2016 m. liepos 8 d., penktadienis

RITERIS (VIRTUALUS HOROSKOPAS)

Egzistuoja 22 galimi Rytų ir Vakarų horoskopų ženklų deriniai, kurie vadinami Riteris. Sužinokite kokie jie straipsnyje Virtualus horoskopas.

SVARBIAUSIA - GERUMAS

Skirtingose tautose svajonė apie jį (arba ją) gyvavo, gyvuoja ir gyvuos. Štai ateis, visiems padės, visus pamaitins, pagailės ir priglaus prie širdies, apsaugos nuo šalčio ir priešų, neteisybės ir negandų. Priešai gali ignoruoti, juoktis, lyginti Riterį su motina Terese, tėte Karlu, Robinu Hudu, Don Kichotu, Žana D'ark arba Ksena ir vistiek gėrio įvaizdis liks labiausiai reikalingu ir mylimu.
Visa tai yra todėl, kad vaikystėje žmonės nepasisėmė pakankamai senelių šilumos, motiniško švelnumo ir auklės rūpesčio. Vienu žodžiu, mes žmonės, kaip žmonės, tik mus sugadino vaikų darželiai.






Taigi Riteris pašauktas pasauliui atnešti šaltakraujiškumą, gerumą ir taip atstatyti šilumos trūkumą. Riteriams priklauso apdovanoti žmones švelnumu, šypsena, maitinti pyragaičiais, jiems dainuoti, apkamšyti šiltais šalikais, nes Riterio įvaizdis - auklė, geroji senelė. Saugokite žmones nuo neapgalvotų poelgių, nes Riterio įvaizdis - apsaugininkas, ramybės ir tvarkos palaikytojas.
Riterio įvaizdžiui būdingas ir tam tikras įkyrumas, pavyzdžiui, perdėtas Riterio dėmesys smulkmenoms ir rūpestis.
Nesibaigiančios šypsenos, nesustabdoma meilė Riterį išsekina. Tada galimi žiaurūs protrūkiai, kai atsiveria bedugnė ir mūsų amžinasis gerietis parodo priešingą įvaizdžio pusę - piktą amžinojo blogio šypsnį.







RITERIO VIENATVĖ

Don Kichotas
Pasivadinai Riteriu - būk ne toks kaip visi, išskirk save iš minios. Riteriai negali judėti kartu su masėmis, jų likimas - vienatvė. Taigi matome aiškias priešingybes: iš vienos pusės reikia eiti į žmones ir juos šildyti, o iš kitos pusės - būtina vienatvė. Ši problema lengvai išsprendžiama, jeigu Riteris nebijos aktyviai pažeisti bendruomenės taisyklių, savo keistais poelgiais, išvaizda ar neįprastomis manieromis išskirs save iš minios.
Taigi Riteris turi būti keistas, išsiskirti. Sektini Riterių pavyzdžiai: Don Kichotas, Lancelotas. Labai tinka kalbėti kažkokius keistus žodžius ir elgtis keistai.
Riteris - ne Aristokratas, jam liaudies meilė nėra taip reikalinga. Riteris pats neša meilę žmonijai ir iš žmonijos meilės duoklės nereikalauja. Riterio vienatvės akcentas atsiranda dėl to, kad jis pats vienatvės nemėgsta ir dėl to kenčia. Čia visa įvaizdžio paslaptis: padaryti viską, kad pasiekti vienatvę ir tada dėl to skųstis. Puikiai žinome, kaip dėl vienatvės kenčia nemirtingasis Maklaudas.
Vienatvės siekimas neišvengiamai iššaukia komunikavimo problemas. Kartais Riteriškas galantiškumas pakeičiamas priešingybe: polinkiu į apkalbas, visiškos žmogaus, kuriuo rūpinamasi, kontrolės poreikiu, potraukis sekti dera prie polinkio į smulkmenas.






AR TIKRAI REIKALINGAS ŽYGDARBIS?

Volfgangas Amadėjus Mocartas
Gyvenime visada yra vietos žygdarbiui. Dažnai žygdarbis - tai savęs paaukojimas. Dėl šeimos, dėl mylimo žmogaus, dėl vaikų, dėl tautos ar žmonijos Riteriai aukoja savo gerovę, turtus ir patį gyvenimą. Tokios žaidimo taisyklės ir tų žygių nereikia menkinti, neverta juoktis iš Riterių bandymų atlikti žygdarbius. Nors Riterio išjuokimas taip pat įeina į šias taisykles. Jis padeda Riteriui įsitvirtinti savo vienatvėje ir taip palengvina jo kelią iki savęs aukojimo.
Pats svarbiausias žmonijos istorijoje žygdarbis - tai meilės žygdarbis. Meilės žygdarbis Riteriui - kaip stebuklingas balzamas. Leiskite Riteriui ką nors pamilti ir jis taps pačiu laimingiausiu žmogumi žemėje.
Riteriai myli ir meilę iškelia aukščiau visų kitų dalykų, mąsto apie meilės prasmę. Neatsitiktinai, būdami vidutinio lygio artistais, Riteriai tampa labai stipriais režisieriais, kurių pagrindinė kūrybos tema - meilė.






O ŠTAI ŠITO NEGALIMA

Riteriui negalima būti piktam arba agresyviam (kaip Vektorius), negalima būti sausam ir racionaliam (kaip Profesorius), negalima būti rafinuotam (kaip Aristokratas) ir triukšmingam (kaip Vadas arba Juokdarys). Iš tiesų draustinų dalykų sąrašas ilgas ir faktiškai Riteriui nepalieka jokios veiksmų laisvės. Gal todėl jie ne kokie aktoriai, nes vaidinti kaip ir nėra ką.
Riteriams reikia nuo kitų žmonių slėpti negatyvius sprogimus, patologiškus nukrypimus, tvardyti savo įkyrumą ir stengtis per daug nesismulkinti savo veiksmuose. Taigi, tiems, kas atėjo kurti gėrį - atiteko gana sudėtingas įvaizdis.

 RITERIS VEIKLOJE IR SANTUOKOJE

Džonas Lenonas
Užspaustas įvaizdžio draudimų Riteris atsiima realiuose veiksmuose. Šis kuklus atidus ir pareigingas ženklas puikus vykdytojas, šaunus viršininkas ir labai geras pedagogas. Nors įvaizdis labai kuklus, bet ženklas turi puikias karjeros perspektyvas. Išoriškas talento nebuvimas lengvai kompensuojamas stabilumu ir patikimumu. Viršininkas juk neturi būti pačiu protingiausiu, jis turi būti pačiu teisingiausiu, stabiliausiu ir rūpestingu, vienu žodžiu "tėvu".
Puiku yra ir tai, kad didelis atotrūkis nuo pirminio ir galutinio Riterio asmenybės įvertinimo yra paskatinimas  nesustoti ir judėti į priekį.
Santuokoje Riteris ne toks jau universalus. Paskirtis - romantiška santuoka, kuriai naudingi ilgi išsiskyrimai. Tokia santuoka patenkina Riterio polinkį į vienatvę ir pasiaukojančius poelgius.






RITERIAI - ĮŽYMYBĖS

Gausu yra Riterių - kompozitorių, kurių prioritetas meilė: Volfgangas Mocartas (Žiurkė Vandenis), Johanas Bachas (Jautis, Žuvys), Michailas Glinka (Žiurkė, Dvyniai).
Daug garsių dailininkų - Riterių: Francisko Goja (Tigras, Avinas) Ogiustas Renuaras (Jautis, Žuvys).
Mišelis Nostradamas
Vaizduotė ir fantazija dominuoja Riterių - rašytojų sąraše: Hermanas Hesė (Jautis, Vėžys), Vladimiras Nabokovas (Kiaulė, Jautis), Pjeras Ogiustenas Bomaršė (Žiurkė, Vandenis), Džordžas Baironas, Čarlzas Dikensas (Beždžionė, Vandenis, Mainas Ridas (Tigras, Avinas), Žiulis Vernas (Žiurkė, Vandenis), Michailas Bulgakovas (Katinas, Jautis). Tiesiog liejasi fantastika, ar ne?
Riteriai - poetai atlieką savo tiesioginę paskirtį: Ana Achmatova (Jautis, Vėžys), Vladimiras Majakovskis (Gyvatė, Vėžys), Marina Cvetajeva, Džonas Lenonas (Drakonas, Svarstyklės).
Riterių gretose sustinkame ir  du garsius okultistus: Mišelis Nostradamas (Kiaulė, Ožiaragis) ir Karlosas Kastaneda (Ožka, Ožiaragis).
Garsus mokslininkai, sukūrę naujus mokslus: kibernetiką - Norbertas Vineris (Arklys, Šaulys), genetiką - Gregoras Mendelis (Arklys, Liūtas). Galileo Galilėjus (Žiurkė, Vandenis) - ne ką mažiau visiems žinomas.
Riteriai valdžioje: Vinstonas Čerčilis (Šuo, Šaulys), Kromvelis (Kiaulė, Jautis), Fidelis Kastro (Tigras, Liūtas), princesė Diana (Jautis, Vėžys), Petras I-asis (Žiurkė, Dvyniai), Džordžas Bušas Vyresnysis (Žiurkė, Dvyniai), Vladimiras Putinas (Drakonas, Svarstyklės), Leonidas Brežnevas (Arklys, Šaulys).

Grįžti į VIRTUALUS HOROSKOPAS







Informacijos šaltiniai: xsp.rupixabay.com nuotr., wikipedia.org nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą