2015 m. spalio 28 d., trečiadienis

ZODIAKO ŽENKLŲ ANGELAI IR DEMONAI

Šių laikų žmonės yra labai pažeidžiami, juos persekioja pastovus stresas ir nesaugumas. O ar žinote, kad kiekvienas galime gauti jėgų iš savo Angelo - Sargo? Taip pat žmogui naudinga žinoti ir savo Demoną.
Tamsa ir Šviesa - tai slapta mūsų pasiekimų, stipriųjų dvasinių pusių, o taip pat ir ydų bei silpnybių saugykla. Angelai ir Demonai - nemirtingos dvasios, kurios stengiasi žmogaus sielą patempti į savo pusę.
Šviesos žmonės - apdovanoti aukštesniais dvasiniais sugebėjimais. Tie, kurie į savo sielas įsileidžia Demonus - džiugina Tamsos jėgas.
Asmeniniai Angelai ir Demonai yra pas visus žmones, Zodiako Angelai - daug galingesni, todėl yra Zodiako žvaigždyno šeimininkai.




AVINAS

Už kiekvieno Avino nugaros stovi Neapykantos ir Egoizmo Demonas bei Nuoširdumo ir Atvirumo Angelas. Tamsioji pusė provokuoja pyktį, netoleranciją, nenorą pripažinti savo klaidas, neapgalvotus poelgius, įžūlų elgesį.
Melo netoleravimas ir sugebėjimas nuoširdžiai bendrauti su žmonėmis - tai Atvirumo Angelo - Bakarilo įtaka. Į Angelą Bakarilą galima kreiptis pagalbos, jeigu reikia sėkmės ir laimės. Bakarilas saugo Avino vaikus. Angelas pakrauna Aviną gyvenimo energija, padeda atlikti bet kokius reikalus, suteikia optimizmo žvelgiant į gyvenimo sunkumus.




JAUTIS

Jautyje vyksta kova tarp Pykčio ir Godumo Demono bei Ištikimybės ir Geraširdiškumo Angelo. Po Jaučio lėtumo dažnai prasiveržia jausmų audros. Pykčio Demonas Jaučiui trukdo būti atsidavusiu ir patikimu draugu, paverčia Jautį godžiu kitų atžvilgiu. Godumas skatina materializmą ir nenorą įsileisti dvasines mintis.
Jaučio Angelo - Amatilo prašoma padėti bet kokių reikalų pradžiai, taip pat esant norui pakeisti gyvenimo kelią. Su šio Angelo pagalba širdis užsipildo šviesa ir viltimi, atsiveria tikrasis Kelias.




 

DVYNIAI

Dvyniai yra tarp Intrigų Demono ir Džiaugsmingumo Angelo. Dvyniai gali tapti tikrais meilikautojais, pilnais melo, intrigų ir netikrumo. Visa tai slepiasi po lengva linksmumo ir lengvumo skraiste, mokėjimu bendrauti, megzti ryšius.
Džiaugsmingumo Angelas saugo nuo sunkių gyvenimo posūkių, gelbėja nuo pesimizmo ir depresijos. Dvynių Angelas - Bachramas padės nugalėti sunkumus ir vykdyti įsipareigojimus.







VĖŽYS

Vėžys yra Melo Demono dėmesio objektas bei globojamas Jausmų ir Atjautos Angelo. Paprastai Vėžys jaučia savo Demono priartėjimą ir jo nemėgsta. Dažnai Vėžiai negali su juo susitvarkyti, bet piktnaudžiauja jo jėga siekdamas asmeninių tikslų. Pavyzdžiui, Vėžys dažnai vargina savo artimuosius, giminaičius ir mylimuosius ašaromis bei priekaištais, kad juos nepakankamai myli, aplinkiniams įteigia kaltės jausmą.
Tuo pat metu Atjautos Angelas pritraukia Vėžį prie kitų žmonių, dovanoja geraširdiškumo ir užuojautos sugebėjimus. Pas Vėžį yra išskirtinis sugebėjimas - jausti, o taip pat stovėti silpnojo pusėje. Vėžio Angelas - Dina Vėžiui padeda įgauti naujas žinias ir suvokti, kad išmintis ateis, kai pradėsi klausinėti, o ne tada, kai nustosi ieškoti atsakymų į klausimus.





LIŪTAS

Liūtui labai sunku kovoti su savo Tuštybės Demonu. Jam būtina išgirsti savo Širdingumo Angelo balsą. Tik tada arogantiškas pagyrūnas Liūtas tampa didžiadvasiu ir širdingu žmogumi.
Liūtas, globojamas savo Angelo, tarsi skleidžia šiltą šviesą, o jo akys - spinduliuojančios ir švytinčios. Taip veikia Liūto Zodiako Angelas - Akvarilas. Akvarilas Liūtus nukreipia savęs tobulinimo dvasiniame lygyje keliu, padeda suprasti supantį pasaulį.





 

 

MERGELĖ

Mergeles kankina Nepasitenkinimo ir Pavydo Demonas. Pavydas nuodija sielą, o nepasitenkinimas gyvenimu virsta ir nepasitikėjimu aplinkiniais, atitolina Mergelę nuo draugų ir mylimųjų. Toks Demonas gali Mergelę privesti iki apatijos, o veliau ir iki ligų.
Pastovumo ir Apsaugos Angelas stengiasi Mergelę paversti rūpestingu ir dvasiškai stipriu žmogumi, kuris tampa kaip uola, į kurį aplinkiniai kreipiasi protingų patarimų ir kuriuose ieško patikimumo. Pasiekti savo misijos tikslus Mergelei padeda Angelas - Kadmilas. Jis nukreipia teisingu keliu ir apdovanoja intuicija.




 

SVARSTYKLĖS

Ant Svarstyklių dešiniojo peties stovi Saiko ir Harmonijos Angelas, o ant kairiojo - Nuotaikų Demonas. Demonas skleidžia abejones dėl visų reikalų, jausmų, meilės, partnerių, draugų. Ši nuotaikų dvasia gundo Svarstykles žaisti žmonių jausmais ir silpnybėmis, gražiai juos laikyti tam tikrame atstume nuo savęs, būti savanaudžiu. Taip tas Svarstyklių demonas yra koketiškas, žadina moteris amžinai gundyti ir apgaudinėti vyrus.
Saiko Angelas Svarstykles gali padaryti puikiais ir kūnu, ir siela. Taip pat suteikia taikingumo, ramybės ir pasitikėjimo. Kad Svarstyklės įgautų vidinės jėgos ir užuojautos, turi kreiptis į savo Zodiako Angelą - Barchielį. Tokiu atveju yra viltis, kad pagerės asmeninis gyvenimas visais sunkiais gyvenimo atvejais.





SKORPIONAS

Skorpionas - Keršto Demono ir Teisybės Angelo priešpriešos objektas. Kai prabunda Skorpiono Zodiako Demonas, jį kankina įtarimai, kad jį visi apgaudinėja. Tai sukelia aklą ir įsisenėjusį pyktį ant tų, kurie nepateisina vilčių. Skorpionas tada keršija arba kenčia nuo patologinio pavydo, ypač dėl savo mylimųjų. Tai veda iki savęs naikinimo kol Skorpionas neišgirsta švelnaus ir įspėjančio Angelo balso.
Į Angelą Gabrielių, vieną iš stipriausių Šviesos Angelų, tinka kreiptis prašant pagalbos įgyvendinant kardinalias Skorpiono gyvenimo kelio permainas. Šis Angelas sukuria puikiausias sąlygas užmačių realizavimui.





ŠAULYS

Šauliui vadovauja Puikybės Demonas ir Teisingumo Angelas. Demonas iššaukia aroganciją ir tuščią Šaulio puikybę, kritikos atmetimą ir išskirtinumo jausmą, kuris atitolina nuo žmonių. Sielos gilumoje Šaulys yra kovotojas už teisybę, siekia kažko aukštesnio, jam gresia pasiekti fanatizmo laipsnį.
Šaulio Angelas - Adnachielis turi daug galimybių. Jis padeda įgyti nepriklausomybę ir laisvę. Užsispyrę žmonės su jo pagalba bus sėkmingi reikaluose ir karjeroje.





OŽIARAGIS

Ožiaragis yra globojamas Tvirtybės ir Ištvermės Angelo, bet kartu yra Šaltumo ir Abejingumo Demono grobis. Šaltumo Demonas prabunda tada, kai Ožiaragis nusivilia, kai jį išnaudoja, išduoda, atstumia. Piktoji dvasia priverčia ignoruoti žmonių prašymus ir galvoti tik apie save, dėl to Ožiaragio siela kietėja ir tamsėja.
Tvirtybės Angelas - tai vidinis Ožiaragio balsas, kuris priešingai - suteikia jam patikimumo, ištikimybės, rūpestingumo. Kai Ožiaragiui reikia pagalbos pradėti naujus, neįprastus reikalus, jis gali kreiptis į savo Zodiako Angelą - Kambielį.





VANDENIS

Vandenis - Atskirties Demono ir Draugystės Angelo kovos objektas. Vandenio Demonas ir Angelas iš vienos pusės Vandenį apdovanoja atjauta ir šiluma santykiuose, iš kitos pusės - panieka aplinkiniams, savęs ir savo galimybių pervertinimą. Atskirties Demonas stengiasi nuo Vandenio atstumti žmones, kurie jam linki gero ir jį myli.
Vandeniams reikia branginti draugystę ir meilę, kitaip jie rizikuoja likti vieniši. Vandenis, kaip niekas kitas, trokšta sąlyčio su gamta, kad papildytų savo energetines atsargas ir atstatytų jėgas. Vandeniams susilieti su gamta ir supančiu pasauliu padeda Angelas - Katetilis.





ŽUVYS

Žuvys gali būti glostomos Meilės Angelo, bei sugadintos Ydų Demono. Žuvys - prieštaringa asmenybė. Tai rezga intrigas, kuria blogį ir žiauriai reaguoja į nuoskaudas, tai neria į įvairių pagundų ir netgi ištvirkimo vandenis, ieško abejotinų malonumų šaltinių, tokių kaip alkoholis arba narkotikai.
Bet Žuvims labai artimas neribotos užuojautos Meilės Angelas - naujojo laikmečio angelas, kurio balsą verta išgirsti ir kurio taip trūksta šiuolaikiniam žmogui. Išorinis žavesys ir patrauklumas, sėkmė meilės reikaluose ir karjeroje tai Žuvų Angelo - Egalmilo dovanos. Šis Angelas Žuvims suteikia daugiau ir žemiškosios ir dvasiškosios palaimos.





KAIP MELSTIS ZODIAKO ANGELAMS?

Galima naudoti maldą Angelui - Sargui ir į ją įterpti Zodiako Angelo vardą, kurio pagalbos prašote. Pabaigoje galima išsakyti konkretų prašymą. Prašymas turi atitikti Angelo galias - pas konkrečius Angelus galima prašyti to, ką jie gali.







Informacijos šaltiniai: esotericblog.ru, giftcrystal.ru, liveinternet.ru

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą