2013 m. gegužės 19 d., sekmadienis

SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS - EFEKTYVUS FENG ŠUI METODAS

FENG ŠUI laikoma, kad egzistuoja 9 skirtingos CI energijos rūšys, kurios pastoviai juda (skraido) viena ir ta pačia trajektorija. Šios energijos ir vadinamos „Skraidančios FENG ŠUI žvaigždės“.
Kiekviena iš 9 skraidančių žvaigždžių (jos taip ir vadinamos - skaičiais nuo 1 iki 9) turi savo savybes ir charakterį ir, lyg medalis, turi dvi puses - teigiamą ir neigiamą. Tai priklauso nuo laiko ir nuo aplinkos. Bet yra žvaigždės, kurios daugeliu atveju laikomos teigiamomis ir žmonėms atneša sėkmę ir yra pavojingos, provokuojančios nemalonumus. Artimiausiu laiku iki 2024 žvaigždės turi tokį charakterį:
- Žvaigždės 1, 8, 9 laikomos teigiamomis.
- Žvaigždė 6 - daugeliu atveju taip pat teigiama, bet būna išimčių.
- Žvaigždės 3 ir 4 permainingos ir veikia skirtingai.-Žvaigždė 7 - dažniausiai neigiama.
- Žvaigždės 2 ir 5 - neigiamos. FENG ŠUI meistrai pirmiausiai rekomenduoja apsisaugoti nuo grėsmingosios Geltonosios penkiukės.

SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ ŽEMĖLAPIS

Skraidančių žvaigždžių žemėlapis yra kvadratas iš 9 langelių (3×3), kur kiekvieną langelį atitinka tam tikra pasaulio šalis.
Šiame kvadrate ir apsigyvena skraidančios žvaigždės. Kiekviename name jos bus skirtingos, nes jos priklauso nuo namo pastatymo laiko, pirmųjų gyventojų įsikėlimo ir fasado krypties pagal pasaulio šalis.
Kiekviename namo sektoriuje bus tavo “Užnugario žvaigždė” (taip vadinama Kalnų) ir ji veikia namo gyventojų sveikatą ir asmeninius santykius. Taip pat kiekviename namo sektoriuje yra “Fasadinė žvaigždė” (Vandens), kuri įtakoja finansinę sėkmę.
Nuo šių žvaigždžių charakterio priklauso name gyvenančiųjų gyvenimai.





KODĖL ŽVAIGŽDĖS VADINAMOS SKRAIDANČIOMIS?



Pirmiausiai, FENG ŠUI požiūriu, situacija namuose kardinaliai pasikeičia per 20 metų, nes prasideda naujas periodas ir skraidančių žvaigždžių charakteris pasikeičia. Paskutinį kartą žvaigždžių charakteris pasikeitė 2004 metais, o sekantis bus 2024 metais.
Antra, kiekvienais Naujaisiais metais į tam tikrus sektorius atskrenda tam tikra metinė skraidanti žvaigždė, o sekančiais metais ji jau keliauja į kitą vietą. Dar yra ir mėnesio žvaigždės, kurios sektoriuje gyvena tik mėnesį ir vėl keičia savo vietą, ją užleisdamos kitai skraidančiai žvaigždei.
Taip jos skraido po visus namus ir nuspalvina jo sektorius įvairių energijų “spalvomis”. Todėl kiekvienais metais reikia atlikti FENG ŠUI namų analizę ir nustatyti namų pokyčius, kuriuos atneša skraidančios žvaigždės.
Jeigu į sektorių atskrido teigiamos žvaigždės, tai žmogui, kuris ten gyvena, labai pasisekė - jį lydės sėkmė. Bet jeigu šią vietą užėmė blogos žvaigždės, tai reikia nuo jų saugotis, kad nepakliūti į įvairias nesėkmes. Patyrę FENG ŠUI konsultantai, sudarę skraidančių žvaigždžių žemėlapį, gali išanalizuoti ateinančias energijas ir labai tiksliai prognozuoti, kokie įvykiai namuose gali atsitikti ateityje ir apsaugoti nuo galimų nemalonumų.
Gaunasi toks nepaprastas paveikslas - viename kambaryje gali būti keletas skraidančių žvaigždžių vienu metu! Metų žvaigždės, mėnesio žvaigždės, pastoviosios namų žvaigždės - Fasadinė ir Užnugario sąveikauja viena su kita ir tai gali ženkliai pakeisti kiekvienos iš jų charakterį! Pavyzdžiui, gera žvaigždė, susitikdama su blogąja, gali sušvelninti blogosios negatyvias savybes ir netgi suteikti teigiamas. Deja, bet būna ir atvirkščiai, kad neigiama viršų paima neigiama žvaigždė.
Susipažinkime su kiekvienos iš FENG ŠUI skraidančių žvaigždžių charakterių ir sužinokime kokiose gyvenimo srityse jos atneša laimę ar nemalonumus.
Be numerio skraidančios žvaigždės dar turi savo spalvą ir Penkių Elementų Stichiją. Jeigu jūs susipažinę su Penkiais Elementais, tai nesumaišykite: skraidančių žvaigždžių spalvos ir stichijos nesusiję vienos su kitomis, tai – skirtingos reikšmės!




 TRUMPAS 9-IŲ SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ APRAŠYMAS

1 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – balta.
Stichija – Vanduo.
Teigiama pusė: intelekto žvaigždė. Atsakinga už žinias, protą, išradingumą, mokslą, pasikeitimą informacija. Padeda išlaikyti egzaminus, atneša šlovę ir žinomumą.
Neigiama pusė: problemos bendravimo, klausos, regos srityse, nesupratimas ir nesutarimai šeimoje. Problemos su inkstais, medžiagų apykaita, kraujo ligomis.



 

2 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – juoda.
Stichija – Žemė.
Teigiama pusė: geru metu atneša gerovę, patikimą pagrindą, augimą, vaisingumą, pasisekimą nekilnojamo turto ir žemės ūkio srityse. Bet artimiausią dešimtmetį ši žvaigždė neigiama.
Neigiama pusė: ligos, apsinuodijimai, problemos su vaikų gimimu, chroniški susirgimai, problemos su skrandžiu ir virškinamojo trakto sistema.



 

 3 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – nefrito.
Stichija – Medis.
Teigiama pusė: agresyvi ir ryžtinga žvaigždė. Suteikia tvirtos ir įtikinamos kalbos dovaną, oratoriškus gebėjimus. Padeda progresui, sėkmei konkurencingame versle.
Neigiama pusė: skandalai, teismo ginčai, šmeižtas, nesusipratimai, kraujavimas, kojų, kepenų, imuninės sistemos ligos.

 

 







4 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – žalia.
Stichija – Medis.
Teigiama pusė: protinga, šiek tiek nepadori žvaigždė. Globoja mokslinę sritį ir meilę. Padeda pasiekti akademinių ir literatūrinių pasiekimų, apdovanoja žmones seksualumu ir artistiškumu.
Neigiama pusė: meilės barniai, pasileidimas, nedoras elgesys, asmeninio gyvenimo problemos, šeimos santykių nutrūkimas. Problemos su ginekologija, juosmens ligos.

 

 

 

 

5 ŽVAIGŽDĖ

https://ezoterinis.blogspot.lt/2013/06/pavojinga-feng-sui-skraidanti-zvaigzde.htmlSpalva – geltona.
Stichija – Žemė.
Teigiama pusė: žvaigždė – imperatorius. Atneša neįtikėtiną sėkmę ir pelną. Deja, ši skraidanti žvaigždė būna teigiama labai retai, o artimiausią dešimtmetį ji labai pavojinga.
Neigiama pusė: nelaimės, avarijos, katastrofos, visos įmanomos bėdos ir nesėkmės, kaip bet kurioje gyvenimo, taip ir bet kurioje sveikatos srityse.

 

 

 

 

6 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – balta.
Stichija – Metalas.
Teigiama pusė: valdžios žvaigždė. Reiškia discipliną ir autoritetą. Padeda sėkmingai karjerai, ypač karinėse ir valdžios struktūrose.
Neigiama pusė: egoizmas, beprincipiškumas, vienatvė, problemos su valdžia ir įstatymu. Galvos ir smegenų ligos.

 

 

 







7 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – raudona.
Stichija – Metalas.
Teigiama pusė: paslaptingų žinių žvaigždė. Mistika, likimo spėjimas, įvairios metafizinės žinios, taip pat užsienio kalbų mokymasis.
Neigiama pusė: vagystės, sužeidimai metaliniais daiktais, konfliktai ir nesantaikos, gaisrai. Gali iššaukti įkalinimą.

 

 

 

 

8 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – balta.
Stichija – Žemė.
Teigiama pusė: pinigų žvaigždė. Reiškia klestėjimą, turtą, šeimos stiprinimą. Laimei, ši skraidanti žvaigždė teigiama beveik visada.
Neigiama pusė: liūdesys, depresija, vienatvė, atsiskyrimas, sąnarių ligos, pavojus mažiems vaikams.

 

 

 

 

 

9 ŽVAIGŽDĖ

Spalva – purpurinė.
Stichija – Ugnis.
Teigiama pusė: ryški žvaigždė. Reiškia sėkmę, didžius ir kilnius žmones, puikius pasiekimus ir pergales.
Neigiama pusė: gaisrai, žala akims, psichikos sutrikimai, pamišimai.

 





KAIP NAUDOTI ŽINIAS APIE 9-IAS SKRAIDANČIAS ŽVAIGŽDES?

Kai ką galima padaryti jau dabar: sekite kaip keičiasi metinės ir mėnesio neigiamos žvaigždės ir imkitės atitinkamų apsaugos nuo jų priemonių.
Jeigu vietoje, kur yra žvaigždė, yra ir nuodingosios ŠA strėlės, tai jos apnuodija žvaigždę ir priverčia skleisti tik neigiamas savybes. Tokiais atvejais netgi teigiama „pinigų žvaigždė“ aštuoniukė pinigų neatneš, o priešingai – juos atims. Taigi, atkreipkite dėmesį, ar arti nėra negatyvių objektų, tokių, kaip statyba, kaimyninių namų kampai, elektros stulpai, senas apgriautas pastatas, šiukšlynas, ligoninė, policijos poskyris.
Patiko pažintis su Skraidančiomis žvaigždėmis? Skaitykite visus straipsnius apie FENG ŠUI Skraidančias žvaigždes!
 Informacijos šaltiniai: art-fenshui.ru, fanfenshui.ru, pixabay.com nuotr.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą