2016 m. sausio 8 d., penktadienis

MAGIŠKŲ PINIGŲ MĖNUO

Magiškų pinigų mėnesio praktikos esmė - kas dieną pagal grafiką tam tikriems dalykams leisti magiškus (virtualius) pinigus ir dėl to patirti džiaugsmą.
Visą mėnesį leisdami magiškus (virtualius) pinigus pakeisite savo požiūrį į pinigų energiją ir į visatą paleisite bangas, kurios, kaip magnetas, pritrauks jums tai, ko trokštate: laukiamą naują draugą, jūsų svajonių darbą ar spontanišką kelionę...
Ši praktika padės jums pagerinti jūsų santykius su finansais. "Leisdami" pinigus naujiems projektams, idėjoms, labdarai ir panašiai atrasite realių idėjų, būdų ir galimybių, kaip užsidirbti daugiau, kaip pagerinti gyvenimo kokybę.








Taigi mėnesiui prasidedant pradėkite įgyvendinti šiuos sąrašo punktus:
Ar suskaičiavote, kokią sumą Magiškų pinigų išleisite per mėnesį? Taip! 535 000 $! Virš pusę milijono virtualių dolerių paleisite į pasaulį ir įjungsite galingą jūsų realios gausos magnetą.
Nuo 2016 m. vasario 1 dienos facebook'e organizuojamas nemokamas virtualus Magiškų pinigų mėnuo. Jeigu pageidaujate gauti visą informaciją ir priminimus laiku - prisijunkite prie facebook grupės EZOTERINĖ PRAKTIKA. Prisijunkite, juk Magiškus (virtualius) pinigus leisti ir gyvenimo kokybę gerinti kartu - smagiau!
Visus Magiškų pinigų mėnesio įrašus Facebook'e rasite pagal šiuos hashtag'us: #‎magiskupinigumenuo‬ ir ‪#‎keiciumastymaapiepinigus‬.




Informacijos šaltiniai: blog.thefifthelementlife.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą