2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

VASARIO 29-OSIOS STEBUKLAI

Vasario 29-oji būna tik kartą per keturis metus, todėl būtinai reikia pasinaudoti šios neįprastos dienos stebuklu.
Artimiausia vasario 29-oji - 2016 metais, o sekanti jau tik 2020 metais.
Įvairios tautos ir tradicijos šiai dienai suteikę ypatingą svarbą ir joje įžvelgia ypatingų galimybių. Pavyzdžiui, pačių moterų pasipiršimas, ligų ir visų blogybių atsikratymas, kardinalių permainų pritraukimas ar laimės pasiekimas ir taip toliau.
Susipažinkite plačiau su keletu šios ypatingos dienos ritualų.




ŠKOTIŠKOS PIRŠLYBOS

Škotijoje yra paprotys: per keliamuosius metus moterys turėjo teisę pirštis vyrams. Ir jeigu kitomis dienomis joms buvo galima atsakyti, tai vasario 29 dieną vyras negalėjo apie tai pasakyti tiesiogiai. Taigi stipriajai lyčiai, jeigu mergina nepatinka, reikėjo išsisukti su gražiu atsisakymu. Jeigu vyrui gražiai atsisakyti nesigaudavo, tai jis privalėdavo sumokėti baudą.
Mes ne škotės, bet pabandyti pasipiršti vasario 29 galime ir mes. Drąsesnės gali tai padaryti atvirai, drovesnės merginos tai gali padaryti su vieno patikrinto metodo pagalba.
Reikia paimti abipusį raudoną popieriaus lapą ir iš jo iškirpti širdį. Ant jos užrašyti vyro, už kurio svajojate ištekėti, vardą. Įdėti tą širdį į baltos spalvos voką, labai svarbu, kad jis būtų padarytas savo rankomis, ir išsiųsti balandžių paštu, tai yra padėti tą voką prie karvelidės. Būtina kreiptis į balandžius ir paprašyti, kad jie nuneštų laišką mylimajam. Tada galima laukti jo skambučio arba susitikimo su juo.




TEGU PASIIMA KOŠČĖJUS

Vasario 29 diena Rusijoje vadinama Koščėjaus diena ir ji būna tik kartą per keturis metus. Šiam blogio padarui galima atiduoti visas savo ligas, nemalonumus ir vargus. Paimkite vištos kiaušinį, juk būtent jame saugoma Koščėjaus mirtis. Papasakokite jam apie jūsų, sudaužykite virš vandens ir nuplaukite. Koščėjus numiršta, o kartu su juo ir nemalonumai.

GIMTADIENIS VASARIO 29

Jums pasisekė gimti vasario 29 dieną? Reiškia jūs - laimės kūdikis! Jums suteikta dovana daryti stebuklus ne tik sau, bet ir padėti kitiems. Taigi šią dieną gimęs gali tapti geruoju burtininku, pas kurį prašo pagalbos. Niekam negalima atsakyti. Galima pas šią dieną gimusįjį paprašyti užtarti prieš aukščiausiąsias jėgas arba paprasčiausiai prisiliesti prie šią dieną gimusio drabužių. Bet pats geriausias variantas - ką nors šią dieną gimusiajam padovanoti su mintimi, kad išsipildys noras.




PERMAINŲ METAS

Kartą per keturis metus galima kardinaliai pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę. Idealus laikas tam yra naktis iš vasario 29-osios į kovo 1-ąją. Yra keletas būdų, kaip tai padaryti. Kiekvienas gali išsirinkti pagal savo skonį.

PRITRAUKTI LAIMINGĄ PRAEITĮ

Prisiminkite, kada jūs buvote tokia laiminga, jog norite, kad tai pasikartotų. Pavyzdžiui, jūs su nostalgija prisimenate, kaip susitikote savo mylimą žmogų ar pirmą kartą paėmėte ant rankų savo mažylį, o gal buvote laiminga šeimos apsuptyje. Prisiminkite kurią dieną tai buvo, gerai prisiminti ir laiką. Tada imate telefoną ir jame nustatote datą ir laiką, kada buvote laiminga. Galvokite apie šį prisiminimą iki smulkmenų, pajauskite tas emocijas. Dabar eikite miegoti laiminga. Ryte pažvelkite į telefono datą ir nustatykite teisingą. Jūs vėl laiminga, tik dabar jau dabartyje!




KAS JUMS YRA LAIMĖ?

Kas jums yra laimė? Meilė ar daug pinigų, sveikata ar sėkmė? Tiksliai suformuluokite savo laimės suvokimą ir įsivaizduokite kaip ji atrodo - spalva, forma ir dydis. Kai apsispręsite, pasigaminkite laimingą maketą. Pavyzdžiui, meilę galima įsivaizduoti kaip ilgą raudoną šaliką. Reiškia reikia nusipirkti tokį šaliką ir vasario 29-ąją juo iš namų ir sielos išvyti vienatvę, bėgiojant po namus ir kalbant tokį sakinį: "Aš laiminga, nes mylima".
Sveikata gali būti žalios spalvos akmuo. Geriausia jį pasidaryti iš kažko tvirto, kad niekas negalėtų suardyti, pavyzdžiui, rasti akmenį ir nudažyti jį žaliai. Apveskite juo visą savo kūną, sakydama: "Aš laiminga, nes sveika".
Pagamintus daiktus po panaudojimo reikia sudėti į dėžutę ir padėti po lova, kurioje miegate. Jie keturis metus "dirbs" jums, jeigu jūs teisingai naudojate permainų laiką - pozityviai nusiteikę, nelinkėdama niekam blogo, netgi dėl savo laimės. Jais reikia teisingai rūpintis - skalbti, nuvalyti dulkes ir laikyti švaroje.




Informacijos šaltiniai: magicwish.ru, pixabay.com nuotr., wikipedia.org, nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą