2015 m. birželio 21 d., sekmadienis

IDEALAUS PARTNERIO PRITRAUKIMO MANTROS

Mantros - tai Visatos kalbos garsai, šventos "eilės", "užkalbėjimai", "stebuklai", kurie atsirado induizme ir budizme. Jose sanskritu užkoduota galinga jėga. Mantros - tai kodai, kurie sugeba veikti žmogaus sąmonę ir padeda dvasiniam ir asmeniniam tobulėjimui.
Kalbėdamas mantras žmogus įgauna būtinas savybes arba gyvenimo pokyčius, kuriuos jis norėjo pasiekti. Mantros taip pakreipia žmogaus būseną, kad jo gyvenimas pradeda keistis.
Štai dvi stiprios unikalios mantros iš Marianos Polonski paskaitos, kurios pritraukia idealų partnerį. Šios mantros skaitomos:
- tiek, kiek jums metu + 1 savaitė (tai yra, jeigu jums 30 metų, skaitoma 31 savaitę);
- 40 savaičių;
- iki kol energija subręs ir jūs sutiksite partnerį.





Šių mantros skaitymo periodu moteris turi susilaikyti nuo lytinių santykių (tai - būtina sąlyga). Jeigu mantrą giedate - ji tampa stipresne.
Pirmoji mantra yra skirta pritraukti partnerį su geriausiomis vyriškomis savybėmis, koks tik jums yra įmanomas:

SAT PATIM DEHI PARAMESHWARA

Iš sanskrito mantra verčiama taip: Dieve, atsiųsk man, prašau, tokį vyrą, kuris mano energiją naudotų sąžiningai ir nesavanaudiškai.

Taigi, jeigu manote, kad jūs jau pasiruošę į savo gyvenimą pasikviesti meilę - naudokite šią mantrą. Kaip ir visoms mantroms - geriausia yra kalbant pilną malą: 108 kartus. Galite kas dieną klausyti ir giedoti SAT PATIM DEHI PARAMESHWARA. Čia ji giedama 33 kartus, taigi leiskite giesmę tiek kartų, kiek norite kartoti:

Jeigu norite kas dieną mantrą SAT PATIM DEHI PARAMESHWARA. kartoti 108 kartus, naudokite šį video:

Antroji mantra - kreipimasis į Deivę Durgą, Šivos sutuoktinę:

KATYAYANI MAHAMAYE MAHAYOGINYADHEESHWARI NANDGOPSUTAM DEVIPATIM ME KURU TE NAMAH





Iš sanskrito mantra verčiama taip: Deive, atsiųsk man jaunikį, panašų į Dievą. Turintį tokias pat savybes.
Galite kas dieną klausyti ir giedoti KATYAYANI MAHAMAYE MAHAYOGINYADHEESHWARI NANDGOPSUTAM DEVIPATIM ME KURU TE NAMAH. Čia ji giedama 9 kartus, taigi leiskite giesmę tiek kartų, kiek norite kartoti:


Jeigu pasiryžote rimtai kasdien giedoti mantrą ir pritraukti idealų partnerį, štai 108 kartus giedama mantra KATYAYANI MAHAMAYE MAHAYOGINYADHEESHWARI NANDGOPSUTAM DEVIPATIM ME KURU TE NAMAH:


Informacijos šaltiniai: www.esotericblog.ru, pixabay.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą