2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

GYVENIMO INSTRUKCIJA

Gimimo metu negavote gyvenimo instrukcijos? O jeigu būtumėte gavę, ji būtų štai tokia:
1. Tu gausi kūną. Jis gali tau patikti ar nepatikti, bet tai vienintelis dalykas, kas tiksliai bus iki tavo dienų Žemėje pabaigos.
2. Tau reikės mokytis mokykloje, kuri vadinasi Gyvenimas Žemės Planetoje. Kiekvienas žmogus ir kiekvienas įvykis - tai tavo Universalus Mokytojas.
3. Nėra jokių klaidų, yra tik pamokos. Nesėkmės - neatskiriama sėkmės dalis. Nekaltų aukų nėra - visi tik studentai.
4. Pamoka kartosis įvairiomis formomis, kol nebus visiškai įsisavinta. Jeigu neįsisavinsi lengvų pamokų, jos taps sunkesnėmis. Kai įsisavinsi - pereisi prie sekančios pamokos.






5. Išorinės problemos - tikslus tavo vidinės būsenos atspindys. Jeigu pakeisi savo vidinį pasaulį - išorinis pasaulis tau taip pat pasikeis. Skausmas - tai būdas, kurį Visata naudoja, kad atkreiptų tavo dėmesį, kai kažkas neteisinga.
6. Tu suprasi, kad pamoka įsisavinta, kai tavo elgesys ir požiūris į kančią pasikeis. Išmintis pasiekiama praktikos pagalba. Truputis kažko yra geriau, negu daug nieko.
7. Nėra vietos ir laiko geresnio, negu "čia ir dabar". "Ten" nė kiek negeriau, nei "čia". Kai tavo "ten" taps "čia", tu gausi kitą "ten" kuris vėl atrodys geresnis, negu "čia".





8. Kiti - tai tik tavo atvaizdas. Tu negali mėgti arba nekęsti to, kas yra kituose, jeigu tai neatspindi tavo asmeninių savybių.
9. Gyvenimas kurią rėmą, o paveikslą tapai tu. Jeigu neprisiimsi atsakomybės už paveikslo tapymą, tai už tave jį nutapys kiti.
10. Tu gausi viską, ko panorėsi. Tavo praėję ir dabartiniai norai ir mintys kuria tavo ateitį. Bet prisimink, kad amžinybė ir tavo tikrasis ir Aukštesnysis AŠ - tai, ko nereikia mainyti į nieką ir niekada.





11. Visi atsakymai yra tavyje. Tu žinai daugiau, negu parašyta knygose. Kad tai prisimintum, reikia skaityti knygas, žvelgti į save, klausyti savęs ir pasitikėti savimi.
12. Tu apie visa tai užmirši.
13. Apie tai tu prisiminsi tada, kai panorėsi rasti teisingą savo problemų sprendimą ir savo gyvenimą padaryti sėkmingu.
14. Ir tada visa Visata tau padės grįžti į Save ir prie Amžinų Tiesų.
Laimingo kelio!





Informacijos šaltinis: veda.siteedit.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą