2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

ASMENYBĖS BRUOŽŲ TESTAS MATAU IŠ AKIŲ

Paveikslėlių testas "Matau iš akių" skirtas jūsų daugiabriaunės asmenybės analizei. Testas greitas ir įdomus. Jis priklauso nuo jūsų akių reakcijos į testo paveikslėlius. Teste yra 9 paveikslėliai ir jie atitinka 9 jūsų asmenybės charakteristikas. Pažvelkite į akis ir sužinokite!
Prabėkite akimis per 9 paveikslėlius: iš pradžių iš viršaus žemyn, o po to iš apačios į viršų. Išsirinkite akį, kuri jus traukia ir akį, kuri jums nepatinka.
Pirmas pasirinktas paveikslėlis atskleis jūsų asmenybės charakteristiką.
Antrasis paveikslėlis atskleis jums asmenybės bruožus, kurių jūs negalite pakęsti kituose žmonėse. Ir šie bruožai greičiausiai yra ir pas jus. Taigi pradėkite testą:










O dabar sužinokite ką reiškia jūsų pasirinkimai: akis, kuri patiko labiausiai - tai yra jūsų asmenybės charakteristika ir akis, kuri labiausiai nepatiko - tai bruožai, kurių jūs negalite pakęsti kituose žmonėse.

PATIKLI ASMENYBĖ

Jūs žmogaus tipas, kuris beveik kiekvieną žmogų įsileidžia į savo gyvenimą ir širdį. Jūs manote, kad geriau surizikuoti ir gauti traumą, negu užsidaryti nuo žmonių.
Jūs niekam nerodote savo baimių ir nepasitikėjimo. Jūs manote, kad patys turite spręsti savo problemas. Jūs stengiatės visą save atiduoti žmonėms, net ir tada, kai jums spaudžia širdį ar nuryjate ašarą. Padėdami kitiems, jūs gydote savo žaizdas.





PEDANTIŠKA ASMENYBĖ

Jūs žmogaus, kuris visada stengiasi padaryti gerą įspūdį ir elgtis teisingai, tipas. Jūs manote, kad jūsų elgesys turi reikšmės kitų žmonių gyvenimams.
Jūs nerodote žmonėms savo jaudulio ir tai, kad jūs nuliūdęs. Jūs stengiatės būti geresniu, juk tai - mažiausia, ką jūs galite padaryti su savo laiku šioje žemėje.





PASIAUKOJANTI ASMENYBĖ

Jūs bandote rasti savo pasaulį visur, kur tik įmanoma. Šioje klaidžioje planetoje jūs visada ieškote savo vietos po saule.
Jūs žmonėms neparodote savo juodų minčių. Jūs esate praėjęs daug. Galima pasakyti, kad jūs savęs "surinkimo" meistras eilinio "kritimo".





APGALVOJANTI ASMENYBĖ

Jūs iš tų žmonių, kurie mėgsta viską apgalvoti. Jūs mėgstate rasti gilią ir slaptą visų daiktų prasmę.
Kartais jūs labai stipriai pasineriate į savo mintis ir jums būna sunku sugrįžti atgal. Kitiems jūs nerodote to, kad jūs niekuo nesate tikras. Galite vienareikšmiškai ką nors išsiaiškinti, bet vis dar nebūti tikras dėl to. Gyvenimas jums yra galvosūkis ir jūs niekaip neatsižaidžiate jį spręsdamas. Žaisite tol, kol nesurinksite visų dalių į vieną visumą.





PASLAPTINGA ASMENYBĖ

Jūs net sau esate mįslė... Sėkmės tiems, kas bandys jus suprasti. Jūs kaip prieštaravimų voratinklis, vis keičiantis savo nuotaiką. Reikia tik jums atrasti save, jūs iš karto keičiatės ir pradedate ieškoti iš naujo.
Jūs - žmogus nedaugžodžiaujantis ir savo veiksmais suklaidinantis kitus, o kartais ir patį save. Jūs mėgstate stebėti žmogų prieš pradėdamas pokalbį. Jūs sakote tik tai, kuo jūs įsitikinęs.





JAUTRI ASMENYBĖ

Jūs žmogaus, kuris viską pastebi ir nieko nepamiršta tipas. Jūs labai jautrus ir net patys nereikšmingiausi daiktai gali jums padaryti įspūdį.
Jus paprasta privesti iki ašarų ar prajuokinti. Jūs ne daugeliui parodote koks jūs trapus. Vietoje to, jūs parodote, kad galite būti įžvalgus. Greičiausiai jūs galite numatyti, kas jūsų gyvenime nutiks ateityje.





ENERGINGA ASMENYBĖ

Jūs - žmogaus, kuris visą laiką energingas arba... įsimylėjęs, tipas. Jūs labai įžvalgus. Jūs mylite arba nekenčiate. Jūs turite tūkstantį ir daugiau nuomonių... Jūs labai greitai nusprendžiate veikti.
Jumyse daug energijos, bet dalinai jūs būnate neteisus. Viskas - jums labai didelis statymas. Kartais jūs tiesiog negalite nesukurti dramos savo galvoje.





EKSCENTRIŠKA ASMENYBĖ

Jūs - žmogaus su neįprastais interesais ir įsitikinimais tipas. Jūs truputį keistas. Jūs nemėgstate taisyklių. Iš esmės jūs veikiate pagal principą "Ką noriu, tą darau ir tegu bus, kas bus".
Jūs atviras kitiems žmonėms. Jūs paprasčiausiai juokiatės iš tų, kurie bando jus pakeisti. Jūs nemėgstate būti pilkos masės dalimi.





INTUITYVI ASMENYBĖ

Jūs - žmogaus, kuris labai gerai supranta pasaulį ir kitus žmones, tipas. Galite labai daug pasakyti pagal veido išraišką ir pagal žmogaus balso toną. Jaučiate, kada jums meluoja.
Pasauliui jūs rodote tik tai, ką norite parodyti. Jūs jaučiate, kada jumis manipuliuoja ir žinote, kaip ką nors valdyti, jeigu yra reikalas. Bet paprastai jūs to nesiimate.




Patiko testas? Pastebėjote, kad atsiskleidė daug tiesos? Parašykite komentarą.




Informacijos šaltiniai: psymanblog.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą