2017 m. kovo 13 d., pirmadienis

DANGAUS ŽVAIGŽDĖ BALTOJI QIAN 6 (WU QU) 2017 METAIS ŠIAURĖJE

Ba xian Ba Gua
Qian #6
Šeštoji yra palanki pinigų žvaigždė, o 2017 metais ji skrieja šiaurėje. Žvaigždė puikiai tinka karjerai, turtui, politikai, lyderiams ir bet kam nekilnojamojo turto rinkoje. Namų, kurių durys šiaurės pusėje,  gyventojams 2017 metais bus naudingi, jeigu ši žvaigždė bus tinkamai aktyvuota.






Ba xian Ba Gua
apsauginis talismanas
Jeigu metinė šeštoji skrieja miegamajame, gali sukelti problemų su kepenimis ar kojomis. Jeigu jūsų miegamasis šiaurėje, 2017 metais patieskite kokį nors mėlyną kilimą ar užtiesalą, kad ši energija išsisklaidytų.
Labai gera ir galinga 2017 metų šiaurės sektoriaus apsauga ir aktyvatorius yra Ba xian Ba Gua apsauginis talismanas. Jis yra labai galinga ir būtina apsauga ir aktyvatorius 2017 metams metinei 6 žvaigždei, skriejančiai šiaurėje ir galinčiai sukelti problemų turtams ir laimei. Šiaurė yra pakankamai neutrali turtui zona Gaidžio metais ir siekiant finansinės sėkmės, kokia tik galima šiais metais, reikalinga speciali ir galinga metalo apsauga, kombinuota kartu su aktyvatoriumi.





2017 METŲ SANTRAUKA

Briaunuotas kristalo rutulys
- Būkite atsargūs kovo, balandžio, spalio ir gruodžio mėnesiais.
- Labai puiku, jeigu 2017 metais šiaurėje yra pagrindinės pastato durys. Šią zoną aktyvuokite laikydami atviras duris ir atvirus langus.
- Tinkamos spalvos yra žemės spalvos, pavyzdžiui, geltona. Padėkite tikrojo kvarco kristalą arba pakabinkite briaunuotą rutulį. Tai yra labai geri turto ir verslo pusės šeštosios žvaigždės aktyvatoriai.
- Jeigu šiaurės pusėje yra miegamasis, naudokite mėlyną ar juodą baldų dekorą ir tai padės sveikatai.
- Naudokite šešių kiniškų perrištų monetų apsaugą bent jau 2017 metų balandžio ir spalio mėnesiais.
- Naudokite Ba xian Ba Gua apsauginį talismaną namų šiaurėje.
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.
 Informacijos šaltiniai: fengshuiweb.co.uk

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą