2019 m. gegužės 25 d., šeštadienis

KAIP NEPALŪŽTI IR IŠLIKTI SAVIMI, KUOMET ESI PERSEKIOJAMA PSICHOPATO... PSICHOPATAI – MIRUSIOS SIELOS

Aš niekada nemaniau, kad kada nors būsiu priversta studijuoti psichopatus, jų psichologiją, jų elgesį, bet, kaip sakoma, gyvenimas – pilnas netikėtumų ir turėjau šia tema pasidomėti kiek giliau ...

Pirmiausiai šiek tiek apie pačius psichopatus

Net 4 proc. pasaulio gyventojų gimsta psichopatais. Atkreipkite dėmesį, kad jie netampa, bet gimsta! Dažniausiai tai yra diagnozuojama vyrams, bet yra ir moterų. Kanados psichologai tokiems žmonėms suteikė pavadinimą „tamsioji triada“. Po tamsiosios triados pavadinimu slepiasi trys iš pirmo žvilgsnio nepageidaujamos savybės: makiavelizmas, narcisizmas ir psichopatiškumas. Žinoma, turbūt ne vienas iš mūsų pasikarščiuojame, galime būti ir impulsyvūs, ir savanaudiški, ir, kartais, manipuliuoti kitais žmonėmis dėl savo sėkmės. Tačiau žmonės, kurie nėra tikrieji psichopatai, SUVOKIA, kad jų veiksmai nėra geri. Paprasti žmonės MOKA įsijausti į kitų žmonių padėtį ir nemėgsta kenkti kitiems. Deja, psichopatams tokia savybė kaip gailestingumas ir atjauta yra svetimi, jie sugriauna šeimas, siekia sunaikinti savo „priešą“ finansiškai, moraliai, o kartais ir fiziškai. Jie išlaiko savyje sadistinį negailestingumą ir visišką nejautrumą. Tačiau jie yra puikūs strategai, kaip man vienas teisėsaugos atstovas pakomentavo: „rebuso sprendėjai", kurie žingsnis po žingsnio įtraukia savo auką į gerai apgalvotą žaidimą, kurio pagrindinis tikslas – pašalinti ir sunaikinti morališkai savo „priešą" bet kokiomis priemonėmis.
Buvusio partnerio persekiojimas – tai didžiausia psichopatų persekiotojų grupė. Kažkada stipriai mylėtas žmogus tampa „priešu“. Šie asmenys, palyginus juos su nepažįstamais persekiotojais psichopatais, daug dažniau smurtauja prieš savo aukas. Ne visi šiam tipui priklausantys persekiotojai yra pavojingi, tačiau pavojingieji „turi“ priežasčių persekioti savo buvusį partnerį, o būtent savo elgesį šio tipo persekiotojai paprastai argumentuoja turtiniais klausimais arba vaikų globos poreikiu.
Tipinis šios grupės persekiotojų elgesys – viešas smurtas, užgauliojimai, grasinimai, šmeižtas, pažeminimai, intymių nuotraukų ar asmeninio moters gyvenimo viešinimas ir t. t. Pyktis ir keršto troškimas išlieka ilgai ir gali tęstis daugelį metų.
Psichopatai vietoj širdies turi juodąją skylę, o jų pačių kūnas atrodo kaip fantomas, tamsiai pilkšvos spalvos ir skleidžia savitą puvėsių kvapą – mirusios sielos, bent jau aš taip jaučiu ir matau psichopatus astralinėje erdvėje. Jie yra tarsi ufonautai iš kitos planetos. Būtent dėl to, kad anachata – širdies čakra – yra pažeista, o tai reiškia – žmogus vengia atsakomybės. Dažnai pas tokius žmones pasireiškia problemos santykiuose su tėvu, emocinė ir fizinė agresija, arogantiškas elgesys, dominavimas. Tačiau, kaip bebūtų keista, psichopatai išgyvena nesaugumo jausmą, baimę, kuri ateina iš vaikystės. Vėl gi tai – anachatos pažeidimai. Tokie žmonės dažnai būna užaugę smurtinėse šeimose, ir turi gan sudėtingą santykį su tėvu, taip pat daugelis iš jų buvo nepripažinti ir engiami tarp savo bendraamžių dar vaikystėje, kas be abejo, pažeidė jų emocinį ir empatijos pasaulį. Jie neturi sąžinės, kaltės ir apgailestavimo jausmų. Todėl jie nejaučia emocinio skausmo, kurį jie sukelia kitiems. O svarbiausias dalykas, kad jie naudojasi ir mėgaujasi savo aukos kankinimais, šitaip maitindami save savo aukos energija!!!
Jie nežino, kaip kurti, nes viskas, ką jie daro, yra nukreipta į sunaikinimą, todėl anksčiau ar vėliau net ir pats baisiausias psichopatas prieina liepto galą. Žmonės aplink juos yra tik jiems skirti objektai, kurie jiems suteikia energiją bei materialų turtą. Dvasiškai tokie žmonės nesivysto, nes jų siela miršta, lieka tik fizinis kūnas, kuriuo jie taip narciziškai mėgaujasi.

Kaip nepalūžti susidūrus su psichopatu?

Susidūrus su psichopatu, turėtume stengtis pažvelgti į jį kaip į „juodąjį“ jūsų gyvenimo mokytoją, su kuriuo esate karmiškai susieti... Kiekvienas pasakys: "KODĖL TURIU BŪTI AUKA?"
Bet tie, kurie seka dvasinio kelio principais, žino, kad atsitiktinių susitikimų nėra. Čia svarbų vaidmenį atlieka žmogaus karma. Kaip žinome, karma susideda iš 3 dalykų: pirma – tai ką atsinešame iš praeitų gyvenimų, antra – perduodama šeimos, kurioje žmogus gimė, patirtis, bei trečia – tai ką žmogus savo veiksmais bei poelgiais „užsidirbo“ jau gyvenant žemėje.
Taigi jūsų „juodasis“ mokytojas atnešė į gyvenimą tokias pamokas, kurios Jums, kaip dvasiškai besivystančiai asmenybei, buvo būtinos.
Žinoma, lengviausia būtų palikti, pabėgti ar visiškai nutraukti bendravimą su psichopatu, tada greitai atkursite savo psichiką, bet, deja, gyvenime ne visada yra taip paprasta, o ypatingai, jei tai liečia vaiko globos klausimus, kuriais psichopatas būtinai manipuliuos.
Normalūs žmonės, kurie gali jausti, būti empatiški, tiesiog nesupranta, kaip žmonės gali būti tokie, nes mes dažnai vertiname kitų elgesį pagal mūsų standartus. O psichopatams standartų ir normų nėra! Jiems leidžiama viskas.
Todėl, prieš „pradedant“ karą su psichopatu (karo siekia psichopatas), patikslinsiu: tai bus karas ne gyvenimui, o mirčiai... Pagalvokite, ar turite pakankamai jėgų, nes jei žaisite pagal jo taisykles, tuomet jūs neteksite visko, o svarbiausia, kad prarasite save. Pasiruoškite, kad psichopatas „saugos“ jūsų stresą, suteiks kuo daugiau skausmo ir nesaugumo jausmo, stengsis kuo ilgiau išlaikyti Jus diskomforto būsenoje, jis tiesiog neleis Jums atsigauti ir matyti situacijos aiškiai ir blaiviai.
Didžioji dalis psichopatų turi neapsakomą šarmą bei įgimtų hipnotizuotojo savybių, yra puikūs melagiai, o baisiausia tai, kad jais tikima. Jei Jūs nors kartą paragausite jo skleidžiamų nuodų, pasiduosite jo manipuliacijoms, žaidimo taisyklės bus jo ir jis Jus atves į „galutinį“ tašką.
***** Atminkite, kad psichopatas viską žino apie jus: ir tai kas gražu, ir kas nelabai, ir tuo naudosis tam, kad Jūs palaužtų, pažemintų, supurvintų. Tik nuo to, kaip jūs žiūrėsite į šią situaciją, priklauso jūsų emocinis stabilumas. Kaip išmintingi žmonės sako: „Jei negalite pakeisti situacijos, pakeiskite savo požiūrį į situaciją“.
***** Dar labai svarbu, kad nebūtumėte viena, nes psichopatas pasistengs išsiurbti iš jūsų visą energiją maksimaliai kaip tik gali, todėl svarbu solidarus draugės, mamos, tėvų, vaikų palaikymas.
***** Taip pat, jei jau susiduriate su psichopato persekiojimu, nebijokite viešai kalbėti, nebijokite kreiptis į teisėsaugą, viską filmuokite ir įrašinėkite.
***** Vis tik geriausia psichopatų „auklėjimo“ priemonė yra pinigai. Jei yra galimybė – atsisakykite bet kokių finansinių ryšių su psichopatu, nes jie yra labai godūs pinigams, neatsisakiusi jo pinigų – leisite jam pasijausti nugalėtoju... arba priešingai įvarykite jį į finansinę krizę, nes pinigai – psichopato karo varomoji jėga. Psichopatas be pinigų praranda pasitikėjimą savimi.
***** Sukurkite savo žaidimo taisykles tam, kad jis nebesinaudotų jūsų energetiniais resursais. Pabandykite kontroliuoti tai, ką sakote, kontroliuokite reakcijas į veiksmus, kuriuos jis daro jūsų atžvilgiu,  rodykite kuo mažiau grįžtamojo ryšio jam. Svarbu jūsų racionalus mąstymas, nes psichopatai klysta, o už klaidas reikia mokėti. Leiskite jam patikėti, kad jis nugalėtojas, tuomet jūs tampate jam nebeįdomi.
***** Dar labai svarbus momentas: nenaudokite jokios magijos, nes psichopatų tai paprasčiausiai neveikia. Tačiau Jūs visada galite darytis apsaugas sau, amuletus, žvakes, apyrankes. Jums kovoti nereikia, nes kovoja jis, Jums reikia tik „atsimušinėti“ ir atlaikyti psichopato atakas. Įvertinkite tai, kad psichopato, jūsų „juodojo mokytojo" pagalba Jūsų gyvenime vyksta tam tikras Jūsų transformacijos procesas.
***** Lankykite dvasinius užsiėmimus, Jogą, Ciguną, šitaip atstatysite energetinius srautus.
***** Nutraukite energetines gijas, kurios jus saisto su skriaudėju. Energetines gijas galima nukirsti, nukirpti, nupjauti, išrauti… Priklausomai nuo Jūsų pačių ir Jūsų psichologinės savijautos bei ezoterinių žinių.
Žinau, iš pradžių tai labai sunku, bet laikui bėgant viskas atrodys geriau. Moterys, būkite stiprios ir neleiskite būti palaužiamos!!!
Su meile ir visa savo asmenine patirtimi Ingrida Poccia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą