2017 m. kovo 12 d., sekmadienis

GELTONOJI PENKIUKĖ LIAN ZHEN 2017 METAIS VEIKIA PIETUOSE


Metalinė Shou Hu Shen lelija
Šiais metais penktoji geltonoji žvaigždė skrieja pietų sektoriuje ir dėl to pietų sektorius 2017 metais veikiamas negatyvios energijos. Namų pietinį sektorių šiais metais būtina apsaugoti.
Galima naudoti tradicines kiniškas apsaugas, tokias kaip druskos vandens apsauga ar šešios kiniškos monetos, surištos virvele. Dar pietuose galima naudoti daug geros kokybės metalo. Prieš pastatant apsaugas ar talismanus pietuose, būtina jas gerai išvalyti.
Šiais metais pietuose labai tinka šešių metalinių vamzdelių vėjo varpeliai ir metalinė Shou Hu Shen lelija.






Pietų sektoriuje šiais metai turi būti palaikoma tyla. Negalima šio sektoriaus trikdyti triukšminga veikla, renovacija ar remonto darbais. Namuose, kurių sodas pietų sektoriuje, 2017 metais turi vengti žemės kasimo ar statybos darbų.
6 vamzdelių vėjo varpeliai
Metų geltonoji penkiukė vadinama Wu Huang arba Lian Zhen - yra viena iš metinių problemų. Tai - labai nepastovi žvaigždė. Ji neturi lyties ir trigramos, ji yra labai pavojinga, jeigu yra sutrikdoma. Jeigu ji sutrikdoma, jos neigiama įtaka atneša nelaimes, ligas, teisines problemas ir didelius finansinius praradimus.
Būkite labai atsargūs. Ramybė ir metalas apsaugo nuo šios žvaigždės neigiamos įtakos.
Metalinė Shou Hu Shen lelija
Pietų sektoriaus ugnies energija maitina metinę geltonąją žemės penkiukę 2017 metais ir žvaigždė gali sukelti įvairiausias problemas. Taigi pietus šiais metais reikia labai apsaugoti.
Labai svarbi 2017 metais pietų sektoriaus apsauga yra metalinė Shou Hu Shen lelija. Ant šio lotoso formos metalinio indo yra aštuoni palankūs simboliai, o ant indo dangčio yra gražus brangakmenis. Aštuoni palankūs simboliai 2017 metais vaidina apsaugos rolę, bet ir atneša didelius turtus, sėkmę, dvasinį augimą, taiką harmoniją ir pasitenkinimą.





RAUDONI OBJEKTAI 2017 METAIS

6 kiniškos monetos
surištos virvele
Šiais metais pietuose stenkitės nenaudoti raudonos spalvos daiktų, ryškių šviesų, žvakių ar raudonų baldų. Jeigu tame sektoriuje jau turite šios spalvos daiktų, būtinai įterpkite baltos, sidabro, aukso ar vario spalvos daiktų. Tai gali būti grindų kilimėlis, pagalvėlės, užtiesalai, staltiesės ir panašiai. Taip pat galima naudoti ir tamsiai mėlyną ar juodą spalvas, jeigu jums jos patinka.
Wou Lou
Jeigu pietų sektoriuje yra patalpos, kurios naudojamos trumpai, pavyzdžiui, vonia, drabužinė ar svečių kambarys, tai labai gerai 2017 metais. Kai patalpos naudojamos trumai, tuomet ir neigiame geltonosios žvaigždės energija būna minimali, bet apsaugas padėti vis tiek reikėtų.
Taigi, 2017 metais pietų sektoriuje labai svarbu vengti triukšmo, remonto darbų, nenaudoti ugnies elementų bei ugnies spalvų, tokių, kaip raudona, rožinė, purpurinė. Laikykite duris uždarytas. Pakabinkite 6 vamzdelių vėjo varpelius, Wu Lou, 6 drakonų pagodą, naudokite druskos vandens apsaugą ir 6 kiniškų monetų apsaugą, bei metalinius daiktus.
Naudokite baltas, sidabrines, auksines ar vario spalvas.





2017 METŲ SANTRAUKA

Tsai Shen Yeh
- Būkite atsargūs vasarį, kovą, gegužę, liepą, rugsėjį, lapkritį ir gruodį.
- Venkite garsios muzikos namų pietuose 2017 metais.
- Nedekoruokite kambario raudona ar žemės spalvomis. Pilka, mėlyna arba balta yra tinkamos spalvos.
- Naudokite druskos vandens apsaugą namų pietuose ir 6 kiniškų monetų surištų raudona virvele eilute apsaugą, bei šešių metalinių vamzdelių vėjo varpelius.
- Pastatykite žalvario Wu Lou kambario pietų kampe.
- Pastatykite metalinę Shou Hu Shen leliją pietų sektoriuje.
- Nenaudokite raudonų objektų, degančių žvakių ar trikampių formų pietų sektoriuje.
- Venkite trikdyti pietų sektorių, 2017 metais šiame sektoriuje neatlikite jokių renovacijų ar remonto.
Druskos vandens apsauga
- Aukso spalvos Tsai Shen Yeh (turto deivas) statulėlė - labai efektyviai saugos nuo blogosios žemės ir apsaugos jūsų turtą pietų sektoriuje.
- Pakeiskite arba gerai išvalykite jūsų Ba Gua veidrodį pietuose. Tai būtina, jeigu šiame sektoriuje yra yra jūsų pagrindinės durys.
- Jeigu jūsų pagrindinės durys pietuose, pasirūpinkite, kad jos negirgždėtų, sutepkite jas alyva.
- Jeigu naudojate ventiliatorius ar kitus įrengimus kurie sukuria triukšmą ar vibraciją - venkite juos statyti kambario pietų sektoriuje.
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.






Informacijos šaltiniai: fengshuiweb.co.uk, fengshui-supply.com nuotr., aliexpress.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą