2016 m. gegužės 6 d., penktadienis

PROGNOZĖS 2016 METŲ GYVATĖS MĖNESIUI

Nuo 2016 metų gegužės 7 dienos prasidėjo ir iki birželio 4 dienos tęsis Gyvatės mėnuo.
Sužinokite kaip jums seksis šį mėnesį pagal Feng Šui Skraidančių žvaigždžių metodiką.
Pagal savo gimimo datą ir lytį susiraskite lentelėje gua skaičių, kuris parodo kokia yra jūsų žvaigždė.
Atkreipkite dėmesį, kad tikri Naujieji metai rytuose prasideda ne nuo mums įprastų metų pradžios, o pagal mėnulio kalendorių:







Nustatę savo žvaigždę, skaitykite koks Gyvatės mėnuo bus jums: kaip turite elgtis, kad sektųsi, kokie pavojai ir kokie siurprizai jūsų laukia.




BENDROS MĖNESIO TENDENCIJOS

Pats aukščiausias sėkmės lygis - 9, 4 ir 1 žvaigždėms. Vidutinis sėkmės lygis - 6, 7 ir 3 žvaigždėms. Silpna sėkmė, reikia elgtis atsargiai - 2, 5 ir 8 žvaigždėms.




VIENETUKAS 1

Jūsų žvaigždė gegužės mėnesį patenka į vakarų kambarį.Ten ji jaučiasi tikrai patogiai. Tai poilsio ir mėgavimosi zona. Galima planuoti atostogas arba poilsį.
Gyvatės mėnesį sugebėsite uždirbti pakankamai pinigų. Vadovybė darbe greičiausiai jus spaus, skirs sudėtingas užduotis, bet nebijokite, viskas baigsis labai gerai. Vienišiai gali sutikti tinkamą partnerį, mėnesio eigoje - stipri meilės energija.





 

DVEJETUKAS 2

Jūsų gimimo žvaigždė patenka į vieną iš pavojingiausių pozicijų, gegužės mėnesį būkite atsargūs! Netinkamas laikas pradėti naujus darbus, kruopščiai planuokite savo keliones. Negatyvūs įvykiai gali jūs stipriai paliesti, jeigu jūs gimėte 1968, 1998, 1944 ir 1980 metais. Saugokite sveikatą, ypač virškinimo traktą, galimos rankų traumos. Skraidančių žvaigždžių kombinacija pranašauja, kad gali kilti juridinių problemų. Geriau neprovokuokite panašių situacijų. Apsaugos talismanas - metalinė penkių stichijų pagoda.




 

TREJETUKAS 3

Jūsų žvaigždė patenka į pietų sektorių. Gegužę ten svečiuojasi stipri meilės energija, todėl jūs, jeigu to pageidaujate, galite užmegzti naujus romantiškus santykius. Tiems, kas jau turi partnerį - priešingai, gali susidaryti situacijos, susijusio su neištikimybe. Iš esmės mėnuo ne pavojingas, bet pakankamai įtemptas, emocionalus, ypač darbe. Iš kitos pusės, jeigu jūsų darbas susijęs su reklama, kūryba, kompiuteriais - galite pasiekti gerų rezultatų. Patarimas sveikatai - saugokite inkstų zoną ir kojas. Būkite atsargus už vairo. Apsaugos talismanas - apyrankė ar vėrinys iš mėlynų ir juodų akmenų, pavyzdžiui, lazurito, juodojo ir mėlynojo agato.





KETVERTUKAS 4

Jūsų žvaigždė patenka į šiaurės kambarį. Šį mėnesį jus lydės palanki energija. Iš vienos pusės tai naujų pradėjimų laikas, galima pradėti naują gyvenimą. Iš kitos pusės - jūs patenkate į zoną, kur labai stipri klestėjimo energija. Geriausia šį mėnesį būti aktyviu, kad uždirbti pinigų. Žinoma galima ir vykti ilsėtis, bet pagalvokite ar verta praleisti tokios puikios energijos progą. Didžiausią pelną gaus tie, kas turi savo verslą arba priklauso nuo procentų. Bet, jeigu dirbate samdomą darbą, vis tiek šiuo metu puikus laikas materialiems reikalams.




 

PENKETUKAS 5

Jūsų gimimo žvaigždė patenka į labai neigiamą zoną. Jūs esate rizikos zonoje. Neverta pradėti naujų darbų, atsisakykite tolimų kelionių, ypač pietvakarių ir šiaurės rytų ašių kryptimis. Pats didžiausias pavojus iškyla sveikatai, ypač virškinimo traktui, kaulams, stuburui ir rankoms. Galimos rimtos avarijos. Jeigu elgsitės atsargiai ir apdairiai, galima mėnesį išgyventi pakankamai ramiai. Pagrindinė strategija - viską daryti neskubant, apgalvotai ir nieko naujo nepradėti. Galite susidurti su problemomis nekilnojamojo turto srityje, šioje srityje labai nepalanku ką nors pradėti. Gali sustiprėti priešai, konkurentai, pavyduoliai. Apsaugos talismanas - 5 stichijų pagoda.




ŠEŠETUKAS 6

Jūsų žvaigždė patenka į aktyvų kambarį rytuose. Gegužės mėnesį jūs jausite padidėjusį norą pradėti kažką naujo, vykti į kelionę ar pakeisti darbą. Skubėti tikrai nepatartina, nes greičiausiai, jūsų žingsniai bus klaidingi. Jūs galite susidurti kliūtimis ir blokadomis. Tinkamas laikas siekti pakilimo toje kompanijoje, kurioje jūs jau dirbate. Blogai - ieškoti naujo darbo. Jūsų žvaigždė patenka į kambarį su stipria naujų žinių, išsilavinimo energija. Šį mėnesį jūs galite gauti daug naudingos informacijos, todėl būkite atidūs. Taip pat visą mėnesį jūs saugos stiprios rytų kambario energijos, tai reiškia, kad visos problemos spręsis, ypač reikalingų žmonių, kurie jūsų gyvenime atsiras tinkamu laiku, pagalba. Apsaugos talismanas - apyrankė ar vėrinys iš rudojo jaspio, tigro akies. Daugiau naudokite naudingųjų mineralų.




SEPTINTUKAS 7

Jūsų žvaigždė patenka į pietryčių sektorių. Tai svarbi pozicija. Šiame sektoriuje koncentruota viso mėnesio energija, todėl jūs turėsite daug jėgų ir galimybių realizuoti tai, ką sugalvojote, ypač karjeros, darbo, kelionių srityse. Plius, pietryčiuose gaunate papildomą specialių mėnesio žvaigždžių paramą. Tai suteiks jus remiančių valdžios žmonių arba tiesiog reikalingų žmonių pagalbą. Svarbiausia, neišeikvokite savo energijos, neišsikelkite per daug tikslų, susikoncentruokite ties kažkuo vienu.





 

AŠTUNTUKAS 8

Jūs patenkate į pagrindinę šio mėnesio rizikos grupę. Jūsų skaičius yra kvadrato viduryje. Tradiciškai - tai tolimų kelionių ir persikraustymų draudimas. Apskritai, šį mėnesį susilaikykite nuo naujų projektų pradėjimo, nes viskas gali tapti nekontroliuojama. Įvertinkite, kad žemės elemento slėgimas labai stiprus, jūs galite susidurti su rimtomis sveikatos (ypač saugokite skrandį, raumenis, kaulus) problemomis. Taip pat galite prarasti dideles pinigų sumas arba susidurti su įstatymu. Pati geriausia šio mėnesio strategija jums - nepradėkite nieko naujo, ramiai pralaukite šį laiką, daugiau gilinkitės į save, atsipalaiduokite. Labai tinkamas laikas užsiimti meditacija ir dvasinėmis praktikomis. Apsaugos talismanas - penkių stichijų pagoda.





DEVINTUKAS 9

Jūsų žvaigždė patenka į labai palankų mėnesio sektorių. Atsiranda žmonių palaikymas ir pagalba. Moterys devyniukės gali susitikti savo antrąją pusę, todėl nesėdėkite vietoje, būkite aktyvios. Vyrams devintukams labai palanki karjeros situacija, galima užimti aukštą postą. Geriausia tema - darbas, verslas, karjera. Taip pat galima lengvai įforminti reikalingus dokumentus. Jūsų žvaigždė patenka į pačios aktyviausios energijos mėnesį, todėl šis periodas 100 % bus audringas, labai judrus. Jūs daug keliausite, galite pakeisti gyvenamąją vietą ar darbą. Prisiminkite viena, šiaurės rytuose yra mėnesio griovėjas - Kiaulė, todėl neskubėkite, būkite atsargūs už vairo, nes padidėjusi avarijų ir traumų rizika. Ypač tai gali paliesti žmonės, kurie gimę 1946, 1982, 1964 ir 2000 metais. Apsaugos talismanas - apyrankė ar vėrinys iš rudojo jaspio, tigro akies. Daugiau naudokite naudingųjų mineralų.




Informacijos šaltiniai: astro-magia888.com, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą