2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

KRIOKLYS NEGATYVO NUĖMIMUI

Per šias 5 minutes išplausite visą negatyvą iš savo kūno. Jausitės puikiai! Technikos aprašymas:
Patogiai atsisėskite. Tyliai paleiskite atpalaiduojančią muziką su miško ir tekančio vandens garsais. Nusiraminkite. Atsipalaiduokite. Užsimerkite ir įsivaizduokite...
Užmerkėte akis ir įsivaizduojate ankstų rytą, Jūs ką tik išlindote iš palapinės miške. Nuotaika mieguista ir minkšta, jūs ką tik prabudote. Jaučiate vėsą, jaučiatės gerai.
Aplink rūkas, jūs išsimiegojote, kūnas visiškai atsipalaidavęs.





Jūs jaučiate rūką, šviežius miško kvapus...
Įsivaizduojate, kad jūs staiga atsiradote prieš kalnelį. Matote aukštyn vedantį takelį. Staiga atsidūrėte ant to takelio, pusiaukelėje, vedančioje į kalnelio viršūnę. Stovite ir žiūrite į mišką. Matote, kad mišką dengia rūkas. Miškas driekiasi iki paties horizonto.
Saulė ką tik patekėjo, ji dar nelabai šildo, jūs jaučiate gaivą ir vėsą.
Staiga atsidūrėte ant kalnelio, žiūrite į priekį ir matote gražią pievelę su žalia žole, su rasa ant kiekvienos žoleles. Nusiaunate ir kojomis paliečiate rasotą žolę. Jaučiate žolės gaivumą. Pievelės priekyje matote gražų akmenį, nuo kurio upeliukais teka vanduo.







Jūs atsiduriate šalia to akmens. Tekantis vanduo sudarė nedidelį ežerėlį, kuriame plaukioja antys ir žąsys. Žiūrite į vandenį ir matote kaip po vandeniu plaukioja žuvytės. Vaiduo skaidrus. Jaučiate šviežumą. Šilta. Saulė žaižaruoja vandens krioklyje ir kiekviename šaltinėlyje matote saulės zuikučius.
Greitai nusimetėt drabužius ir įsivaizduojate save nuogą. Įlipote į vandenį ir abiem kojomis pajutote vėsumą. Kojų padais pajutote šiltą geltoną smėly ežerėlio dugne. Jis šiltas, šiltas, šiltas.
Įsivaizduojate, kad jūs jau iki kaklo vandenyje. Žuvelės išsigandę nuplaukė toliau. Antelės nuplaukė toliau. Jūs atsistojote po kriokliu. Jūsų veidu teka krioklio vanduo. Jūsų galvos viršuje atsirado skylutės ir į jas pradėjo lietis krioklio vanduo.
Jūsų visas kūnas yra vandenyje. Nuleidžiate galvą žemyn ir matote, kad jūsų kūnas po vandeniu. Vietoje jūsų pirštų – vamzdeliai. Vietoj jūsų kojų pirštų – irgi vamzdeliai su skylutėmis.
Įsivaizduojate, kad krioklio vanduo bėga į jūsų galvą ir išplauna viską, kas yra jūsų kūne. Ir dvi didelės juodos tirštos dėmės nuo jūsų plaukia į dešinę pusę.
Iš jūsų galvos viskas suteka į krūtinę, iš kairės rankos liejasi didelė tamsi dėme, iš dešinės rankos liejasi didelė tamsi dėmė.
Iš krūtinės viskas teka žemyn, krūtinė tampa skaidri ir permatoma. Jūsų rankos jau tapo permatomos. Iš pilvo teka viskas žemyn ir išsilieja per kojų pirštus. Nuo kojų matote kaip liejasi didelė tamsi dėmė...




Jūsų kūnas tampa skaidrus ir jūs kaip medūza plevenate ir jaučiate savyje švaraus vandens vėsą. Vandens, kuris užpildęs visą jūsų kūną.
Jūs greitai išlipate iš vandens. Įsivaizduojate, kad jūsų kūnas visiškai permatomas. Žiūrite į savo rankas – jos permatomos. Danguje spinduliuoja saulė. Jūs apsivelkate baltą, minkštą naują tuniką ir kelnes. Jums šilta ir gera.
Giliai įkvepiate, iš lėto iškvepiate ir lėtai atmerkiate akis.




Informacijos šaltiniai: duiko.guru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą