2016 m. liepos 8 d., penktadienis

VEKTORIUS (VIRTUALUS HOROSKOPAS)

"Aš - dalis tos jėgos, kuri amžinai nori blogo ir amžinai daro gera" - Getės kūrinyje šiuos žodžius ištaria, tiesiai pasakius, ne visai žmogus. Taigi Vektoriai - taip pat ne paprasčiausiai žmonės, jie yra žmonijos išimtis, juk jų horoskope nėra pusiausvyros. Kokie 24 Zodiako ir Rytų horoskopų ženklų deriniai yra Vektoriai sužinosite iš lentelės, esančios straipsnyje Virtualus horoskopas.

SVARBIAUSIA - TAI NERIMAS

Visi kiti šeši ženklai daugiau ar mažiau demonstruoja stichijų pusiausvyrą. Pas Karalių suderintos visos įmanomos stichijos, Juokdarys arba Vadas turi minimalią stichijų pusiausvyrą. Likusių trijų ženklų pusiausvyra svyruoja tarp Karaliaus ir Juokdariu arba Vado. O štai Vektorius privalo būti be pusiausvyros, jame stichijų balansas visiškai sujauktas. Kalba, žinoma, eina apie žmogaus įvaizdį. Jeigu dėl kokios nors priežasties įvaizdį pavyko subalansuoti, tai reikalai prasti: vektorinė chaoso energija įsiverš į žmogaus vidų ir tada reikia laukti bėdos, ir Getės žodžiai skambės jau kitaip: "amžinai nori gero, bet amžinai daro bloga".






Kim Besindžer
Vektoriaus išsibalansavimas turi matytis kiekviename žvilgsnyje, kiekvienoje vietoje, žodžiuose, akyse, poelgiuose. Jis turi būti kaip atviras įtampos laidas, kaip kibirkščių įžiebimo mašina. Kartu Vektorius nelinkęs į neurasteniją ir kitas nervų ligas, jo nervai kaip lynai. Tai - ne nervingumas, tai - amžinas gaudesys, judesio ir šurmulio troškimas. Vieni yra pakviesti į šį pasaulį, kad kurtų harmoniją ir tvarką, o kiti (žinoma, tai - Vektorius) pašaukti naikinti nereikalingą tvarką ir gimdyti chaosą. Šia prasme Vektorius - ideali chaoso gaminimo mašina, kažkas tokio, kaip atsitiktinių skaičių sukūrimo aparatas.
Taigi svarbiausia Vektoriaus užduotis - nerimauti pačiam ir tuo užkrėsti kitus. Nuostabiausia, kad nerimas turi būti be priežasties, iš nieko. Daugelis vektorių negali ilgai sėdėti vietoje, dažnai pašoka, kažkur bėga. Judesiai trūkčiojantys arba įtempti. Vektoriaus akyse lyg adatos, lyg kibirkštys.








VEKTORIAUS AVANTIŪRIZMAS

Nerimas - tai bruožas, vibracijos tipas, įvaizdžio realybė - to dirbtinai nesukursi. Reikalingi veiksmai. Ir patys kvailiausi veiksmai.
Paprasčiausias įvaizdžio variantas - tai priešingos lyties gundytojo vaidmuo. Toks elgesys, dėl kurio nėra nė užuominos apie įprastus draugiškus ir geranoriškus santykius, o priešingai - iš karto kyla mintis apie flirtą, koketavimą, žaidimą ir pakankamai agresyvaus būdo. Žodžiai, gestai, žvilgsniai be jokio išankstinio pasiruošimo tiesiog veria kiaurai. Amžiaus gundytojas dažnai vaidina Kim Besindžer (Gyvatė, Šaulys), vyriško gundytojo pavyzdys yra Leonardo Di Caprijo (Tigras, Skorpionas). Galima paminėti klastingas ir prasiveržiančias tylenes, tokias, kaip paprastai vaidina Ingeborga Dapkūnaitė (Katinas, Ožiaragis).
Paprasti, subalansuoti žmonės žino, kaip sunku visada būti tokios agresyvios nuotaikos. O štai Vektorius gali vaidinti amžiaus viliotojo rolę daugelį metų ar net dešimtmečių. Nuostabu, kad santuokoje, skirtingai, negu jo reputacija, Vektorius tampa puikiu šeimos žmogumi, labai puikiai žinančiu kaip saugoti šeimą.
Nikita Chruščiovas
Kitas avantiūrizmo tipas - intrigavimas ir skandalingumas. Visi šie bruožai nuo senų senovės žmonijos keikiami, bet nematyt, kad jų mažėtų. Kalbant apie "kales", tai jų paklausa visais laikais gan aukštą. Kodėl taip yra? Todėl, kad jei reikalingi. Jie neleidžia žmonėms miegoti, juos užveda, pažadina. Kalba eina apie bet kokią veiklos sferą - šeimą, mokslą filosofiją, politiką.
Kaip neįtikėtinai augo Nikitos Chruščiovo karjera (Arklys, Avinas), kai jis stalininiame politbiure nusimetė juokdario bei klouno kaukę ir parodė visą savo temperamento jėgą. Šis nenuspėjamo būdo politikas garsėjo savo išsišokimais ir ne kartą nustebino amerikiečius, ypač visiems į atmintį įstrigusia bato daužymo tribūnoje istorija. Mūsų laikais yra Vladimiras Žirinovskis (Šuo, Jautis). Kiek kartų jam žadėjo fiasko per rinkimus, jis vis išrenkamas į Dūmą. Jo elgesys netelpa į jokius rėmus... Sunku būtų kopijuoti tokį elgesį, bet paeksperimentuoti ir elgtis skandalingai - Vektoriui verta.
Jeigu Aristokratui tinka tylėti, Profesoriui kalbėti protingai, tai Vektorius turi plėsti savo žodyną be paliovos ir nevengti jokių šiukšlių. Joks žodis nebus perteklinis. Juk Aleksandras Puškinas (Ožka, Dvyniai) nesigėdijo ir dėl to nėra mažiau visų mylimas. Išsišokimas - būdingas muzikoje, madoje, literatūroje. Ir dažniausiai visada tai Vektoriaus veiklos pėdsakai.





AR VERTA BŪTI PIKTUOJU GENIJUMI?

Kiekviename kolektyve turi būti tas, kuris eina prieš prasmę, prieš logiką, prieš bet kokį planą. Jo paskirtis - sukti, maišyti, būti pastoviu sąmyšio šaltiniu. Klausiate kodėl? O todėl, kad liūdna ir nuobodu, o taip pat be tokių oponentų, kaip nusivylę Vektorius, niekada nerasime teisybės!
Leonardo di Kaprio
Bet kokiu atveju visuomeninis Vektoriaus aktyvumas turi būti ne mažesnis kaip Aristokrato, bet kovoti reikia ne už labiausiai mielo ir pūkuoto vardą, o priešingai, už agresyvaus ir gauruoto. Tegu lygina su velniu, tegu bijo... Ir taip ištiesus sau kelią aukštyn, daryti gera.
Būdinga, kad būtent televizija, kurią daugelis vadina velnio žaislu, žmoniją viliojančiu iliuzijomis ir apgaulėmis, perpildyta Vektoriais.

O ŠTAI ŠITO - NEGALIMA

Taigi nesunku nuspėti, kad negalima būti susilaikančiu, racionaliu, negalima atrodyti banaliai, tylėti, sėdėti ir apsimetinėti tokiu, kaip visi. Negalima būti suplanuotu ir racionaliu!
Negalima abejoti savo teise į avantiūrizmą, agresyvumą ir naglumą. Bet kokios abejonės, moralinės graužatys ir teisingumas iš karto atima Vektoriaus jėgas.
Ir dar! Netinka lįsti į tas sferas ir tas vietas, kur vyrauja tvarka ir harmonija, kur nėra kovos. Ten Vektoriui karjeros galimybių nėra.






VEKTORIUS VEIKLOJE IR SANTUOKOJE

Kol Vektorius siekia karjeros aukštumų, su juo sunku kovoti. Kartais lengviau užleisti kelią, negu stoti su juo į kovą. Pasiekęs numatytą tikslą, Vektorius truputį aprimsta ir elgiasi pakankamai adekvačiai, gindamas savus ir kovodamas su svetimais. Nors pavaldiniams visada tenka taikstytis su vadovo savotiškumu. Vektoriaus vadovavimo metodai priimtini ne visiems.
O štai santuokoje Vektoriui nutinka stebuklai. Už santuokos ribų išlikdamas aršus, Vektorius santuokoje tampa taip vadinamu santuokiniu gydytoju, magišku keliu pasiekia savo santuokos esybę ir elgiasi būtent taip, kad santuoka tvirtėtų.
Ekstremalus variantas - tai atviras nachališkumas. Vyrai gali vaidinti atvirą ir nesuvaldomą piktybiškumą.
Bijoti žmogaus tik dėl to, kad jis apdovanotas kažkokia keista jėga - nereikia. Taip pat neverta vengti žavesio, skindančio iš Vektoriaus. O štai išmokti skeptiškai reaguoti į kai kurias vektorines idėjas - tai jau rimtas reikalas...
Galima sakyti, kad šiame ženkle yra universalus visų ženklų savybių derėjimas. Vienok niekas neduodama veltui ir už universalumą reikia mokėti harmonijos ir ramybės nebuvimu. Šių ženklų horoskopuose yra kažkas velniško.






VEKTORIAI - ĮŽYMYBĖS

Elvis Preslis
Paveikslas tampa aiškus, kai mes pradedam suprasti, kad Vektorius - tai kažkoks sūkurys (mažas ar didelis), kuris siekia ne tiek įvesti tvarką, kiek paskleisti sumaištį, sumaišyti, susukti. Savo laiku tokią košę Europoje užvirė iš išorės nepiktybinis barzdočius - Karlas Marksas (Tigras, Jautis).
O štai Vektoriai muzikos srityje: Antonio Vivaldi (Arklys, Žuvys), Nikolo Paganini (Tigras, Skorpionas), vokalistas Elvis Preslis (Šuo, Ožiaragis) ir Ozis Osbornas (Tigras, Skorpionas). Žinote garsius dailininkus, tokius kaip Leonardo Da Vinči (Beždžionė, Avinas), Pablo Pikaso (Gyvatė, Skorpionas)? Taip - jie Vektoriai. Režisieriai - Vektoriai, taip pat ne mažiau įspūdingi: Alfredas Hičkokas (Kiaulė, Liūtas) - mistinių trilerių titanas, Deividas Linčas (Šuo, Ožiaragis) - nemirtingo "Tvin Pykso" kūrėjas.
Nepasakysi, kad valdžioje esantys Vektoriai blogai valdo - jie gerai valdo! Bet apie juos lieka nevienareikšmiški prisiminimai. Be jau minėto Nikitos Chruščiovo, kuris Jungtinių tautų tribūnoje daužė batu, Vokietijoje Helmutas Kolis (Arklys, Avinas) pakartojo Karlo Didžiojo (Arklys, Avinas) horoskopą. Ir vienas, ir kitas kūrė dideles valstybes. Pasaulinėje politikoje Vektoriai labai reikšmingi. Indira Gandi (Gyvatė, Skorpionas), Šarlis de Golis (Tigras, Skorpionas) - tikrai geri valdovai.

Grįžti į VIRTUALUS HOROSKOPAS








Informacijos šaltiniai: xsp.ru, vk.compixabay.com nuotr., wikipedia.org nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą