2016 m. sausio 18 d., pirmadienis

STEBUKLINGAS VANDUO

Naktį iš sausio 18 d. į sausio 19 d. vanduo visame pasaulyje įgauna nuostabių savybių. Netgi vandentiekio vanduo šiuo metu tampa stebuklingas. Šią naktį nuo 24 val. iki 3 val. pasemtas iš šaltinio ar netgi vandentiekio vanduo gali būti ilgai laikomas ir juo galima gydyti įvairiausias ligas. Galima jame maudytis, jį gerti.
Yra liudijimų, kad gydantis tokiu vandeniu, žmonės pasveiksta nuo sunkiausių ligų. Tokį vandenį naudoti labai paprasta: prisisemkite vandens į indus ir jį gerkite ryte prieš pusryčius, šaukštelį tokio vandens įpilkite į paruoštą maudymuisi vonią.





Per metus tokios būna tik trys naktys: minėta sausio 19-osios naktis, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktys. Taigi nepramiegokite šios puikios progos ir po 24 valandos minėtomis naktimis išsimaudykite ir prisipilkite vandens į indus vėlesniam naudojimui.
Šiomis naktimis pasemtą vandenį galima laikyti stikliniuose ar plastmasiniuose induose, netinka jų laikyti tik metalinėse talpose.
Toks vanduo, laikomas ten, kur teka požeminiai vandenys ar kitose energetiškai netinkamose vietose, gali netekti savo gydomųjų galių, todėl indą, kuriame laikote minėtomis naktimis pasemtą vandenį, apjuoskite varine viela arba lino, kanapių ar kito natūralaus pluošto nešlapiu siūlu, surišdami mazgelį. Toks apjuosimas bus savotiška apsauga.




Informacijos šaltiniai: magplus.ru, fakty.ua, ТОП TV фактов, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą