2020 m. balandžio 25 d., šeštadienis

NEPRALEISKITE GERIAUSIOS METŲ DIENOS, KURIĄ GALITE PADĖTI PAGRINDĄ GERESNIAM GYVENIMUI

Jeigu šiais metais norite pradėti kažką svarbaus, tai darykite balandžio 26 dienos rytą. Ši diena yra palankiausia svarbiems darbams. Tokia diena būna tik vieną kartą metuose. Šią dieną Mėnulis ir Saulė atsiranda vienodame pakilime. Saulė būna Avino, o Mėnulis Jaučio ženkle. Šią dieną abu dangaus kūnai būna egzeltacijoje, todėl jų poveikis yra ypač teigiamas, skleidžiantis stiprią pozityvią energiją.
Egzeltacija (lot. exaltatio didybė) – pati stipriausia planetos Zodiako ženkle/žvaiždyne padėtis. Griežti autoriai tikrąja egzeltacija laiko tik tokią planetos padėtį, kai ji užima Zodiako laipsnį, kuriame egzeltacija maksimali.
Taigi, jeigu norite šiais metais pradėti kažką svarbaus, tai darykite balandžio 26 dieną ryte. Ši palankiausia metuose diena Vedų astrologijoje vadinama Akšaja Tritia (Akshaya Tritiya).
Akšaja tritja, išvertus iš hindi kalbos, reiškia nenugalimas, nesunaikinimas. Tai yra šventa diena induistams. Tritja reiškia trečioji Mėnulio diena.

Akšaja Tritia 2020 metais Lietuvos laiku bus sekmadienį balandžio 26 dieną.

Prasidės ankstų rytą 05:50 ir tęsis iki 10:52, tęsis 5 valandas ir 2 minutes.

Taigi šią dieną reikia priimti itin svarbius sprendimus, kurie turės įtakos tolesniam mūsų gyvenimui. Šie sprendimai gali būti susiję su vedybomis, verslo pradžia, vaiko pradėjimu ir visais kitais svarbiais dalykais. Šią dieną pradėti dalykai augs, plėsis, klestės, klostysis sėkmingai ir neš pelną.

Ką galima padaryti šią dieną?

- Šią dieną galite pradėti keltis anksčiau, pavyzdžiui 5 val. ryto.
- Šią dieną galite atsikratyti žalingų įpročių.
- Šią dieną galite kreiptis į Saulę ir Mėnulį, atitinkamai kokios energijos jums trūksta. Saulė - tai Tėvo energija, Mėnulis - tai Motinos energija.
- Šią dieną galite aukoti, padaryti gerą darbą.
- Šią dieną galime melstis už išėjusius artimuosius.
- Šią dieną galite pamaitinti alkanus.
- Šią dieną galite įsigyti auksinį papuošalą sau arba padovanoti.
- Šią dieną labai tinka kreiptis į LAKSHMI ir gauti energijos, jeigu jos trūksta.
Norėdami pradėti ką nors ar mesti, reikia apmąstyti, suvokti kodėl to norite, kaip tai jums padės. Šią dieną ypatingai stipri Saulės energija jums padės šio pažado  - užsibrėžto tikslo laikytis.
Kai koks nors veiksmas pradedamas palankiu metu, tai yra tikimybė, kad toks veiksmas susilauks sėkmės. Kai pradedame ką nors nepalankiu metu, tai rezultatas gali net neatnešti naudos.
Informacijos šaltinis: drikpanchang.com, neetasinghal.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą