2015 m. liepos 25 d., šeštadienis

LIŪTO VARTAI: PLANETOS NAUJIEJI METAI 2015 RUGPJŪČIO 8

Nuo 2015 m. liepos 26 dienos iki rugpjūčio 12 dienos mūsų planetą veikia didelė Šviesos Banga iš Galaktikos Centro taip paženklindama naujų planetos metų pradžią. Aukščiausias šios bangos taškas – 2015 metų rugpjūčio 8 dieną. Mūsų laukia galingas energijos antplūdis visuose būties lygiuose, kai kiekvienas iš mūsų gauna šansą pereiti į naują mūsų sąmonės ir gyvenimo lygio evoliucijos etapą. Taigi kaip reikia pasiruošti naujiems planetos metams?

KAS YRA LIŪTO VARTAI?

Vartai arba Žvaigždžių vartai – tai apie dviejų savaičių periodas, kurio eigoje atsiveria sūkurys ir Žemė gauna intensyvios Šviesos bangą iš Galaktikos Centro. Šioje bangoje yra nauji Šviesos Kodai sekantiems Žemės Evoliucijos metams/ciklui. Šis procesas taip pat vadinamas Planetos Naujaisiais Metais. Ši sklindanti Šviesos Banga efektyviai perkalibruoja Planetos Dažnius Aukščiausiems Sąmonės lygiams (Silija Fen).




DANGUJE DVI SAULĖS

Šiuo periodu pati ryškiausia žvaigždė Sirijus vėl atsiranda dangaus skliaute po 70-ties dienų, kai ji nesimatė. Rugpjūtį šis momentas sutampa su Saulės patekėjimu. Todėl priešaušrio metu galima danguje matyti dvi saules: Auksinę ir Mėlyną.
Auksinė Saulė skleidžia Dieviškos Meilės ir Užuojautos energiją. Mėlynosios Saulės tekėjimas skelbia naują Pasaulio ciklą, Meilės ir Palaikymo, o taip pat dovanoja palaimą ir klestėjimą. Labai naudinga prabusti švintant ir, žiūrint į tekantį Sirijų, susilieti su Šviesos Kodais, kurie tuo metu bus siunčiami.

KAS YRA ŠVIESOS KODAI?

Šviesos Kodai – šifruoti dvasinės informacijos duomenys. Jų pasikrovimas jaučiamas kaip lengva negalia, mieguistumas, maišatis mintyse. Kaip su tuo susitaikyti?

PADĖKITE SAVO FIZINIAM KŪNUI

Pirmiausiai supraskite, kad tokio stiprumo ir intensyvumo Šviesos Banga taps stipriu išbandymu jūsų kūnui, kuriam reikės sustiprintame režime integruoti naujus dažnius ir vibracijas. Jeigu jūsų visos aukščiausiosios čakros aktyvios, jeigu jūs reguliariai savo Šviesos Kūną maitinate, tai sklindančios Šviesos integravimo procesas praeis įprastu darbiniu režimu. Visiems kitiems rekomenduojama daugiau ilsėtis ir dažniau būti atsipalaidavimo būsenoje. Svarbiausia pasitikėti procesu ir leisti įvykti viskam, ko reikia.




PRIIMKITE BET KOKIAS SAVO EMOCIJAS

Emocijos – tiltas tarp proto ir kūno. Jūs galite jausti emocijas, bet jų nereikšti. Tada emocija nuslopinama ir kūne sukuria energetinius blokus, kurie veda link chroniškų ligų. Tam, kad neužspausti emocijų kūne rekomenduojama laisvai jas reikšti. Bet vien to nepakanka: reikia išmokti priimti ir suprasti bet kokią emociją. Tik tokiu atveju jūsų emocinis kūnas bus harmoningas su su kitomis jūsų dalimis. Prisiminkite, kad subalansuotos emocijos – raktas į Širdies atvėrimą.

IŠEIKITE IŠ PROTO

Sugebėjimas koncentruotis savo mintyse ir mokėti sekti savo mentalinį dialogą yra svarbūs dvasinio augimo žingsneliai. Bet tas pats protas gali tapti didžiausia kliūtimi: per didelė kairiojo pusrutulio analizė ir logika neleidžia pasiekti dešiniojo pusrutulio intuicijos galimybių. Vien tik svarstyti apie Besąlyginę Meilę nepakanka. Meilę reikia jausti. Todėl išeikite iš proto ir įjunkite širdį!
Būkite širdyje ir skleiskite Meilę. Širdis yra centras, sujungiantis jūsų dvasinę ir fizinę dalis. Neatsitiktinai mus moko Kvėpuoti Širdimi ir iš vidaus skleisti šviesą ir meilę. Sąmoningai grįžkite prie šių praktikų, kada jums atrodys, kad viskas tampa nekontroliuojama… Šiuo periodu tai yra labai svarbu.




IŠMOKITE PASTEBĖTI POTENCIALĄ

Šios dvi savaitės bus turtingos ne tik naujais suvokimais ir naujais pojūčiais, kas esate jūs, bet it galimybių langais, kurie nuolatos prieš jus atsivers. Nebūtina griebtis už pirmos jums kilusios idėjos ir tuoj pat ją įgyvendinti. Jūsų užduotis yra praleisti šį potencialą per save, kad vėliau galėtumėte grįžti prie jo ir nuspręsti, ar jūs norite ją įgyvendinti. Užsirašinėkite fiksuodami savo suvokimus, idėjas, jūsų transformaciją ir naują realybės suvokimą.

SUSIDERINKITE SU SAVO SIELOS VIBRACIJA

Šiuo metu tęsiasi visų jūsų gyvenimo sričių vibracijos derinimo procesas su aukštesne jūsų aukščiausiojo AŠ vibracija. Visus, kas toliau kabinasi už savo iliuzijų (netgi dvasinių) ir apribojimų, šiuo periodu laukia didelis lūžis, chaosas ir nusivylimas. Prieš eidami miegoti, išreikškite norą susiderinti su aukščiausiąja sąmone integruoti sklindančia Šviesą patogiu ir harmoningu fiziniam kūnui būdu. Kai tik prabundate – pasveikinkite dieną, įkvėpkite ir padėkokite už naujas galimybes, kurios sukasi aplink jus. Šiuo periodu naudingos bet kokios praktikos, kurios leidžia integruoti jūsų fizinį ir dvasinį kūną. Tai pat jūs galite pasikalbėti su jūsų kūnu, įsivaizduoti, kaip kaip jūsų ląstelės prisipildo šviesos ir grįžta į vienintelę tobulos sveikatos ir ilgo gyvenimo būseną.




Informacijos šaltiniai: sacralis.com , pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą