2017 m. kovo 14 d., antradienis

DIDINGAS VĖJAS RAUDONOJI TUI (PO JUN) 7 2017 METAIS SKRENDA PIETVAKARIUOSE

Ba Bao 8 lobio monetų rate amuletas
Raudonoji 7 žvaigždė 8 periode veikia neigiamai ir gali atnešti daug problemų, jeigu ja tinkamai nebus pasirūpinta. Triagrama TUI taip pat žinoma, kaip "lūžęs kareivis". Tai kovos žvaigždė. Jeigu veikia kartu su kita netinkama žvaigžde, jos poveikispasireiškia, kaip puolimas, apgaulė, smurtas ar vagystė. Šiais 2017 metaisji skrieja žemės elemente pietvakariuose, kuris yra pakankamai palankus ir galime blogą paversti geru, jeigu klausysime Feng Šui rekomendacijų.




Ba Bao 8 lobio monetų
rate amuletas, perrištas
raudona virvele
Kartu su gėriu ši žvaigždė  Nr. 7 atneš vagysčių, apgaulės autorinių teisių vagysčių, apkalbų ir atpildo ypač vasario, balandžio ir gegužės mėnesiais.
Jeigu jūsų durys ar netgi langas pietvakariuose, turėtumėte sustiprinti apsaugą, dūmų signalizaciją ir patikrinti elektros laidus.
Pagrindinė apsauga ir aktyvatorius 2017 metų pietvakariuose yra Ba Bao 8 lobio monetų rate amuletas, perrištas raudona virvele. Amuletas turi galią pritraukti naujus turtus į namus ar biurą ir padėti sustiprinti ir apsaugoti esamą turtą. Šio amuleto metalas padeda nuraminti vandens 7 žvaigždę 2017 metais.
Taip pat tinka pasikabinti Ba Gua veidrodį su kiniškomis monetomis, kaip papildomą apsaugą 2017 metais, jeigu pietvakariuose yra pagrindinės jūsų durys.
Jeigu 2017 metais pietvakariuose yra namų jūsų pagrindinės, šoninės ar galinės durys, kiekvieną kartą išeidami patikrinkite, kad langai ir durys būtų tinkamai uždaryti.





San zhong medis
su varpeliais
Nelaikykite vertingų daiktų ant palangių, nes tokie veiksmai gali pritraukti praeivių dėmesį.
Šiais metais apsimoka būti išmintingais ir vengti rizikos, kad prieš jus neveiktų nesąžiningi žmonės. Gali būti nesusipratimų, spaudimo ir verslo ginčų, kurie gali privesti prie netekčių.
Dar vienas labai galingas talismanas 2017 metų pietvakarių zonai yra San zhong medis su varpeliais. Tai vienas iš gerai apsaugančių talismanų, kuris veikia ir kaip apsaugos nuo teisinių problemų, ginčų ir turto praradimų aktyvatorius.
Geriausia, kad kambarys pietvakarių zonoje 2017 metais būtų mažai naudojamas, jeigu to išvengti neįmanoma, dekoruokite tokį kambarį mėlyna spalva. Nenaudokite jokių ugnies elementų arba raudonos spalvos, nes nuo tokių veiksmų žvaigždė taps piktesnė ir nepamirškite, kad žemės elemento mėnesių žvaigždės šią žvaigždę veikia neigiamai.




2017 METŲ SANTRAUKA

- Pietvakarių zonoje palaikykite ramybę, langus ir durys uždarytus.
- Tinkamos spalvos yra mėlyna ir juoda. Venkite žemės elementų ir ugnies spalvų, bei kvarco kristalų.
- Jeigu namų ar biuro durys yra pietvakariuose, saugokitės nuo žmonių, kurie gali jus apgauti, apvogti, nuo turto netekčių, skaitykite viską, kas parašyti smulkiu šriftu sutartyje ir būkite atsargūs. Ši žvaigždė gali sukelti problemas su žmonėmis, kuriuos pažįstate ir kuriais netgi pasitikite.
- Pietvakarių zoną dekoruokite mėlyna spalva: kilimėliai, užklotai, pagalvėlės, pledai ir panašiai.
- Naudokite Ba Bao 8 lobio monetų rate amuletą, perrištą raudona virvele.
- Venkite žvakių.
- Įrenkite dūmų signalizaciją ir apsaugos sistemas.
- Naudokite San zhong medį su varpeliais.
- Nekabinkite metalo su varpeliais.




Informacijos šaltiniai: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą