2023 m. balandžio 17 d., pirmadienis

AR YRA GYVENIMAS PO MIRTIES ARBA REINKARNACIJA


Ar yra gyvenimas po mirties ir kaip mes turime elgtis su mūsų mirusiais artimaisiais?

Ar mūsų mirę artimieji gali girdėti mūsų maldas, ar jie gali kontaktuoti vienas su kitu?
Ryšys su mirusiais artimaisiais palaikomas tol, kol jūs juos atsimenate. Kol atsimenate, egzistuoja subtilus ryšys. Jeigu sapne pas jus ateina protėviai, guru ar pusdieviai - tai ne sapnai.  Vedose rašoma, kad tai - realybė. Per sapnus galite gauti informaciją iš mirusių artimųjų arba iš dvasinio mokytojo. Po fizinio kūno mirties gyvenimas subtiliajame kūne tęsiasi. Iki sekančio fizinio įsikūnijimo bus tam tikra pertrauka.
Mes gimstame ne pirmą kartą, mes jau esame gimę - tai faktas, kaip ir tai, kad mes taip pat gimsime iš naujo. Tai tiesiog gamtos faktas, kuris vyksta nuolat. Gimusysis numirs ir vėl gims. Tai sanskrite vadinama samsara - uždaras gimimų ir mirčių ciklas. Galutinis tikslas yra nutraukti samsaros ciklą, užbaigti tą begalinę gimimų ir mirčių eilę suvokus savo dvasinę prigimtį.
 

Reinkarnacija - tai ne kažkas mistiško, tai - gamtos reiškinys

Žmogus reinkarnuoja kiekvieną sekundę, tiesiog šis procesas įprastai vadinamas kitaip - medžiagų apykaita.
Po 7 metų su trupučiu jūsų kūno ląstelės pilnai atsinaujina ir jūsų kūnas buna jau kitas kūnas. Jeigu jums 70 metų, jūs jau 10 kartų pakeitėte savo kūną. Medžiagų apykaita - tai kūno pakeitimas ir apie tai kalbame Vedose.
Tačiau kūno tipas išlieka tas pats per visą gyvenimą. Taigi kūnas keičiasi, bet kūno tipas - ne. O momentas, kai keičiamas kūno tipas yra vadinamas mirtimi.
Taigi kūnas keičiasi pastoviai, taip pat keičiasi ir asmenybė kūne. Juk jūs vaikystėje buvote ne kažkuo kitu, o pats savimi, o kūnas buvo kitoks. Tai keičiasi. Priklausomai nuo amžiaus keičiasi supratimas apie gyvenimą. Vaikas kalba kvailystes, o suaugęs jau kvailysčių kalba mažiau.
Amenybė nepasikeičia, o pasikeičia tik suvokimas apie gyvenimą, kuris gali kisti skirtingais amžiais. Tačiau asmenybės pati, kaip visų šių pokyčių nešėja, nepasikeičia. Tai buvau aš, o tai niekada nepasikeis.
Štai pavyzdys reinkarnacijos - tai nuolat vyksta. Kūno tipas pasikeičia tik tada, kai šio kūno tipo karmos ciklas pasibaigia. Tai kaip atnaujinimas - senas automobilis yra šiukšlės, perkate naują modelį.
Naujas modelis tampa pasenusiu - perkate kitą modelį.
Pirkimas, pinigai - tai yra karma. Kiek turite pinigų, tiek ir galite nusipirkti, ir toks bus jūsų kūno tipas.

Kažkas gali turėti sveiką kūną, o kažkas ligotą. Kodėl? Kaip tai atsitinka? Kokia yra jo kaltė?

Tai - praėjusio gyvenimo patirtis. Ši priežastis yra logiška, nes to reikalauja pusiausvyros ir energijos išsaugojimo įstatymas.
Jei gimstu sergantis arba vargingas - tai yra bloga karma iš praeities gyvenimo. O galėčiau gimti gražus, turtingoje šeimoje, talentingas - tai yra gera karma iš praeities gyvenimo.
Todėl mes visi nesame vienodi. Įdomu, kad apie tai paklausė Jėzaus, kai mokiniai pamatė akląjį: „Papasakok, už kieno nuodėmas jis kenčia: už savo ar už tėvų nuodėmas?“
Įdomus klausimas? Ar nuo gimimo aklas žmogus kentėjo už savo nuodėmas ar už kitų nuodėmas? Kokios buvo tos nuodėmės?
Taigi jis juos padarė kažkada praeityje. Taigi žmonės žinojo apie tai. Įdomus klausimas.
Jei atidžiai pažvelgsite į visas pasaulio šventąsias knygas, matysite, kad visur kalbama apie reinkarnaciją: Iliada, Odiseja, Biblija, Koranas, Rusijos Vedos, Indijos Vedos - visur kalbama apie reinkarnaciją, skirtingomis proporcijomis. Apie tai jau diskutuota milijonais kartų. Tai nėra nieko naujo.
Taip pat daugelis žmonių atsimena savo praeitas gyvenimas

Ryšius su mirusiaisiais reikia palaikyti ar nutraukti?

Svarbu palaikyti ryšį su mirusiuoju, ypač jei jis dar reikalingas pagalbos. Jei mirusysis jau reinkarnavęs, ryšio palaikymas nėra toks svarbus. Svarbiausia yra tai, kad tarp reinkarnacijų reikia padėti mirusiesiems, ypač per 9 arba 40 dienų. Jie turi būti maitinami, nes jei jų nemaitins, jie kenčia ir negali valgyti. Taip pat svarbu žinoti, kad intervalas tarp reinkarnacijų gali būti nuo 40 dienų iki dviejų mėnesių. Jei yra bloga karma, intervalas gali būti ilgesnis, ypač tarp reinkarnacijų savanorišką mirtį pasirinkusiems asmenims.
Informacijos šaltinis: audioveda.ru,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą