2016 m. sausio 11 d., pirmadienis

PIRMOJI MĖNULIO JAUNATIS ŠIAIS METAIS - TILTAS Į ATEITĮ

Šiandien, 2016 metų sausio 10-ąją dieną, pirmoji naujų metų mėnulio jaunatis - Mėnuo gimsta Ožiaragio ženkle. Esminė šios jaunaties žinia - dalykiškumas ir praktiškumas. Apsidaryti po švenčių ir pagalvoti - kur mes visgi einame ir su kokiu tikslu?
Dvi retrogradinės planetos - Merkurijus ir Jupiteris - suteikia praeities permąstymo svarbos, aiškios ribos tarp to, ko norėjosi anksčiau, bet jau kaip ir nesinori nubrėžimui. Taigi kas buvo svarbu anksčiau ir liko svarbu ir dabar?
Artimiausios dvi savaitės po jaunaties - tai tikrai geras periodas, skirtas visų savo norų permąstymui, planų ir tikslų metams ar kitam ilgam periodui sudėliojimui.





Šiandien (ir artimiausiomis dienomis) galima užduoti sau tokius klausimus:
- kokią kainą jūs galite už tai sumokėti?
       - pinigių ekvivalentu,
       - jėgų ekvivalentu,
       - laiko ekvivalentu,
       - dar kažkokiu svarbiu resursu.
- ar jūs pasiruošę / ar turite galimybę panaudoti visas jėgas, resursus ir kita, kad įgyvendintume tai, ko pageidaujate ir ar svarbu toliau tą tikslą įgyvendinti ir dar geriau pasiruošti jo įgyvendinimui?
- ar turite pagalbininkų ir palaikymo grupę trokštamų dalykų įgyvendinimui? Jeigu ne - tai kas galėtų jais tapti ir kokiomis sąlygomis?
- iš kurio periodo (praeities, dabarties ar ateities) kyla šie jūsų norai ir planai? Kuriuo jūsų gyvenimo periodu jie atsirado? Ar jie aktualūs ir dabar?
Asmeniniame gyvenime jaunatis leis pamatyti grožį tame ant ko laikosi jūsų santykiai. Ši galimybė suprasti kiek jūsų santykiuose yra išsigalvojimo, o kiek realybės, ką jie jums duoda iš tiesų, kur jūs su partneriu norite judėti iš tiesų?
Pats svarbiausias šio periodo pranešimas - skubėkite lėtai, darykite tik tai, kam jums užteks jėgų ir resursų, nesistenkite padaryti daugiau, kiek įprastai galite.
Tegu jūsų pradėjimai sėkmingai realizuojasi jūsų gyvenime!




Informacijos šaltiniai: shuwany.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą