2013 m. birželio 9 d., sekmadienis

PAVOJINGA FENG ŠUI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ – GELTONOJI PENKIUKĖ

Geltonoji penkiukė yra viena iš Feng Šui skraidančių žvaigždžių. Jeigu nesate girdėję apie Feng Šui skraidančias žvaigždes, tai susipažinkite su jomis perskaitydami straipsnį Skraidančios žvaigždės - efektyvus Feng Šui metodas.
Geltona žvaigždė Penki, arba Geltonoji Penkiukė turi grėsmingą šlovę Feng Šui pasaulyje. Feng Šui meistrai pastoviai tvirtina, kaip ji yra pavojinga, apie tai kalba dažnai ir įkvepiančiai. Laikoma, kad ji atneša bėdas – nelaimingus atsitikimus, katastrofas, ligas, bankrotus ir kitus baisumus.
Kad sumažinti jos skleidžiamą pavojų, susipažinkime su šios skraidančios žvaigždės charakteriu iš arčiau.

KODĖL GELTONOJI PENKIUKĖ LAIKOMA GRĖSMINGA?

Kad būtų aiškiau, reikia pažvelgti į magiškąjį Lošu kvadratą.
Kiekvienoje iš devynių jo langelių įrašytas vienas skaičius nuo 1 iki 9. Bet kurių trijų skaičių sumos pagal horizontalę, vertikalę, arba diagonalę yra lygios 15.
Skaičiaus penki padėtis ypatinga – jis yra pačiame centre ir simbolizuoja jėgos centralizaciją.
Kitais žodžiais tariant, kraštutinumai visur, taip vadinama absoliuti imperatoriškoji valdžia.
Kai ji teigiama, tai imperatorius neša išskirtinę sėkmę. Bet tai būna labai retai. Dažniausiai žvaigždė Penki neigiama, o imperatoriaus nemalonė, kaip žinome, nieko gero nežada.
Centras simbolizuoja Žemės stichiją. Tai ta Žemė, kuri yra pačiame planetos centre – įkaitęs aukštos temperatūros branduolys. Absoliutus centras nepriklauso Jin arba Jan. Centras – tai be galo mažas taškas, kur Jin ir Jan energijos susimaišo ir pereina viena į kitą. Laikoma, kad žvaigždė Geltonoji penkiukė neturi lyties (vyriškos ar moteriškos) ir neturi savo trigramos. Taigi nieko stebėtino, kad jos charakteris toks nepaprastas!





KADA GELTONOJI PENKIUKĖ PAVOJINGA?

Kai penkiukė atskrenda į kambarį arba prie pagrindinių durų – tada ji pavojinga. Ką tai reiškia? Kiekvienais metais ir kiekvieną mėnesį Geltonoji Penkiukė, kaip ir kitos skraidančios žvaigždės, užima tam tikrą nustatytą vietą. Pavyzdžiui, 2013 metais ji buvo centre. O centras – tai nesibaigiantis mažas taškas. Tai reiškia, kad žvaigždė 5 turi foninį poveikį, nesikoncentruodama kažkuriame konkrečiame kambaryje.
Šalia metinės, dar yra mėnesio Geltonoji Penkiukė. Pavyzdžiui, 2015 metų gegužę ji buvo šiaurės – rytuose. Tai reiškia, kad kambariai (sektoriai), įtakojami mėnesio žvaigždės Geltonoji Penkiukė, tampa padidintos įtampos zonomis. Iš to seka, kad su Penkiukės atėjimu būtinai nutinka baisūs įvykiai. Bet nereikia panikuoti: tam, kad įvyktų rimta nelaimė, turi sutapti daugelis skirtingų faktorių:
-Žmogaus Badzi žemėlapyje turi atsirasti kokia nors nuoroda, įspėjanti apie problemas tam tikroje gyvenimo srityje;
-Turi būti atitinkama negatyvi data;
-Namuose (prie pagrindinio įėjimo, dažnai naudojamose patalpose, pavyzdžiui, miegamajame), iš pat pradžių turi veikti negatyvios energijos (jos nustatomos sudarant natalinį namų žemėlapį);
-Atskridę negatyvios metų arba mėnesio žvaigždės turi dubliuoti arba stiprinti negatyvias statines namų energijas;
-Gyventojai turi trukdyti tą namų dalį (remontuoti, pastatyti triukšmingą elektros prietaisą, fontaną), kurioje skrieja neigiamos metų arba mėnesio žvaigždės arba tuos sektorius, kuriuose veikia Didysis Kunigaikštis (2016 metais - Beždžionė) ir Metų Griovėjas (2016 metais - Tigras).
Jeigu visos šios sąlygos sutampa, tada galima laukti labai rimtų problemų, nelaimingų atsitikimų, neišgydomų ligų, išsiskyrimų, bankrotų ir kitų nemalonumų.
Atitinkamai, kuo mažiau sutapimų, tuo mažiau tikėtinos ir problemos. O nemalonumų laipsnis priklauso nuo to, kiek sutampa pirmiau išvardintos sąlygos. Pavyzdžiui, jeigu jūs žinote, kad į jūsų santuokinį miegamąjį atskrenda metų Penkiukė ir jūsų santuoka nestabili, bet jūs norite ją išsaugoti, pertvarkykite namus taip, kad tais metais jūsų miegamasis būtų kitame kambaryje. Arba, pavyzdžiui, jūs jau seniai norite turėti vaikelį ir pagaliau atėjo laiminga valanda: jumyse pradėjo plakti dar viena širdelė. Laikinai išsikelkite iš kambario, kuriame skrieja metinė Ligų žvaigždė arba perstatykite lovą į ramų sektorių, jeigu gyvenate vieno kambario bute. Kam rizikuoti?
Vienok prisiminkite, kad bet kokios permainos namuose, tame skaičiuje remontas ir lovos perstatymas - labai rimtas žingsnis, kuris paskui save gali pritraukti nenuspėjamas pasekmes. Labai svarbu neatlikti remonto ir perstatymo tose vietose, kur įsikūrę metų ar mėnesio Penkiukė arba Dvejetas, Didysis Kunigaikštis ir Metų griovėjas.



KAIP APSISAUGOTI?

Geriausia yra laikinai apriboti buvimą šios žvaigždės įtakojamame sektoriuje. Jeigu tai svečių kambarys – tai ten nereikia svarstyti svarbių reikalų ir priimti lemtingų sprendimų. Egzistuoja didelė tikimybė, kad viskas vyks ne taip, kaip reikia.
Taip pat nereikia ir paniškai bėgti nuo Geltonosios Penkiukės. Pavyzdžiui, mėnesio žvaigždė atskrido į miegamąjį, bet visa kita miegamojo Feng Šui – teigiama. Tokiu atveju Geltonoji žvaigždė nedarys labai blogos įtakos.
Apie laikiną kambario pakeitimą reikia galvoti tada, kai kartu su mėnesio neigiama žvaigžde, tame kambaryje skrenda ir metinė neigiama žvaigždė bei skraidančios paties namo žvaigždės nėra teigiamos. Taip pat ir tada, jeigu išorėje yra Ša požymiai.
Kad užglaistyti neigiamą Geltonosios Penkiukės efektą, galima naudoti Penkių elementų principą. Geltonosios Penkiukės stichija – Žemė, kuri pagal Penkių elementų ciklą yra silpninama Metalu. Veikdama metalą, ši žvaigždė eikvoja savo jėgas. Tokiu būdu Penkiukei lieka mažiau energijos, kad kenktų žmonėms. Todėl apsaugai nuo Penkiukės tarnauja metaliniai daiktai. Dažnai naudojami populiarūs Feng Šui aksesuarai – „Vėjo muzika“ su metaliniais vamzdeliais arba Penkių elementų pagoda. Taip pat yra speciali priemonė, vadinama „Vanduo Druska Monetos“, kurioje dera Metalo ir Vandens stichijos.
Medis, nors ir kontroliuoja Žemę, nereikia juo kontroliuoti imperatoriaus. Imperatorius įsius, o pajusti imperatoriaus pyktį tikrai neverta.




 KAIP NETRUKDYTI GELTONAJAI PENKIUKEI?

Kai Geltonoji Penkiukė atskrenda prie pagrindinių durų, tai keltis į tokį namą laikoma blogu ženklu. Čia turima omenyje ne durų kryptis, bet jų vieta. Pavyzdžiui, jeigu kurį nors mėnesį Geltonoji Penkiukė atskrenda į šiaurę, tuo metu neverta keltis į naują namą, jeigu jo pagrindinės durys yra šiaurės sektoriuje. Geriau palaukti sekančio mėnesio.
Taip pat neverta atlikti remontą tame sektoriuje, kuriame skrenda metinė ar mėnesio Penkiukė. Remontas – tai gręžimas, sienų ardymas, vinių kalimas. Sienų balinimas ir dažymas, tapetų klijavimas pagal Feng Šui remontu nelaikoma ir šie darbai neigiamos žvaigždės netrikdo.
Nepatartina ir keliauti metinės ar mėnesio Geltonosios Penkiukės kryptimis. Kelionė – tai ilgas persikėlimas su nakvynėmis, keletui dienų, traukiniu arba lėktuvu. Kelionės automobiliu nedideliais atstumais už miesto ribų nepriskiriamos Penkiukę trikdančioms kelionėms.



 AR GALIMA SUSIDRAUGAUTI SU GELTONĄJA PENKIUKE?

Įmanoma, bet tai yra labai sunku. „Žvaigždės – Imperatoriaus“ charakteris nepaprastas. Ji ambicinga, kaprizinga, žiauri, autoritarinė. Galima gauti didelius pinigus ir valdžią, bet ir statymo sumos tokiame žaidime yra labai didelės. Imperatorius gali duoti viską, ko tik žmogus siekia, bet gali ir viską iš jo atimti.
Kad patiktumėte Geltonajai Penkiukei, reikia būti į ją panašiu. Būti ryžtingu, prieš nieką nesilenkti, vertinti laisvę aukščiau už gyvenimą, būti pasiruošusiam rizikuoti ir viską pastatyti „Va bank“ (All in). Arba būti nušvitusiu ir pasaulį priimti už įprastų žmogiškų vertybių ribų.
Geltonoji Penkiukė – ypatingų žmonių žvaigždė, kurių yra labai mažai. Didžioji žmonių dalis - paprasti gyventojai ir jiems Geltonoji Penkiukė visiškai netinka. Štai kodėl šios žvaigždės reputacija tokia negera. Juk paprastam žmogui teigiama Baltoji Aštuoniukė kur kas mielesnė!
Jeigu kam ir pavyko “susidraugauti su imperatoriumi”, reikia suvokti, kad tai – žaidimas su ugnimi. Reikia aiškiai suvokti galimas rizikas. Net jeigu Geltonoji Penkiukė bus palanki, tai panašu į draugystę su tigru, kuris bet kuriuo momentu gali įkąsti.
Patiko pažintis su Geltonąja Penkiuke? Skaitykite visus straipsnius apie Feng Šui Skraidančias žvaigždes!
 Informacijos šaltiniai: art-fenshui.ru, fanfenshui.ru, fanfenshui.ru, pixabay.com nuotr.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą