2018 m. gegužės 18 d., penktadienis

VIOLETINĖ LI #9 2018 METAIS SKRIEJA CENTRE

Metinė violetinė #9 (You Bi) 2018 metais skrieja centre. Tokia šios žvaigždės padėtis gali duoti mišrių rezultatų ir kartu atnešti sėkmę ir nesėkmę šiais metais. Centrinio sektoriaus tendencija - rezonuoti visuose aštuoniuose sektoriuose, todėl tai - labai svarbi zona ir yra labai svarbu, kad joje būtų tinkami aktyvatoriais ir apsaugos.
Violetinė Li #9
Daugelis Feng Šui interneto svetainių prognozuoja blogas situacijas, bet reikia žinoti kaip ir daug ko galima išvengti.
Kad padidinti pozityvias savo namų centrinio sektoriaus energijas 2018 metais, pastatykite Fu shi jian žemės gaublį turtui ir sėkmei, kad apsaugotumėte turtą ir sėkmę.
Jeigu gaublio negalite pastatyti centre - pastatykite pietryčiuose ir laikrodžio rodyklės kryptimi kartą per dieną jį pasukite.
Kita puiki apsauga centriniam sektoriui 2018 metais yra Turto ir romantikos žavesys.
Dviejų karpių atvaizdai didina turtą ir sėkmę, gali būti pakabinti centriniame sektoriuje ir pagerinti ir romantinkos ir santykių reikalus, nes palanki žvaigždė #9 yra palanki romantikai žvaigždė ir ambicijų, atkaklumo ir malonės simbolis.
2018 metais centriniame sektoriuje labai tinka laikyti sveikus žalius lapuotus ar mėlynai žydinčius augalus, tokius, kaip žibuoklės. Pozityvią energiją skatina ir šviežios gėlės.
Metinės žvaigždės #9 elementas gali sustiprinti neigiamą mėnesio #2 ir #5 žvaigždžių poveikį. Dėl galimos neigiamos įtakos būkite atsargūs vasario, gegužės ir gruodžio mėnesiais. Kad padidinti teigiamą įtaką ir sumažinti neigiamą mėnesio #2 ir #5 žvaigždžių poveikį centriniame sektoriuje reikėtų pastatyti Wu Lu ar Aštuonias kiniškas monetas. 

PATARIMAI CENTRINIAM SEKTORIUI 2018 METAIS

- Centriniame sektoriuje pastatykite sveikus žalialapus ar melynai žydinčius augalus.
- Pastatykite Fu shi jian žemės gaublį turtui ir sėkmei ir nepamirškite jį reguliariai pasukti.
- Merkite šviežias gėles.
- Turto ir romantikos žavesys labai tinka centriniame sektoriuje 2018 metais.
- Centriniame sektoriuje tinka Wu Lu arba Aštuonios kiniškos monetos.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr.

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą