2015 m. liepos 19 d., sekmadienis

ETERIS - GARSAI MOTERS GROŽIUI

Moteriškam grožiui yra tam tikri palankūs garsai. Pirmiausiai, ką moteris turi tarti? Kas turi išeiti iš jos ir įeiti į ją? Tai turi būti garsai susiję su grožiu. Pageidaujama, kad moters kalba būtų graži, nes energetiškai tai ją puošia, Kokio grožio moteris bebūtų, jeigu jos kalba negraži - ji sunaikina grožį, nes garsai veikia subtilųjį kūną.
Žodžiai materializuojasi, todėl jeigu bet kokį žodį ištarsite, energetiškai jis iš karto veiks. Jeigu jūs dažniau kalbate apie grožį, tapsite gražesne... Labai sveika su draugėmis aptarinėti gražius daiktus, paveikslus, bet ką, kas gražu. Po tokių diskusijų jaučiamės gražios. Taigi kalbėti apie grožį yra gerai.
Taip pat yra specialios mantros, didinančios grožį. Grožio deivė yra Venera. Tokie dievai, kurie atsakingi už grožį Vediniame panteone - garsi deivė Lakšmi. Žinoma ji valdo ne tik grožį, bet ir klestėjimą. Taigi mantra deivei Lakšmei ne tik pridės grožio, bet ir paskatins klestėjimą:

OM SHRIM HRIM KLIM MAHA LAKSHMI NAMAHA

SHRIM mantra - nuostabi mantra, kuri gausina žydėjimą, teikia grožį. Ji kaip besiskleidžiančio žiedo energija. HRIM mantra - labai teigiamai veikia širdies čakrą. KLIM mantra - artistiškumo mantra. Ir visas šias energijas duoda grožio deivė Lakšmi.





Šią mantrą, kaip ir visas reikėtų skaityti 108 kartus. Jeigu labai trūksta laiko, tai galima skaityti OM SHRIM. Ši mantra taip pat teikia grožį.
Jeigu norite atlikti grožio praktiką, mantrą reikia kalbėti bent 40 dienų. Kartojant mantrą patartina naudotis karolių vėriniu. Vėrinys padeda geriau susikaupti ir skaičiuoti kiek kartų tariate mantrą. Džapa-malos vėrinyje yra 108 mažesni karoliukai ir vienas didelis. Mantrą kartoti pradėkite paėmę pirmajį rutuliuką (šalia didžiojo rutuliuko) dešiniosios rankos viduriniuoju pirštu ir nykščiu (rodomuoju pirštu maldos karolių niekada nelieskite) ir kalbate OM SHRIM HRIM KLIM MAHA LAKSHMI NAMAHA. Baigę pereikite prie kito karolio ir vėl kartokite mantrą. Sukalbėkite mantrą iš eilės ties visais vėrinio karoliais, kol vėl prieisite „didįjį". Štai jūs ir užbaigėte vieną džapa-malos „ratą".
Taip kalbėdami kaupiame mantros energiją „didžiajame" karolyje ir jo niekada neliečiame. Jeigu jaučiate, kad mažai sukaupėte energijos, apsukite vėrinį ir pradėkite kitą ratą; vėl kalbėkite mantrą ritinėdami tarp pirštų pirmojo „rato" paskutinįjį karolį ir taip toliau.
Jeigu norite tapti gražesne, galite kas dieną klausyti ir giedoti OM SHRIM HRIM KLIM MAHA LAKSHMI NAMAHA. Čia ji giedama 33 kartus, taigi leiskite giesmę tiek kartų, kiek norite kartoti:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą