2016 m. balandžio 7 d., ketvirtadienis

SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ PROGNOZĖ 2016 METAMS

KAS TOS SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽĖS?

Feng Šui Skraidančios žvaigždės neturi nieko bendro su kosmoso dangaus kūnais. Skraidančios žvaigždės - vienas iš pagrindinių profesionalių Feng Šui konsultantų naudojamų metodų būsimų įvykių prognozavimui ir nepalankių situacijų nustatymui, su kuriomis susiduriame namuose, darbe: visame gyvenime. Pagal šią teoriją, mūsų gyvenimo kokybei įtaką daro ne tik išorinė aplinka, bet ir skirtingos pagal poveikį ir kokybę energijos, kurios kinta laike ir persikelia į skirtingus namo sektorius (zonas), veikiant tam tikrai sekai ir sistemingumui. Žinant, kaip sudaromas Skraidančių žvaigždžių žemėlapis, galima nustatyti kaip laiko bėgyje pasikeis namų energija, kokios namų zonos gali atnešti pavojus, o kokios sėkmę.
Pagal Feng Šui vadinamą San Yuan (Skraidančios žvaigždės) metodą yra 9 laikotarpiai. Kiekvienas laikotarpis trunka 20 metų, visas ciklas trunka 180 metų. Pagal kinų kalendorių dabar mes gyvename 8 laikotarpyje, jis prasidėjo 2004 metų sausio 21 dieną ir baigsis 2024 metais. Skaičius “8” yra “vyraujantis” laikotarpio skaičius. Skaitykite daugiau apie Feng Šui Skraidančių žvaigždžių metodą.

SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS 2016 METAIS

2016 metai – Ugninės beždžionės metai, o štai dominuojanti žvaigždė – ne pati maloniausia. Ji žada nemažai susirgimų ir įvairių sunkumų. Nuo 2016 metų vasario 8 dienos iki 2017 metų sausio 27 dienos pasaulio energetinės srovės bus ypatingai jautrios ligų plitimui ir naujų susirgimų atsiradimui. Todėl visiems pageidaujantiems tikslinga turėti papildomą apsaugą ir imtis atsargumo priemonių, kad nuo savęs nukreipti negatyvias „ligų“ žvaigždės pasekmes.

 

 





NEGATYVIOS SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS 2016 METAIS

Negatyviosios skraidančios žvaigždės sukelia įvairias problemas, todėl svarbu žinoti jų poveikį ir mokėti nuo jų apsisaugoti.

GELTONOJI PENKIUKĖ (VAN-VU) NEGATYVIOJI ŽVAIGŽDĖ

Geltonoji penkiukė - dangaus šiaurės rytų dalyje. Praktikoje ji traktuojama kaip viena iš pačių negatyviausių, atskrendančių iš žvaigždėtojo dangaus. Paprastai ji pranašauja netektis, nelaimes, nesėkmes, nelaimingus atsitikimus. Jeigu jūs gyvenate ar dirbate šiame sektoriuje, greičiausiai jūsų laukia netektys: nuo finansinių nuostolių iki pasitikėjimo verslo partneriais praradimo. Specialistai primygtinai pataria išsilaisvinti iš negatyvaus poveikio:
1. Jeigu jūsų miegamasis yra namų šiaurės – rytų dalyje, yra prasmės pagalvoti apie poilsio vietos pakeitimą. Taip pat gerai yra pernešti lovą iš šiaurės – rytų pusės į kitą patalpos dalį. Jeigu nėra galimybės persikelti, pastatykite Feng Šui amuletus jūsų miegamojo šiaurės – rytų kampe;
2. 2016 metais reikėtų būti kaip tik galima kuklesniais ir tylesniais. Nereikia plačiai atverti namų durų ir jų ilgai laikyti atidarytų, garsiai klausyti muzikos. Taip pat geriau neperkasinėti sodo ir nekarpyti medžių jūsų sodo šiaurės – rytų kampe, nes tokie veiksmai gali prišaukti į jūsų namus problemas. Netinka pradėti remonto, geriau pergyvenkite šiuos metus be jo. Jeigu remontas jau pradėtas ir jūs susiruošėte laikinai persikelti į kitą vietą – tuomet visi šie perspėjimai jūsų neliečia!
5 elementų pagoda
5 geltonosios žvaigždždės Feng Šui amuletas turi būti jūsų namų, darbo kabineto arba kambario šiaurės – rytų sektoriuje. Neblogai visas nelaimes atremti su 6 colių gyvybės medžiu su 5 elementų pagoda, papuoštu brangiaisiais žemės akmenimis. Tuo atveju, kai namas labai didelis, pirkite ne vieną, o tris arba penkias pakankamo dydžio pagodas, kad sustiprintumėte potencialiai gerą poveikį ir maksimaliai išvengtumėte problemų.
Gimusiems Tigro, Jaučio metais arba jaunesniesiems sūnums šeimoje taip pat reikia apsisaugoti nuo 5 geltonosios Van-Vu. Geriausiu amuletu taps pagodos formos kulonas, papuoštas penkių elementų brangakmeniais, pakabukas iš aukso su stupos brangakmeniais arba pakabukas su kalačakra stupa, hum simboliu ant lotoso žiedo. Talismaną reikia nešioti visus Beždžionės metus. Kai kuriuos amuletus galima įsigyti “Lotoso žiedas” Feng Šui suvenyrų parduotuvėje.




SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 2 „LIGOS“ – CENTRINĖ 2016 METŲ ŽVAIGŽDĖ!

Absoliučiai visiems „pasiseks“ su peršalimais, kosėjimu, gerklės ligomis. Ypatingai gali nukentėti vaikai ir suaugusieji, kurie neturi apsaugos nuo negatyvaus žvaigždės poveikio. Išsidėsčiusi pačiame centre „Liga“ veikia visus šeimos narius ir dėl to labai svarbu imtis atitinkamų Feng Šui apsaugos priemonių.
Žalvarinis aštuonių nemirtingųjų vu lu
Jeigu jūs linkę į sezoninius susirgimus, būtina maksimaliai užgožti negatyvią žvaigždės energiją. Reikia naudoti stiprius vaistus, kurie negatyvą sudegina dieviškaja Budos energija. Labai tinka simboliškai pažymėti namų centrą ir į tą sektorių atnešti žolelių ir vaistų, palaimintų Budos vardu ir gydančių nuo negalių. Tokios priemonės padės išsklaidyti metų ligų vibracijas.
Metų amuletai yra: sveikatos pakabukas, auksinis budos skripto – medicinos pakabukas, Budos medicinos kulonas arba Tibeto ilgaamžiškumo dzi apyrankė. Negatyvų poveikį sveikatai susilpninti gali anomaliniai Vu: žalvarinis aštuonių nemirtingųjų vu lu, auksinis vu lu su ilgaamžiškumo dievu. Jeigu miegamasis yra namų centre, būtina patalpose pastatyti žalvario žolinę vu lu arba vu lu su elniu, gerve, bambuku. Šie amuletai, padėti šalia lovos, padės išsklaidyti ligų energiją, o šeši geltoni Feng Šui jaspio akmenys, pakabinti automobilyje, leis išvalyti orą salone.




PRIEŠIŠKA SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 3 IŠ ŠIAURĖS VAKARŲ

Irzlioji žvaigždė, skrendanti šiaurės – vakarų sektoriumi atneša tonas problemų, begalę nesusipratimų, išaugančių į nesutarimus. Šiaurės – vakarų sektorius simbolizuoja Či (namų patriarcho) energiją. Todėl greičiausiai jūsų tėvas arba vyras 2016 metais bus nesulaikomas, o ypač tie, kurie greitai užsidega ar pasiduoda blogai nuotaikai. Vyras gali būti įtrauktas į barnius, kurie gali turėti rimtų pasekmių.
9 skraidančios žvaigždės
Žvaigždės skaičius 3 sukuria žodinių įžeidimų energiją tarp artimų žmonių ir draugų, pačios blogiausios šios įtakos pasekmės – teisminiai ginčai, užsitęsiantys ilgus metus.
Gimusiems Šuns ar Kiaulės metais reikia būti ypač atsargiems. Žvaigždės pasekmių neišvengsite, jeigu jūsų miegamasis yra namų šiaurės – rytų sektoriuje. Saugokitės pasipiktinimo žodžių, garsų, išsireiškimų arba staigių judesių. Stenkitės kontroliuoti negatyvią šeimos narių energiją. Tam jums padės Feng Šui amuletas 9 skraidančios žvaigždės, 4 colių ksitigarbha-personal arba dvipusis degantis stebuklingas ratas, kuriuos reikia pastatyti jūsų namų šiaurės – vakarų sektoriuje. Taip pat galima apsaugą sustiprinti taikos ir antikonflikto pakabuku arba avalokištevaros veidrodžiu - apsaugos ugnies ratu ir auksiniu dvigubu dordže su budistiniais kuteliais jūsų automobiliui.




SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 7 “VAGYSTĖ” – 2016 METAIS ŠIAURĖS SEKTORIUJE

Didelį vagysčių ir įsilaužimų pavojų 2016 metais žada žvaigždė Nr. 7, skrendanti į šiaurę. Šis šviesulys, atnešantis kraujo praliejimą ir prievartą, ypatingai pasireikš namų ar patalpų šiaurės sektoriaus gyventojams. Jūs galite būti apgauti, kas gali privesti iki fizinio pavojaus.
Antivagystės su įsilaužimu totemas
Reikia prisiminti apie tai ir stengtis maksimaliai sumažinti negatyvią žvaigždės energiją su Feng Šui amuletų pagalba. Taip pat rimtai turi reaguoti žmonės, gimę Žiurkės metais ir vidurinieji sūnūs šeimose. Apsisaugoti nuo šios žvaigždės negatyvo padės pora mėlynų raganosių, pastatytų šiaurinėje namų dalyje, taip pat labai neblogai šiame sektoriuje pastatyti antivagystės su įsilaužimu arba apsaugantį nuo vagystės ir užpuolimo totemus.
Pastoviam nešiojimui rekomenduojamas pakabukas antivagystė su įsilaužimu arba nuo vagystės ir užpuolimo, aštuonlapis lotosas mandžušuri veidrodis. Juos galima nešiotis piniginėje, rankinėje ir tokiu būdu apsisaugoti nuo vagių turguose, ypač jeigu jūs asmeniškai jau nukentėjote nuo žvaigždės Nr. 7, tai yra, gyvenate šiaurinėje namo dalyje arba ten įrengtas jūsų miegamasis. Automobilį apsaugos raganosio ir dramblio amuletas iš sodalito arba mėlyno dramblio ir raganosio amuletas.




TEIGIAMOS FENG ŠUI ŽVAIGŽDĖS 2016 METAIS

Taigi ne viskas taip blogai! Daugelis žvaigždžių 2016 metais mums palankios ir į žmones nukreipia savo teigiamą energiją. Jeigu viena iš jūsų namų patalpų ar gimimo metų gyvūnas sutampa su žvaigžde, labai tinka maksimaliai sustiprinti efektą ir pritraukti sėkmę. Štai ką pataria Feng Šui specialistai:

SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 8 – TURTAI!

Ši žvaigždė 2016 metais skrieja pietvakarių sektoriuje ir ji daug naudos atneš mūsų motinoms ir pagyvenusioms moterims, taip pat žmonėms, gimusiems Beždžionės metais.
Pakabukas mistiškasis mazgas
Neblogo pelno gauti pavyks žmonėms, kurie gyvena namuose, kurių paradinė pusė nukreipta į pietvakarius ir kurių butai yra pietvakarių sektoriuje. Jeigu 2016 metais planuojate vestuves, vyriausiojo šeimos nario jubiliejų, šeimos pagausėjimą, apvalios datos pažymėjimą – jums tikrai visus metus seksis! O štai visiems kitiems reikia gerai padirbėti, kad pritraukti sėkmę.
2016 metai palankūs tiems, kas nešioja sidabrinį (925 prabos) kuloną mistiškasis mazgas su svarovskio kristalais, kriauklę – amonito pakabuką arba reguliuojamą nefrito apyrankę mistiškasis mazgas. Norite iš šių metų išspausti pinigus? Tuomet naudokite citrininį krištolo rutulį turtams ir sėkmei, krištolinius rutulius Dovydo žvaigždė heksagrama arba geltoną klestėjimo ir pilnatvės brangakmenį (120 g svorio). Kad automobilis neštų pelną, verta salone pakabinti džeidž Feng Šui 8 monetas su kutais arba mistiškąjį Feng Šui mazgą su kuteliais iš nefrito.




SKAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 6 – PIETINIS 2016 METŲ SEKTORIUS

Jeigu gyvenate pietinėje namo pusėje arba jūsų virtuvė įsikūrusi pietiniame sektoriuje – jūs laimės kūdikiai!
6 dangiškosios aukso monetos
Ši žvaigždė skleidžia teigiamą energiją, atnešančią netikėtus atradimus. Neblogą pinigų puodą gali išlošti azartiški lošėjai, bet tik tuo metu, jeigu jų butas yra pietų pusėje. Namų durys, atsisukę į pietų šilumą, praktiškai į patalpas įleidžia sėkmę. Taip pat žvaigždė atneša jėgą, valdžią, kosminį palaikymą visuose pradėjimuose tiems, kas gimė Arklio metais arba yra vidurinioji duktė šeimoje.
Teigiamą energiją galima pritraukti pietiniame namų sektoriuje padėjus 6 dangiškąsias aukso monetas arba 6 dideles lygiąsias monetas. Pastoviam nešiojimui rekomenduojamas pakabukas – Feng Šui dangiškosios sėkmės aktyvizatorius arba 6 kabančios monetos su vu lu iš obsidiano.




SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 1 – PERGALĖ, PIETRYČIŲ SEKTORIUS

Baltoji žvaigždė “Pergalė” atneš sėkmę visiems pietryčių sektoriaus gyventojams. Ši dalis vadinama medžio sektoriumi ir naudojasi skaičiaus Či – vieneto – vandeniu.
Sėkmės ir pergalės medalionas
Žvaigždė pasižymi pozityvia energija ir atneša daugelį teigiamų momentų visiems, kas gyvena namuose ar mėgsta ilsėtis pietryčių sektoriuje. Žvaigždė žada sėkmę asmenims, gyvenantiems pastatuose, kurių pagrindinės durys žvelgia į pietryčius, taip pat gimusiems Gyvatės metais ir pirmoms šeimos dukterims. Jums garantuota pergalė prieš konkurentus ir sėkmė visus 2016 metus.
Taip pat neblogai pritraukti kaip galima daugiau teigiamos energijos. Tai padaryti galima su žvaigždės Nr. 1 aktyvizatoriumi: kario pergalės vėliava, saulės vaiko ir mėnulio vaiko sėkmės amuletu, juos pastačius svečių kambaryje. Galingo kario jėgą (energiją Či) pažadinti savyje padės KvanKung statulėlė. Pastoviam nešiojimui gerai turėti sėkmės medalioną arba pergalės medalioną – pakabuką.




ROMANTIKA IR SCHOLASTIKA – SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 4, VAKARŲ SEKTORIUJE

Skaičius 4 – romantinė akademinės žvaigždės vakaruose reikšmė. Šio sektoriaus gyventojai po sunkiausio periodo galės mėgautis ramybe ir meilės energija.
Dviguba laimė su bijūnais
Žvaigždė vertinama kaip atnešanti persiko spalvos sėkmę. Todėl visi, kas gyvena vakaruose arba namo vakarinėje dalyje galės gausiai pajusti meilę ir sėkmę. Romantiškasis šviesulys atneš laimę besituokiantiems, daugiau galimybių suteiks vienišoms damoms, ypač gyvenančioms vakarinėje namo dalyje arba jauniausioms dukterims šeimose. Taip pat ši žvaigždė padeda gimusiems Gaidžio metais.
O štai sustiprinti sėkmę padės amuletai. Vakariniame kambario kampe pastatykite ant stalo dvigubą laimę su bijūnais arba laimingas sutuoktinių poras tradiciniais kostiumais ir tai pritrauks energiją į jūsų namus. Ieškantiems romantiško partnerio, galima papildomą pagalbą pritraukti su rožinio kvarco širdimi meilei ir sėkmei arba pastoviam nešiojimui tiks apyrankė liuli mandarininių ančių pora arba dvigubas pakabukas laimei, meilei ir sėkmei, papuoštas brangakmeniais. Mandarininių ančių pakabukas meilė ir žavesys iš rožinio kvarco jūsų automobilyje padės pasiekti greitų rezultatų. Studentams, pageidaujantiems padidinti savo galimybes, būtina turėti 7 aukštų pagodą, papuoštą brangakmeniais, krištolinį gaublį arba pakabuką 7 lygių Feng Šui pagoda.




SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 9 – DIDINANTI SPEKTRĄ RYTUOSE

Rytinė pasaulio pusė dažnai simbolizuoja sėkmės pasiekimą, paaukštinimą ir klestėjimą.
pakabukas 9 drakono kardo žiedai
2016 metais žvaigždė 9 skrenda į rytus, atnešdama sėkmingas pabaigas ir būsimą klestėjimą visiems ši sektoriaus gyventojams. Žvaigždės stichija – ugnis, džiovinanti medžio elementą (rytus). Bet visų, gyvenančių namuose, kurių paradinė pusė rytuose, visais 2016 metais laukia nauda. Pagrindinis žvaigždės energijos privalumas – ilgalaikė perspektyva. Tai ne šios akimirkos nauda, o indėlis į ateities klestėjimą ir ilgą sėkmės periodą, kuris būtinai palies pirmąjį šeimos sūnų ir visus gimusius Triušio metais.
Teigiamą poveikį sustiprinti galima su Feng Šui amuletais 9 skraidančios žvaigždės arba 9 drakono kardo žiedai, pastatytais rytiniame namų sektoriuje. Nešioti rekomenduojama pakabuką 9 drakono kardo žiedai.
Nepamirškite, kad Skraidančių žvaigždžių prognozė keičiasi kiekvienais metais. Ši prognozė yra skirta metams, kurie prasidėjo nuo 2016 metų vasario 8 dienos ir tęsis iki 2017 metų sausio 27 dienos.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą