2016 m. sausio 25 d., pirmadienis

KETURIOS TAVO SIELOS KARALIENĖS

Tavyje, kaip ir visoje Gamtoje, gyvena keturios stichijos. Kiekviena iš jų apima skirtingas tavo gyvenimo temas. Kiekviena, įgydama konkrečias formas, pasireiškia tavyje.
Kiekvieną iš jų aplinkiniai žmonės - vyrai ir moterys - priima pasąmonėje. Priima ir atsiliepia ypatingu būdu.
Keturios stichijos gyvena keturiuose amžinuose moters įvaizdžiuose. Būtent dėl to knygose ir filmuose taip dažnai sutinkame keturias drauges, kurios tokios skirtingos, bet susiję gilia ir nuoširdžia draugyste.
Susivieniję keturios draugės (keturios stichijos) pagimdo visumą ir harmoniją. Taigi, susipažinkime!






ORO KARALIENĖ

TAVO PROTAS, PRESTIŽAS, VALDŽIA


Ji valdo tavo sielos Oro erdvę. Jos valdžioje - tavo mintys, tavo tikslai, tavo ambicijos. Išsiverždama į priekį, ji tave padaro griežta ir svarstančia, susikoncentravusia ir siekiančia tikslo.
Kai tu esi Oro karalienė, tu protinga, apgalvojanti, laikaisi savo interesų ir vadovaujiesi tik jais. Be šios karalienės tau neįmanoma siekti savo tikslų, kurti ambicingus planus, siekti karjeros aukštumų, patekti į aukščiausiąjį socialinio statuso lygį.
Būtent ji - tavo palydovas į aristokratijos, valdžios ir prabangos pasaulį. Pagrindinis jos instrumentas - aštrus ir greitas Protas - tavo sielos Oro stichijos etalonas.




VANDENS KARALIENĖ

TAVO JAUSMAI, ŽAVESYS, MEILĖ

Ji jausminga, emocionali, pažeidžiama, užjaučianti. Ji - atjautos ir gerumo įsikūnijimas. Ji romantiška ir elegantiška. Būtent ji valdo tavo sielos Vandenis: meilę, romantiką, poeziją ir kūrybinį įkvėpimą.
Kai tu Vandens karalienė - tavo šypsena suminkština netgi pačią kiečiausią širdį. Pas ją visada atsiras šiltas ir guodžiantis žodis papuolusiam į bėdą. Jos balsas panašus į stebuklingą muziką, kuriai pritarti gali paukščiai sode. Žavėjimas - štai jos išskirtinis bruožas. Be jos tau būtų nepasiekiamos jausmų gilumos, meilės stebuklai ir visi subtilūs emocijų ir išgyvenimų bangavimai.
Ji - tavo palydovas į santykių, įsimylėjimo ir kūrybos pasaulį. Pagrindinis jos instrumentas - įvairūs ir kintantys Jausmai - tavo sielos Vandens stichijos etalonas.




UGNIES KARALIENĖ

TAVO AISTRA, ĮKVĖPIMAS, JĖGA

Ji aistringa, impulsyvi, nesulaikoma. Jos charizma uždega ir priverčia viską suktis aplink ją.
Kai tu Ugnies karalienė, tavo žvalumas ir energija liejasi per kraštus ir didžiausią tinginį gali užpildyti viltimi ir įkvėpimu. Pakelti nuotaiką, supurtyti, paskatinti, apdovanoti ir dosniai pasidalinti - štai jos bruožai, kurie jos įvaizdžiui suteikia ryškumo ir nepamirštamumo.
Be jos tau būtų nepasiekiama postūmio energija, tikėjimas savimi ir žmonėmis, sugebėjimas įveikti sunkumus ir kliūtis. Ji tavo palydovas į pergalių ir pasiekimų, aistrų, ryškaus sekso ir neįtikėtinų nuotykių pasaulius. Pagrindinis jos instrumentas - Charizma - tavo sielos Ugnies stichijos etalonas.




ŽEMĖS KARALIENĖ

TAVO JAUSMINGUMAS, GAUSA, TURTAS

Ji praktiška, turtinga, jausminga. Nuo jos sklinda saugumas, stabilumas ir patikimumas. Jos rankos kvepia bandelėmis su cinamonu ir brangiais kvepalais su saldžiu aromatu. Jos namai - tai židinys, kuriame taip nuostabu ir visi jo gyventojai laimingi ir patenkinti.
Kai tu Žemės karalienė, tu su viskuo susitvarkai praktiškai, palaikysi vyrą, judantį sėkmės link, apsupsi vaikus šiluma ir komfortu, pasirūpinsi šeimos kapitalu ir turtais.
Be jos tau būtų nepasiekiamas tikėjimas rytdiena, priteklius ir prabanga. Ji - tavo palydovas į materialinės gerovės pasaulį. Pagrindinis jos instrumentas - Sveikas Protas - tavo sielos Žemės stichijos etalonas.




Visos keturios karalienės gyvena tavyje ir kiekviena valdo savo stichiją. Kaip nuostabu, jeigu kiekviena iš karalienių turi savo vietą ir gali pasireikšti kartu su kitomis. Tada tavo sieloje karaliauja harmonija ir viskam tavo gyvenime atsiranda savo vieta: ir ambicijoms, ir tikslams, ir valdžiai, ir meilei, ir jausmams, ir kūrybai, ir aistrai, ir nuotykiams, ir pergalėms, ir prabangai, ir turtams, ir komfortui. Bet jeigu taip nėra, jeigu viena iš karalienių negali savęs reikšti atvirai ir laisvai, kenčia tos gyvenimo sferos, kurias ji valdo.
Tau reikia būti lanksčia ir keisti savo vidinę būseną ir elgesį, priklausomai nuo situacijų, kurios susiklosto tavo gyvenime. Tau reikia susipažinti su visomis tavo karalienėmis ir išmokti kiekvienai iš jų suteikti žodį. Tada tavo gyvenimas užsipildys harmonija ir pasitenkinimu.




Informacijos šaltiniai: soulseasons.ca, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą