2013 m. liepos 21 d., sekmadienis

5 STICHIJŲ IR 5 ELEMENTŲ PAGODA

Pagoda – daugiaaukštis, bokšto formos pastatas, kurio aukštus vieną nuo kito skiria išsikišę karnizai arba stogeliai. Jie paplitę Kinijoje, Japonijoje, Korėjoje, Nepale, Vietname ir kitose Azijos šalyse.
Paveikslėlio dalyje A pavaizduota Pagoda, kaip Penkių elementų (Žemės, Metalo, Vandens, Medžio ir Ugnies) simbolis. Šie elementai yra FengŠui pagrindas. Elementai išdėstyti iš apačios į viršų pagal Kūrimo ciklą: Žemė gimdo Metalą, Metalas gimdo Vandenį, Vanduo maitina Medį, Medis maitina Ugnį, Ugnis gimdo Žemė (ratas užsidaro). Pagodoje kiekvienas elementas vaizduojamas, kaip to elemento simbolis: Žemė, tai kubas, Metalas – rutulys, Vanduo – piramidė, Medis – pusė sferos, pereinanti į cilindrą, Ugnis – konusas.






Paveikslėlio dalyje C Pagoda detalizuota kaip Penkių Stichijų (Žemės, Vandens, Ugnies, Oro ir Eterio) simbolis. Čia Žemė – kubas, Vanduo – rutulys, Ugnis – piramidė, Oras - pusė sferos, Eteris (fizinis vakuumas) – konusas.
Penkių elementų pagoda yra stiprus erdvę harmonizuojantis torsioninis generatorius. Kadangi Pagoda sustiprina visus penkis elementus, ji gali aktyvizuoti bet kurį namų sektorių, kuriam trūksta energijos. Kad sustiprinti Pagodos poveikį, į jos apatinę dalį galima įberti energetiškai įkrautos žemės iš šventos vietos.
Paveikslėlio dalyje B pavaizduota Pagoda, kurios Apatinė dalis užantspauduota Visatos matrica „Visatos Dvasinės Meilės ir Išminties Gėle“, kuri daug kartų padidina Pagodos energetiką.
Į viršutinę Pagodos dalį galima įpilti šventinto vandens iš šventyklos arba švento šaltinio. Toks vanduo papildomai sustiprins Pagodos harmonizuojančias savybes.
Penkių elementų pagoda dažnai naudojama kaip stipri priemonė prieš taip vadinamą „Geltonajį Penketuką“ – pačią pavojingiausią iš skraidančių žvaigždžių. Ši žvaigždė ypač pavojinga tais metais, kai ji skrieja sektoriais, kurie priskiriami Žemės (Pietvakariuose, Šiaurės rytuose ir Centre) ir Ugnies (Pietuose) elementams, nes šie elementai ją sustiprina. Geltonajam Penketukui nereikia trukdyti – jis kupinas ligų, finansinių nuostolių ir nesėkmių.
Patiko pažintis su 5 elementų ir 5 stichijų pagoda? Skaitykite visus straipsnius apie Feng Šui Skraidančias žvaigždes!
 Informacijos šaltiniai: zolotoivek-centre.ru, fengshuiterapie.cz nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą