2020 m. sausio 7 d., antradienis

KURIO ŽENKLO VYRAS YRA PATS GERIAUSIAS?

Dažnai tenka išgirsti tokius klausimus: „Kokio zodiako ženklo vyrai jums patinka?“, „Kuris yra abejingiausias?“. Šis reitingas atsakys!
Žinoma, negali būti vieno teisingo atsakymo, tačiau mes įvertinome vyrus ir papasakojome, kaip jie parodo savo požiūrį į moterį, kokius veiksmus jie atlieka ir kaip suprasti, kad būtent tas vyras tikrai vertas jūsų dėmesio.

1. SKORPIONAS

Nepaisant abejotinos reputacijos Skorpionai turi charizmos ir žavesio. Tuo pačiu metu jie yra gilūs ir sunkūs žmonės. Jei jums pavyks laimėti Skorpiono vyro širdį, jo meilė ir ištikimybė visada priklausys jums. Tai yra labiausiai atsidavęs zodiako ženklas ir geriausias vyras. Nepaisant to, kad Skorpiono asmenybė yra sudėtinga ir apgaubta keliais sunkiais sluoksniais, laikui bėgant jūs pateksite į tai ir suprasite, kad jo širdis yra auksinė.
Jei susitiksite su Skorpionu- atminkite, kad jam reikia asmeninės erdvės. Tas, kuris tai supranta ir gerbia, bus tobulas partneris. Jūs taip pat turite būti šiek tiek kitokie, nes tik žiaurų jo sąžiningumą galima palyginti su jo ketinimų kilnumu. Bet galų gale Skorpionas daro viską tik tam, kad jus nudžiugintų.

2. DVYNIAI

Dvyniai greitai įsimyli. Jie gali pažvelgti į merginą ir užtikrintai pasakyti: mes turėsime bendrą ateitį. Dvyniai yra tikro džentelmeno pavyzdys. Visame, ką jis daro, jaučiamas mandagumas ir pagarba. Dvyniai geriausiai moka klausytis ir pamatyti situaciją iš skirtingų kampų. Jie niekada jūsų nenuvils ir neįskaudins.
Ir jei jums pasisekė ir jūs tapote jo mergina, jis jus motyvuos tokiais laimėjimais, kurie jums anksčiau atrodė tiesiog neįmanomi.

3. SVARSTYKLĖS

Svarstyklės yra ramiausios iš visų ženklų. Vyras svarstyklės santykiuose stengsis kiek įmanoma vengti kivirčų – parodys savo išmintį, nesiveldamas į konfliktą. Bet jei jis pradės jį, tai reiškia, kad tema jam yra tikrai svarbi ir jis laimės šią kovą. Palyginti su kitais Zodiako ženklais, Svarstyklės yra didžiausias džiaugsmas. Be to, jie su savo artimaisiais elgiasi daug geriau nei su likusia aplinka. Jie nelaukia, kol jūs ką nors padarysite už juos – jie duoda ir duoda, kol baigsis jų jėgos.
Santykiuose su Svarstyklėmis galite pasakyti taip: jei buvo noras, ir jums pasiseks, ir jei jums prireiks pagalbos, Svarstyklių vyras tuoj pat bus su jumis. Žinoma, tokie žmonės visada bus dėmesio centre bet kurioje kompanijoje ir bet kuriame vakarėlyje, tačiau nebijokite to.

4. AVINAS

Avinai vyrai labai mėgsta dominuoti visuose savo santykiuose. Todėl moteris, kuri meta iššūkį tokiam vyrui, jam atrodo daug patrauklesnė. Šalia Avino nėra vietos silpnai moteriai. Tačiau norint, kad toks vyras duotų jums laiko ir dėmesio, turite labai pasistengti.
Iš pradžių jis atrodo pasitikintis savimi ir arogantiškas, tačiau iš tikrųjų visa tai yra skydas, nes, pramušę jo pastatytas sienas, pamatysite tokią pusę, kurios jo draugai niekada nematė. Ir kai laimėsite jo širdį, jis klausys ir darys viską, ką jam liepsite.

5. VĖŽYS

Vėžio ženklo vyras yra auksinės širdies žmogus, kuris visiškai nesugeba paslėpti savo jausmų. Moterį jis pasirenka širdimi, o ne galva, todėl dažnai pasirenka netinkamą. Bet jei jis suranda tą vienintelę- jis ją myli besąlygiškai ir elgiasi su ja geriau nei bet kas kitas.
Vėžio ženklo vyras apipila savo moterį dovanomis ir šiluma. Šie santykiai pakeis jūsų standartus.

6. LIŪTAS

Liūtas yra beviltiškas romantikas. Nors iš pradžių jie atrodo kieti, iš tikrųjų jie tiki meile labiau nei bet kuris kitas ženklas ir padarys viską, ką jie perskaitė knygose ir matė į filmuose, kad tik būtų tikri: jų pusė jaučiasi ypatinga ir mylima. Liūtas vyras visada duos daugiau nei gauna, nes moters laimė yra jo paties laimė.
Jis žino, kad pats vertingiausias dalykas, kurį galite turėti, yra stiprios, mylinčios moters, stovinčios šalia, palaikymas. Kalbant apie ištikimybę, Liūtu tikrai galima pasitikėti.

7. VANDENIS

Vandeniai yra keisčiausi, bet ir juokingiausi iš visų zodiako ženklų. Jie gyvena savo fantazijos pasaulyje. Sunku laikyti Vandenį geriausiu vyru būtent todėl, kad jie yra su kitais ant skirtingų bangų. Tačiau jų negalima pavadinti blogiausiais, nes jie deda daug pastangų ir stengiasi maksimaliai.
Jei suprantate, kad įsimylėjote Vandenį, tuomet turėtumėte žinoti, kad greičiausiai turėsite žengti pirmąjį žingsnį, nes jiems labai trūksta pasitikėjimo savimi ir jie tiesiog nesupranta užuominų. Santykiuose priimsite visus sprendimus, bet tai nėra taip blogai, nes Vandenis padarys viską, ką jam liepiate.

8. ŠAULYS

Šaulio vyrai turi sunkumų santykiuose, nes, visų pirma, jie retai būna atviri ir nuoširdūs sau. Ir dažnai jie nepriima sprendimų, kol nebėra kur trauktis. Jei kompanijoje jie mato patrauklią moterį, jie per daug karštligiškai praleidžia apsvarstydami pasimatymų strategiją, tačiau iki to laiko kažkas kitas turi laiko tai padaryti ir Šaulys atsisako.
Kai Šaulio vyras užmezga santykius, viskas klostosi sklandžiai ir gerai, kol jis dėl kokių nors priežasčių pradeda kovoti su savimi.

9. OŽIARAGIS

Ožiaragiai daug ko tikisi iš savo gyvenimo, įskaitant santykius, todėl, jei juos domina žmogus, nesvarbu, ar tai santykių ar karjeros tema, jie darys jam spaudimą. Jie mėgsta priimti sprendimus ir kontroliuoti bet kokią situaciją. Ožiaragis labiausiai tinka pasyviai moteriai, kuriai jis gali įsakinėti.
Tačiau nepaisant gerų Ožiaragio ketinimų, jo arogancija kartais baigiasi blogai.

10. MERGELĖ

Mergelė ženklo vyrai yra pavydžiausi iš visų ženklų. Jei Mergelės vyras supyksta, jis vargu ar gali save valdyti. Jis atsimins praeitį ir panaudos bet kokias smulkmenas, kad jus pasiektų ir įskaudintų.
Dėl to jis visada ateina nulenkęs galvą ir atsiprašo, tačiau vis tiek gali būti labai sunku atleisti ir mylėti žmogų tokiu aštriu liežuviu.

11. JAUTIS

Gali būti sunku pasiekti šio vyro meilę. Jie daug daugiau dėmesio skiria savo šeimai ir karjerai. Santykiai tokiam vyrui niekada nebus prioritetas. Taigi, jei esate įsimylėjęs Jautį, tada greičiausiai nesate tikri dėl savo pozicijos. Jis gali elgtis kaip jūsų vaikinas, tačiau jam tai tik etiketė, kurią jis nešios tol, kol supras, ar gali praleisti likusį savo gyvenimą su jumis. Jie lygiai taip pat nesusitinka su merginomis, nuolatos vertina jas per būsimos žmonos prizmę.
Ar jūsų vertybės suartėja? Ar turite tuos pačius tikslus? Jautis tikisi iš savo moters šimtaprocentinio palaikymo. Tačiau daugelis moterų negali atremti fakto, kad Jautis tiek daug galvoja apie save ir tiek nedaug priešinasi.

12. ŽUVYS

Žuvų ženklo vyrai yra jautriausi iš visų ženklų, tačiau dėl tam tikrų priežasčių dažniausiai jie atkreipia dėmesį į visiškas priešybes. Tai labai apsunkina santykius. Tai Žuvų jausmus skaudina net dėl ​​menkiausios priežasties, jis kenčia, o partneris to niekaip negali suprasti. Jei jis suranda tinkamą moterį, kuri jį supranta, tada jis gali būti nuostabus partneris, tačiau dažniausiai jis vis tiek gyvena fantazijų pasaulyje, jausdamas ir patirdamas savo mintis ir įvykius taip subtiliai ir giliai, kad dauguma žmonių tiesiog negali jo pakęsti.
Jie turi gerą širdį ir gerus ketinimus, tačiau vis tiek yra patrauklūs netinkamiems žmonėms. Pats Žuvų vyras gali būti nuostabus partneris, tačiau jis pasirenka sau moterį, su kuria aljansas atneš į paviršių visas blogiausias jo savybes – pavydą ir abejones savimi.

Kaip jau minėta straipsnio pradžioje, šis reitingas yra konvencija, skirta tik apibūdinti bendras tendencijas. Jokiu būdu negalima remtis šiomis rekomendacijomis renkantis partnerį, nes jie yra teorinis astrologijos pagrindas, kuris, nors ir pritaikytas ilgamete patirtimi, negali būti naudojamas kaip jūsų santykių vadovas.
Informacijos šaltinis: zinoti.lt



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą