2015 m. rugsėjo 11 d., penktadienis

SAULĖS UŽTEMIMAS 2015 RUGSĖJO 13. PRIPRASKITE PRIE TURTO

Štai ir atėjo šis nuostabus periodas, kurio laukėme pusę metų nuo pavasario. Mes įeiname į užtemimų koridorių, kuris atsidarys Saulės užtemimu rugsėjo 13 d. ir baigsis Mėnulio užtemimu rugsėjo 28 d. Tai - loginis pavasarinio užtemimų koridoriaus tęsinys. Jeigu kovo mėnesio Saulės užtemimas mums iškėlė klausimą apie mūsų Pinigus konceptualiai, tai artėjantis Saulės užtemimas jau tiesiogiai šia tema palies jūsų kasdieninę realybę. Artėjantis užtemimas bus dalinis, o kaip ir visi daliniai užtemimai, suteiks lemtingą ir fatališką įtaką asmeniniam gyvenimui.
Saulės užtemimas - tai laikas, kai mes galime pakeisti savo likimą!
Artėjančio Saulės užtemimo metu Saulė, susijungdama su Mėnuliu bus Mergelėje ir suformuos prabangų sekstilį su Saturnu Skorpione. Tai reiškia, kad šis užtemimas mums iškelia ultimatumą: arba Jūs pakeisite savo buitinius įpročius, susijusius su savo finansais, arba Jums teks pasitraukti iš distancijos ir pasaulis tiesiog nekreips į Jus dėmesio. Aišku padaryti tai - bus nelengva. Saturnas Skorpione pakelia tokius gilius Jūsų nesąmoningo neturto siekimo klodus, kad net patys sabotuosite šį procesą. Visi jūsų protėvių “vargingumo” įpročiai trauks Jus atgal ir trukdys ištrūkti iš įprastų rėmų.





Jūsų užduotis - užbaigti šią ilgą karminę programą ir išvalyti Jūsų šeimos materialinį lauką sau ir tiems, kas ateis po Jūsų.
Patys didžiausi šio Saulės užtemimo spąstai - nuo Saturno eina dar vienas sekstilis iki Lilit. Būtent ši konfigūracija Jus skatins palikti viską taip, kaip yra. Arba pakeisti, bet kaip nors… kitą kartą.
Kuo Jūsų ilgiau atidėliosite pokyčių procesą, tuo vis daugiau smulkių buitinių atsitiktinumų Jums trukdys. Jūs visomis savo jėgomis sabotuosite šį procesą.




REKOMENDACIJOS

- Jeigu Jūs neįsitikinęs, kad jūsų disciplina teisinga, prašykite pagalbos iš aplinkinių. Kreipkitės į biznio trenerius, psichologus, astrologus, bet kokius specialistus, kurie padės Jums struktūrizuoti įpročių keitimo procesą bent pusmečiui. Tiek laiko pakanka, kad vienus įpročius pakeisti kitais.
- Jeigu Jūsų šeimos finansinė istorija nesėkminga, ar Jūs jaučiate, kad priežastis daug gilesnė, o jos šaknys gilioje praeityje - kreipkitės į šeimos sisteminių atstatymų specialistus. Sujudinkite šiuos giliausius klodus ir suteikite jiems galimybę pasveikti.
- Ieškokite ir skaitykite viską tema “10 turtingų žmonių įpročių”. Bet ne tik paprasčiausiai skaitykite. Rašykite tai, pradėkite tai daryti dabar. Ne tik perrašykite, darykite tai. Apie vieną iš svarbiausių turtingų žmonių įpročių skaitykite čia.
- Kasdien save sekite, kokius įpročius Jūs tempiatės iš neaprūpintos praeities. Arba kokius įpročius aiškiname dabartiniu pinigų trūkumu. Keiskite Juos, netgi jeigu Jums bus sunku.
- Niekada nesakykite frazės “pas mane nėra pinigų”. Kitaip pasaulis Jums parodys, ką reiškia iš tiesų “nėra pinigų”.
Saulės užtemimo metu neatlikite jokių ritualų. Šią dieną Saturnas vis dar bus Skorpione ir Jūsų giluminių pasąmonės mitų apie pinigus jėga bus labai stipri ir neleis Ritualo energijai pasiekto bet kokių rezultatų. Geriausia užtemimą yra leisti gamtoje arba susitikti su visapusiškai sėkmingais žmonėmis. Šią dieną būtinai nusipirkite sau malonią dovaną. Tegu ji simbolizuoja Jūsų naują gyvenimo ciklą, kuris prasidės kartu su užtemimu. Tik nereikia perdėtos prabangos. Jeigu norite būti Mergelės energijoje - dovana turi būti nedidelė ir praktiška. Pavyzdžiui, dienoraštis, kuriame, Jūs žymėsite Jūsų pasikeitimo detales.
Rugsėjo 13 - 17 dienas paskirkite labai naudingam užsiėmimui. Vaikščiokite po sėkmingiausias Jūsų miesto vietas, lankykite vietas, kur įpratę būti turtingi žmonės, stebėkite prabangiai apsirengusius vyrus ir moteris. Ieškokite ir pastebėkite jų įpročius. Į blonknotą užsirašykite visas šių dienų pastabas ir tai, ką galite pritaikyti sau.
Šiomis dienomis prisiminkite visą praėjusį mėnesį. Visa neįprasta ir nauja, kas su jumis šį mėnesį nutiko: gera ir bloga. Tai ženklai Jums ką jums reikia keisti savyje ir kokie nauji įpročiai artimiausiu metu Jums taps būtini.
Sugaukite save ir iš karto nutraukite savo negatyvias mintis apie žmones, kurie turi daugiau negu Jūs. Stenkitės Juos pajausti. Įsileiskite jų energiją, mintis ir įsitikinimus į savo Sielą. Kai persisunksite turto ir sėkmės energijomis - pradėkite Ritualą.




RITUALAS

Ritualui tinkama vienintelė užtemimo koridoriaus diena - rugsėjo 18. Būtent šią dieną Saturnas, palikęs Skorpioną, įeina į Šaulio ženklą. Ženklą, kuris ne tik nukreiptas į ateitį, bet ir puikiai moka pasiekti tikslus, naudojantis pasaulio ir aplinkos pagalba. Būtent šią energiją sustiprinsime dienos, esančios užtemimų koridoriaus viduryje.
Kadangi Saulės užtemimas vyks Mergelės ženkle, pasirūpinkite, kad daiktai ritualui būtų nedideli. Ritualui nenaudokite naujų ir blizgančių monetų ir kupiūrų. Geriau, jeigu jos bus naudotos.
Pasistenkite, kad visuose ritualo elementuose būtų geltona spalva. Geltona, tai viena iš Merkurijaus, kuris valdo Mergelę, spalvų.
Ritualo išvakarėse kruopščiai sutvarkykite namus. Tvarkymo metu surinkite visas monetas, kurias rasite. Kai baigsite tvarkymą, visas rastas monetas sudėkite į vieną vietą. Pridėkite prie jų visas monetas, kurios yra jūsų piniginėje. Atrinkite tas monetas, kuriose yra skaičius 1. Pridėkite kupiūrą, kurioje yra skaičius 1 ir atidėkite juos iki rytojaus – jų Jums prireiks „Pinigų Paslapčiai“ sukurti.




PASTABA

Naudokite savo regiono valiutą, t. y. tokią, kokia naudojame toje vietoje, kurioje Jūs šiuo metu gyvenate.
Ritualo dieną prieš išeinant į gatvę, paimkite 2 monetas po 50 centų. Išeikite iš namų ir užsiimkite savo reikalais. Dienos bėgyje rasite laiko ir šias monetas palikite tose Jūsų miesto vietose, kurias laikote „pinigingomis“. Šis simbolinis veiksmas Pasauliui parodys Jūsų pasirengimą prisijungti prie Pinigų Srauto.
Ritualą pradėkite po saulės nusileidimo. Pirmiausiai sukurkite Magiškąjį Turto ratą. Paimkite šaknų rinkinį ir jas išdėliokite Jūsų namo kampuose (kad jos sukurtų simbolinį ratą) tokia tvarka: pirmiausiai padėkite ajero šaknį (baltos spalvos), kad išsivalytų erdvė, po to – erškėtuogės šaknį (rudos spalvos), kad būtų sukurtas prabangos grožis, toliau – iriso šaknį (rožinės spalvos), kad turto energijos taptų atviros ir paskutinį – raugerškio šaknį (geltonos spalvos), erdvės apsaugai. Šalia kiekvienos šaknies padėkite po vieną 1 cento monetą. Įsivaizduokite, kaip ratas iš šaknų ir monetų supa Jūsų namą.
Uždekite ryškiai geltoną žvakę. Idealu, jeigu ji bus rutulio formos, kaip Saulė, kurios energijos mes netekome per Saulės užtemimą. Pajauskite, kaip nematomas siūlas sujungia jos liepsną su Jūsų saulės rezginio tašku. Keletą kartų giliai įkvėpkite ir iškvėpkite. Uždekite smilkalą ir stebėkite jos dūmus. Garsiai pasakykite: „Aš pasiruošusi suderinti savo ketinimus, susijusius su manimi, su Pasaulio planais. Aš pasiruošusi priimti ir kurti turtą“.
Pradėkite kurti „Pinigų Paslaptį“. Ištieskite geltoną organzą ir sudėkite ant jos iš vakaro paruoštas monetas. Tada pajauskite pinigų sumą, kurią kurią Jūs pasirengusi įsisavinti, įsileisti į gyvenimą metų eigoje. Parašykite ją ant iš vakaro paruoštos kupiūros. Iš organzos suformuokite maišelį ir užriškite geltona juostele, sakydama žodžius: „Aš sukuriu savo turto ir pritekliaus pagrindą“. Pinigų Paslaptis paruošta. Jūsų sukurtas maišelį paslėpkite neprieinamoje vietoje.
Ritualas baigtas. Jis kurs sėkmingą aplinką, kad Jūsų ketinimai realizuotųsi ir savo energija neleis Jums patekti į neveikimo ir atidėliojimo spąstus.




REZULTATAI

Rezultatus pamatysite 2016 metų kovo 12 dieną. Tada taps galutinai aišku, kokį pasirinkimą šį rugsėjį Jūs padarėte iš tiesų ir kur tai Jus atvedė. Tegu ši diena tampa Jus viena iš geriausių Jūsų gyvenime.
Ritualo metu išdėliotos šaknys ir monetos turėtų likti iki Mėnulio užtemimo rugsėjo 28 d. Po to išneškite jas ir užkaskite. Žvakę po ritualo geriausia negesinti: padėkite ją į saugią vietą namuose ir tegu sudega iki pabaigos. Žvakės likučius užkaskite kartu su šaknimis.




Informacijos šaltiniai: soulseasons.ca

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą