2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

RAUDONOJI TUI #7 2018 METAIS SKRIEJA RYTUOSE

Raudonoji Tui #7 - Išdidus Vėjas Tui (Po Jun) 2018 metais skrieja rytuose. Piktoji #7 raudonoji žvaigždė 8 periode yra negatyvi. Trigrama Tui dar žinoma kaip "Sulaužytas kareivis". Tai yra kovų žvaigždė, kuri sukelia problemas, jeigu paliekama viena. Kartu su kita žvaigžde jos negatyvioji pusė iššaukia užpuolimą, apgaulę, smurtą ir plėšimus.
Raudonoji Tui #7
2018 metais ši žvaigždė patenka į medžio elemento Chen rūmus, kur abi žvaigždės konfliktuoja ir, nesiimant saugos priemonių, gali sukelti daug problemų.
Raudonoji #7 sukelia didelę vagystės, apgaulės autorinių teisių pažeidimo, apkalbų riziką, kuri ypač didelė vasario ir rugpjūčio mėnesiais. Kad to išvengti, būtina imtis tinkamų Feng Šui priemonių.





Huaxianweiyi Sheng Chi
apsauga ir aktyvatorius
Jeigu jūsų namų ar biuro pagrindinės durys ar langai yra rytuose, 2018 metais, patikrinkite užraktus, sutvarkykite, kad viskas puikiai funkcionuotų, reikalui esant netgi sustiprinkite apsaugą. Patikrinkite dūmų signalizaciją rytų sektoriuje ir stenkitės vengti gaisro pavojų.
Sekantis žingsnis yra  naudoti Huaxianweiyi Sheng Chi apsaugą ir aktyvatorių jūsų namų ar biuro rytuose. Ši tradicinė ir labai galinga Feng Šui apsauga veikia taip pat, kaip kinų Naujųjų metų poros, naudojamos negeroms kombinacijoms gerinti.
Bagua gerovės apsaugos veidrodis
Metinės žvaigždės #7 ir vietinės žvaigždės kombinacija žinoma kaip "Sha širdies ritmas" ir gali sukelti sveikatos problemų rankoms, kojoms ir kepenims. Taip pat visas minėtas bėdas, tokias kaip teisines problemas, ginčus, vagystes ir apiplėšimus. Taigi minėtas amuletas yra vienas iš šių metų svarbiausių apsaugų rytuose.
Labai svarbu, kad rytais šiais metais būtų tinkamai pasirūpinta. Jeigu rytuose yra pagrindinės durys, papildomai apsaugai galima pakabinti Bagua gerovės apsaugos veidrodį išorėje. Taip pat patartina būti išmintingiems, nesiimti per didelės rizikos, nes aplinkiniai su jumis gali elgtis nesąžiningai. Gali atsirasti nesusipratimų, spaudimo, varžymosi, kas gali vesti prie  praradimų.
Rytuose palaikykite ramybę, duris ir langus uždarytus. Tinkamos spalvos yra mėlyna ar juoda. Venkite žemės ir ugnies spalvų, bei kvarco kristalų. Jeigu jūsų darbo kambarys ar durys yra rytuose, saugokitės žmonių, norinčių jus apvogti, ginčų, praradimų, visada skaitykite kas parašyta smulkiu šriftu ir būkite atsargūs, nes ši žvaigždė sukelia problemų su žmonėmis, kuriuos jūs gerai pažįstate ir kuriais jūs pasitikėjote.




PATARIMAI RYTŲ SEKTORIUI 2018 METAIS

Feng Šui vandens elemento spalvos
- Dekorui naudokite daug mėlynos spalvos: pagalvėlės, užuolaidos, užtiesalai ir panašiai.
- Nenaudokite jokių ugnies elementų nei raudonos spalvos, kad kontroliuoti žvaigždę, nes tai tik apsunkins padėtį.
- Venkite žemės spalvų ir kvarco kristalų.
- Naudokite Huaxianweiyi Sheng Chi apsaugą ir aktyvatorių jūsų namų ar biuro rytuose.
Feng Šui ugnies elemento spalvos
-  Įrenkite ar sutvarkykite dūmų signalizaciją ir apsaugos sistemą.
- Nekabinkite metalinių vėjo varpelių.
- Jeigu rytuose yra pagrindinės durys, papildomai apsaugai kabinkite Bagua gerovės apsaugos veidrodį išorėje.
- Rytuose palaikykite ramybę, duris ir langus uždarytus.
- Jeigu jūsų darbo kambarys ar durys yra rytuose saugokitės žmonių, norinčių jus apvogti.
- Jeigu jūsų darbo kambarys ar durys yra rytuose pasirašydami sutartis visada skaitykite kas parašyta smulkiu šriftu.
 Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
 Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą