2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

KODĖL PRIEŠ SUŠAUDYMĄ ŽMONĖMS UŽRIŠAMOS AKYS?

Kartą pasitarimo metu vadovas išsakė grubią pastabą vienam iš savo pavaldinių. Darbuotojas tylėjo, bet “įsisiurbė žvilgsniu” į vadovą. Visi susirinkę žmonės matė, kaip po kelių minučių vadovas, sunkiai kvėpuodamas, atsitrenkdamas galva į stalą, nukrito. Greitoji pagalba atvyko minutės bėgyje ir konstatavo vadovo mirtį…
Patologoanatomas po skrodimo niekaip negalėjo suprasti, kaip absoliučiai sveika širdis iš niekur nieko galėjo sustoti? Bylos tyrimą vykdė milicijos pulkininkas. Byla liko neišaiškinta. Visi mokslininkai ir specialistai jam pateikdavo tą patį atsakymą: “žudantis žvilgsnis… mokslui tokių faktų nustatyti nepavyko”.
Istorijoje yra nemažai atvejų, kurie susiję su žvilgsniu. Viename laikraštyje aprašytas nepaaiškinamas nutikimas: Stivas Mak Kelanas, Kanados gyventojas, išvyko į medžioklę. Ten jį užpuolė meška grizlis.





Tuo momentu, kai vyras, prispaustas įpykusio žvėries, gulėjo ant žemės, jis instinktyviai dengė savo veidą ir gerklę. Prieš save buvo atstatęs ranką su peiliu ir įsiskverbė žvilgsniu į mešką. Vėliau atsitiko neįtikėtinas dalykas: laukinis gyvūnas sustingo vietoje. Nors vyras puikiai žinojo, kad tokie veiksmai tik dar labiau suerzins žvėrį, jis nieko su savimi padaryti negalėjo ir su dideliu nusivylimu ir toliau neatitraukiamai žiūrėjo tiesiai meškai į akis. Ir kas gi nutiko? Meška krito ant žemės negyva. Po kruopščios apžiūros ant gyvūno nebuvo rasta nė vieno įbrėžimo. Specialistai nustatė, kad mirties priežastimi buvo bioenergetinis impulsas išsiskyręs iš žmogaus akių, kuris suardė gyvūno smegenų ląsteles.
Kaip tikina mokslininkai, nieko neįprasto tokiame reiškinyje nėra. Per amžių amžius manoma, kad žmogaus, kuris atsiduria ant gyvenimo krašto, žvilgsnis turi tokią galią, kuri gali sukelti žalą tam, ką žmogus laiko grėsme. Būtent dėl to, prieš įvykdant mirties bausmę, visada užrišamos akys.




Informacijos šaltiniai: tayni-mirozdaniya.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą