2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

ETERIO GIJŲ NUKIRPIMAS

Jeigu kam nors padėjote, tai su tuo žmogumi susiformuoja eterio gija, per kurią tas žmogus gali gauti iš jūsų energiją. Jeigu tas ryšys ne dėkingumas, o neigiamos emocijos ir naudojimasis jūsų energija, tokią giją reikėtų nutraukti.
Tie, kas gali matyti žmogaus čakras, mato kaip iš įvairių čakrų išeina ir tęsiasi šios eterinės gijos. Kai tokiam žmogui sunku – per šią giją jis gali gauti iš jūsų energijos. Jūs tai jaučiate taip, kad buvo jėgų ir noro kažką veikti ir staiga jėgos dingo, atsirado mieguistumas, nuovargis…
Taigi tokios eterinės gijos suriša žmones negatyviomis emocijomis.
Eterinės gijos taip pat gali susiformuoti ir davus pažadą, priesaiką ar įžadą, o tokie pažadai atima iš mūsų laisvę. Priesaikos gali būti atsineštos netgi iš praeitų gyvenimų.
Skaitykite kaip mūsų gyvenimą gadina praeitų gyvenimų priesaikos bei kodėl jūs renkatės ne tuos vyrus ir kaip tokį jūsų pasirinkimą įtakoja kažkada duotos priesaikos ir įžadai.




KAIP NUTRAUKTI SENAS PRIESAIKAS, RYŠIUS - ETERIO GIJAS, KURIOMIS IŠSIURBIAMA JŪSŲ ENERGIJA?

1 METODAS

Priesaikos paprastai duodamos garsiai tariant žodžius, taigi ir jų nutraukimas turi būti ne mintyse, o įprastai sakomi žodžiai. Kad nutraukti eterio gijas, reikia garsiai kreiptis į archangelą Mykolą:
-Archangele Mykolai, kreipiuosi į tave! Prašau, nukirpk baimės, negatyvių emocijų gijas, kurios išdžiovina mano jėgas ir gyvenimo energiją!
Tai pasakę nutylate ir klausotės savo kvėpavimo. Kai kas gali pajusti kaip tos įtemptos gijos nutrūksta. Įdomiausia, kad šiuo momentu, tie žmonės, kurie labai stipriai negatyviais jausmais prisirišę prie jūsų eterio gijomis, pirmiausiai apie jus prisimins. Šiuo momentu jūs galite iš jų gauti SMS, laišką arba po kiek nors laiko sužinoti, kad šiuo momentu jie galvojo apie jus.
Po kurio laiko garsiai sakote dar kartą:
-Archangele Mykolai, kreipiuosi į tave! Prašau, nukirpk baimės, negatyvių emocijų gijas, kurios išdžiovina mano jėgas ir gyvenimo energiją!





Šią techniką galite atlikti su savo vaikais, jeigu matote, kad dienos pabaigoje jie būna išsekę… Šia technika būtina padėti Indigo vaikams. Jie padeda daugeliui žmonių ir tokios eterio gijos juos labai išsekina.
Jeigu pas jus buvo stipri meilė ir išsiskyrėte sunkiai, greičiausiai liko stambios gijos, išeinančios iš apatinių čakrų – ryšys su tuo žmogumi. Taigi tokias gijas reikia būtinai nutraukti. Tada galima prašyti archangelo Mykolo, kad jis paimtų kardą ir tas gijas perkirstų. Įsivaizduokite kaip archangelas nukerta tas gijas. Kadangi gijos ir ryšiai gali būti labai stiprūs, ir po kurio laiko jas nukirtus jos gali vėl suaugti – ką tik gijas nukirtę įsivaizduokite, kaip jas su ugnimi sudeginate.
Eterio gijų nutraukimą galite atlikti periodiškai. Kai tik pajuntate nuovargį, blogą nuotaiką – kreipkitės į archangelą Mykolą ir prašykite nutraukti neigiamų emocijų gijas, kad jūsų gyvenimo energijos niekas nesisavintų.

2 METODAS

Tiems, kurie netiki angelais, ezoterikai rekomenduoja kitą energetinių gijų nutraukimo metodą. Reikia įsivaizduoti, kaip iš jūsų apatinių čakrų išeina ir nusitęsia šios energetinės gijos, tada pakelti ranką (pakeliant ranką giliai ir ramiai įkvėpti) ir stipriai iškvepiant nuleisti ranką taip, kad ji perkirstų visas iš jūsų apatinių čakrų išeinančias gijas. Šią praktiką pakartoti keletą kartų.



3 METODAS - PATARIMAS

Jeigu turite didelių problemų, kurias jums sukelia nenutraukti ryšiai ir kažkada duotos priesaikos, juos taip paprastai nutraukti gali ir nepavykti. Jeigu išbandėte pirmiau minėtas praktikas ir situacija nepagerėjo, kreipkitės į specialistus. Jų turimos žinios ir galios padės jums nutraukti jūsų gyvenimą gadinančius ir jums nereikalingus ryšius bei duotas priesaikas.
 Informacijos šaltiniai: Ключи Мастерства audio, kluchimasterstva.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą