2016 m. sausio 19 d., antradienis

PRAKTIKA 11 STEBUKLŲ DIENŲ

Praktika "11 stebuklų dienų" yra perduota Grupės per Styvą Roterį 2005 m. kovo 15 d. kaip žinutė "Ar jūs tikite?", kad žmonija suprastų, kad angelai egzistuoja. Kad žmonės iš naujo prisimintų, kad jie ne vieniši šiame pasaulyje, kad nustotų pergyventi dėl rytojaus, ir nustotų jausti baimę ir patirti nelaimes. Kad žmonės žinotų, kad su jais visada yra palaikymo grupė, kurios užduotis: padėti mums, apsaugoti, parodyti teisingą kryptį ir rūpintis mumis. Ši grupė yra Angelų - sargų grupė. Mūsų palaikymo grupė myli mus tokius, kokiais mes esame: su visais mūsų privalumais ir trūkumais.
Ši praktika veikia unikaliu principu. Ypač per pirmąjį pusmetį vyksta kažkas stebuklingo. Pas jus atsiras finansiniai srautai, idėjos, projektai ir taip toliau. Netgi tai, kas jus užklups ir jums atrodys kaip negatyvas, iš tiesų tai bus jums į naudą, nes visų įvykių pasekmės susiklostys pačiu geriausiu jums būdu.





Kai mes skelbiame 11 stebuklų dienų, labai svarbu yra teisingai suformuluoti tai, ko mes norime. Svarbu, kad neprašytume pas angelus vienos rožės, kai mums yra paruoštas visas jų sodas! Mes nematome viso paveikslo, tik mažą ir siaurą jo fragmentą... Egzistuoja universalus prašymas:
"Brangi Dvasia, pranešk man tai, ką man dabar būtina žinoti, parodyk man tai, ką man būtina pamatyti".
Kai mes taip sakome, kai neapibrėžiame tiksliai ir konkrečiai, ko mes prašome, mes atrišame angelams rankas ir jie parenka mums patį geriausią variantą. Kai prašote tokiu būdu, jūs visada gaunate daugiau, negu tikitės ir būtent tada, kada to tikrai reikia.
Kai užduodate konkretų prašymą, angelai kartais nesupranta, kam jums to reikia, nes, gali būti, kad jūs einate neteisingu keliu ir užsiimate ne tuo, ko jums dabar reikia. Mes negalime žinoti, kas mums dabar yra geriau. Mums atrodo, kad reikia gauti šitą darbą, kažkur nuvažiuoti, kažką turėti... O iš tiesų gali būti, kad tas darbas mums pats blogiausias variantas ir atneš tik vienus nuostolius ir problemas. Kelionė ten, kur mes norime, gali baigtis tragiškai arba liga, o tai, ką mes norime šiandien turėti, gali būti, kad tai yra visiškai ne tai, kas mums iš tiesų atneš laimę.
Jeigu naudojame universalų būdą, tai angelai patys nustato, kas mums atneš džiaugsmą bei laimę ir suteikia mums patį geriausią variantą. Tai gali būti bet kas. Gal jūs svajojate sukurti kokį nors projektą, tada pas jus atsiras reikalingi žmonės ir žinios. Jeigu jūs vieniši ir norite susirasti antrąją pusę, tai sutiksite savo idealų partnerį. O gal dabar begalinį džiaugsmą jums atneš tiesiog nauji bateliai ar kačiukas...
Labai svarbu su dėkingumu ir džiaugsmu priimti visa, kas vyks tomis dienomis. Reikia sekti savo mintis ir jas kontroliuoti. Galvoti tik pozityviai, nes neigiamos mintys taip pat pildosi. Viskas pildosi!
Jūs turbūt žinote, kad Visata nesupranta dalelytės "ne". Jeigu sakysite "Nenoriu bartis" arba kažką panašaus, tai tikrai pritrauksite barnį. Šiomis dienomis labai naudinga jaustis klestinčiu ir šia energija dalintis su žmonėmis. Tam nereikia užsidirbti, tiesiog jaučiate, kad esate klestintis. Tai ką jaučiate - tai ir pritrauksite. Kuo daugiau teigiamų emocijų - tuo daugiau pritrauksite gerų dalykų. Spinduliuokite laimės ir džiaugsmo energiją ir visa tai pas jus grįš.




Šioje praktikoje yra vienas "bet". Reikia prisiimti atsakomybę už visa, kas vyksta, nes tai jūsų mintys ir jūsų norai. Viską priimti su džiaugsmu ir suprasti, kad visa daroma dėl Aukščiausiojo Gėrio, o mes nematome viso vaizdo ir nesuprantame, kaip padaryti, kad mums būtų gerai.
Skelbti 11 stebuklų dienų galima kas 2 savaites. Galite pasižymėti tas 11 dienų kalendoriuje (galite žymėti rožiniu rašikliu, nes angelai labai mėgsta šią spalvą), pavyzdžiui, nuo vasario 1 iki vasario 11 dienos, tada atskaičiuokite 2 savaites ir vėl žymėkite 11 dienų, kurios jums bus stebuklingos. Atkreipkite dėmesį, kad nuo tos dienos, kai nusprendėte skelbti 11 stebuklų dienų, iki pirmųjų 11 stebuklų dienų turi praeiti mažiausiai 14 dienų. Galite sužymėti visas dienas iki metų pabaigos ir tuomet skelbkite:
"Aš kreipiuosi į savo Angelus ir Dvasias iš Archangelo Mykolo grupės. Išgirskite mane.
Aš prašau paruošti man 11 stebuklų dienų.
Aš jas gyvensiu nuo ... iki ..., nuo ... iki ... ir taip toliau.




Brangi Dvasia, pranešk tai, ką man būtina dabar žinoti ir daryti, parodyk tai, ką man reikia matyti. Padaryk viską pačiu geriausiu būdu man ir visiems.
Aš prisiimu visišką atsakomybę, įsipareigoju viską priimti su džiaugsmu ir suprasti, kad viskas, kas vyks tomis dienomis, bus dėl Aukščiausiojo Gėrio".
Jeigu netyčia pamiršote, kad dabar yra jūsų 11 stebuklų dienų, jie jums būtinai tai primins, kaip vidinis balsas, arba kažkas nematomo palies jūsų ausį, skruostus. Tomis dienomis svarbu klausyti savęs ir užsirašyti visus suvokimus ir nuojautas, viską, kas su jumis vyksta. Mes linkę labai greitai pamiršti apie tai, kas gera arba paprasčiausiai prie to priprantame ir mums atrodo, kad nieko neįprasto su mumis nevyko. Kai visa tai užsirašote, tai po kiek laiko tai perskaitę, jūs gaunate įrodymus savo pasąmonėje, kad visa tai jums ne prisisapnavo, kad kažkokie stebuklai jums visgi iš tiesų nutiko. Tokiu būdu visada galėsite pasidalinti jais su kitais žmonėmis.
Nepamirškite dėkoti ir džiaugtis, kaip vaikai. Bendradarbiaukite su Grupe, nes tuo momentu atsiveria portalas, į kurį viskas liejasi.
Šia praktika nerekomenduojama užsiimti tiems, kas lengvai pažeidžia Visatos Dėsnius: stengiasi išgyventi, o ne gyventi, dirba nemėgstamą darbą, užsiima ne savo reikalais, leidžia sau apgaudinėti kitus žmones, tiesiog jeigu daro tai, kas jam pačiam ir kitiems yra blogai. Tokiu atveju jus užgrius visa, kas tik įmanoma. Visata jums tai parodys pirštu, kad jūs pagaliau susimąstytumėte, kaip gyvenate ir kur einate.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą