2017 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

NEFRITO CHEN 3 SKAMBESYS 2017 METAIS GIRDĖSIS VAKARUOSE

Chen #3
2017 metais nefrito skraidanti žvaigždė numeris 3 patenka į vakarus. Taigi vakarų sektoriuje reikia saugotis nuo galimų vagysčių, barnių, ginčų, karštų temperamentų ir teisinių problemų. Vakarų dalį namuose laikykite tyloje: venkite statybos ar remonto darbų.
Kad atremti trečiosios metų žvaigždės negatyvų poveikį, reikėtų naudoti raudonai dekuoruotus objektus, tokius kaip žvakės, lempos ar švieselės. Miela ir paprasta apsauga, kurią 2017 metais galima naudoti vakaruose yra raudonas grindų kilimėlis ar stalo lempa su raudonu atspalviu. Nenaudokite metalo (metalo spalvų taip pat) šiai energijai kontroliuoti, nes metalas šią žvaigždę pablogins, apribos jos gerąją įtaką palankiais mėnesiais ir padidins jos neigiamą įtaką.





Labai svarbu, kad jūs savo namuose vakarų pusėje 2017 metais jūs nelaikytumėte vandens elementų, nebent tai darytumėte tik laikydamiesi Feng Šui specialisto patarimų.
Kai kurios knygos ar interneto svetainės teigia, kad trečioji žvaigždė aštuntajame periode yra teigiama, bet iš tiesų ji yra nenuspėjama ir jūs neturėtumėte bandyti jos aktyvuoti, nebent jūs esate Feng Šui specialistas arba vadovaujatės individualiomis tokio specialisto konsultacijomis.
Tai Sui Didysis kunigaikštis
BA GUA veidrodis
Užtikrinkite, kad dokumentai, pasirašyti šiais metais, yra atidžiai patikrinti prieš įsipareigojant, nes Yin ugninio Gaidžio metais gali būti brangiai kainuojančių klaidų. Nefrito trečiukės įtaka aštuntajame periode numato galimus ginčus, nesutarimus ir ypatingais atvejais tai gali baigtis teisminiais ieškiniais ar skundais. Bet kuriais atvejais bus laiko, energijos ir turto praradimų, todėl per 2017 metus būkite labai atsargūs, jeigu jūsų pagrindinės namų durys yra vakarų pusėje. Jeigu turite galimybę, naudokitės kitomis įėjimo durimis. 2017 metais galite pakabinti BA GUA (PA KUA) veidrodį su kiniška i-ching moneta vakaruose esančių durų išorinėje pusėje.




Yi Bai Fu Mian Qi
Sheng Chi Talisman
2017 metais kartu su žvaigžde numeris 3,  Tai Sui taip pat įsikūręs vakaruose. Ši kombinacija gali būti pavojinga jeigu nebus teisingos apsaugos. Tai Sui yra kiniškas žvaigždės priešingos Jupiteriui, su 12 metų kosminiu ciklu, pavadinimas.
Auksinė Tang Jie
Tai Sui plokštelė
Jeigu 2017 metais jūsų nuosavybė ar durys orientuotos arba yra vakaruose, jūs turite bandyti vengti durų trankymo einant pro duris. 2017 metais reikia visiškai vengti kasimo darbų ar jūsų namų remonto, jeigu tik tai įmanoma. Jeigu jūsų biuro ar parduotuvės durys šiais metais yra vakaruose, rekomenduojama įdiegti apsaugas nuo durų užtrenkimo, jeigu namuose yra vaikų, neleiskite jiems triukšmauti vakarų zonoje. Tradicinis kiniškas Tai Sui nuraminimo metodas yra Yi Bai Fu Mian Qi Sheng Chi talismanas ir auksinė Tang Jie Tai Sui plokštelė, kurie gali nuraminti šią dievybę. Atiduodant Didžiajam Jupiterio kunigaikščiui pagarbą, mes galime susilpninti ar išvengti jo keliamų problemų. Tai yra labai svarbu šiais metais. 2017 metais vienas iš 60 Tai Sui valdovas yra Tang Jie didysis generolas. Tai Sui plokštelė padengta auksu simbolizuoja turtus.




NEGATYVIOS ĮTAKOS ATRĖMIMAS

- Vakaruose padėkite švieseles. Jeigu galite, pastatykite lempą ant medinio stovo ir persikų arba raudonos spalvos šviesa.
- Nekabinkite vėjo varpelių iš bet kokios medžiagos šioje namų dalyje, ypač metalinių vėjo varpelių nes tai - blogiausia medžiaga šiais metais šiame sektoriuje.
- Patalpinkite Yi Bai Fu Mian Qi Sheng Chi talismaną namų vakarų pusėje.
- Per karštus vasaros mėnesiu užtikrinkite, kad ventiliatorius nestovėtų vakaruose.
- Imkitės papildomų apsaugos priemonių visiems namams ar biurui per 2017 metus ir patikrinkite ar gerai veikia dūmų signalizatoriai.
- Pastatykite Yang Jie Tai Sui auksinę plokštelę,  kad visiems metams nuramintumėte Tai Sui.
- Labai gerai viską tikrinkite prieš pasirašydami dokumentus biure, jeigu jis yra vakaruose.
- Vakarų zonoje užtikrinkite ramybę ir tylą, jokio triukšmo.
- Neleiskite triukšmingiems vaikams ar gyvūnams žaisti vakaruose.
- Saugokitės slaptų kėslų, veidmainiškumo.
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.





Informacijos šaltiniai: fengshuiweb.co.ukpixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą