kuo, netgi paprasta kreida ir jis veiks!




AUGIMO IR KLESTĖJIMO TALISMANAS

Jeigu šį talismaną nešiosite - augsite ir klestėsite. Jeigu šio talismano viduryje parašysite savo parduotuvės pavadinimą ir kur ji yra įsikūrusi, tai augs ir klestės jūsų parduotuvė! Jeigu talismano viduryje įrašysite savo vardą ir kur nors pastatysite - jūs patirsite augimą ir klestėjimą. Jeigu įrašysite savo vaikų vardus ir uždegsite smilkalą - tai augs ir klestės jūsų vaikai. Jeigu šį talismaną sulankstysite ir įsidėsite į piniginę, tai didės pajamos. Jeigu sulankstysite ir įdėsite į seifą - augs pinigai seife. Jeigu jį laikysite parduotuvėje, jis parduotuvei neš pinigus.
Šį talismaną reikėtų piešti ant violetinės - ultramarino spalvos popieriaus, auksiniais arba geltonais dažais.
Jeigu ant savo auksinių papuošalų uždėsite šį talismaną ir šis talismanas iš viršaus prisilies prie jūsų auksinių papuošalų, jums juos vis dovanos ir jų vis daugės. Jeigu šį talismaną uždėsite ant pinigų, tai jų daugės.
Nebūtina šį talismaną laikyti uždėtą ant tų daiktų, kuriuos norite pagausinti. Užtenka, kad šis talismanas tik palies tuos daiktus ir pradės veikti.
Šalutinis šio talismano poveikis yra tas, kad jo negalima nešioti tiems žmonėms, pas kuriuos yra onkologiniai dariniai, nes tokiu atveju augti pradėtų ir jie.
Jeigu straipsnis patiko, galite parsisiųsti Andrey Duiko video seminarą "EZOTERINIŲ TALISMANŲ SKRYNIA", kurio informacija panaudota šiame straipsnyje:
http://duiko.guru/partner/inetalink/talisman





Informacijos šaltiniai: duiko.guru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą