2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

BŪRIMAI SU VANDENIU

Ateities spėjimas iš vandens buvo paplitęs Senovės Europoje, Šiaurės Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose, Rytų ir Šiaurės Azijoje, Pietryčių Azijoje ir Polinezijoje. Vandens ir likimo simbolikos ryšys plačiai aprašytas skandinaviškoje tradicijoje, kur likimo deivės Nornos vaizduojamos gyvenančios šalia Urdo šaltinio, kurio vandenimis maitinasi Igdrasilo likimo medis.
Ramus ir švarus jūros, ežero ar upės vandens paviršiaus mirgėjimas skatina intuiciją ir aiškiaregystę. Egzistuoja vandens technika, kuri leidžia sukurti “langus tarp pasaulių” - ilgai stebint vandens paviršių, mintys palaipsniui atsijungia, atsiranda lengvo transo būsena, kuri leidžia gauti slaptą informaciją ir skatina jautrumą ir imlumą. Esant tokios būsenos ir žiūrint į vandenį, galima užduoti klausimus ir gauti atsakymus.






Štai viena iš technikų, kuri padeda tobulinti savo gamtinę intuiciją ir leidžia išmokti sąveikauti su vandeniu:
Į indą įpilkite švaraus vandens. Atsiribokite, kad niekas jums netrukdytų. Atsisėskite, atsipalaiduokite ir pradėkite žiūrėti nesufokusuotu žvilgsniu į vandens paviršių. Stenkitės, kad jūsų akys būtų atsipalaidavę. Mintyse suformuluokite savo klausimą arba susitelkite ties problema, kuri jus neramina. Mintyse apibrėžkite ją ir nepaleiskite. Fokusuokite žvilgsnį ir įdėmiai žiūrėkite į vandens paviršių, susikoncentruokite ties vandens paviršiumi, pajauskite jį, energetiškai susiliekite su juo.
Kai pajausite, kad jūsų dėmesys visiškai nukreiptas į vandenį, mintimis vandeniui užduokite savo klausimą, savo minčių spindulį nukreipkite į vandenį ir vėl atpalaiduokite savo žvilgsnį. Stebėkite vandens paviršių ir savo vidiniu žvilgsniu - praplaukiančius vaizdinius. Prieš jūsų akis gali atsiverti koks nors paveikslas, vanduo gali raibuliuoti, arba jūs ant vandens paviršiaus pamatysite kokius nors kontūrus. Tai gali būti kieno nors veidas, figūra, namo ar medžio kontūrai, vaizdas iš jūsų gyvenimo, kokios nors raidės, skaičiai, simboliai - bet kas.
Stebėkite kas su tais vaizdiniais vyks toliau ir bandykite nesikišti, nieko neprigalvoti ir nekeisti savo vaizduotės ar minties galia. Viską, ką matysite, fiksuokite, taip pat sekite kokias jūsų mintis ar jausmus iššaukia šie vaizdiniai. Ką jaučiate, kai matote tą ar kitą vaizdą? Bet kokiu atveju tai bus vaizdai, kurie artimi ir aiškūs būtent jums, ir “iššifruoti” atsakymus jums turi būti paprasta.
Stebėkite visą transformacijos procesą ir vaizdinių atsiradimą iki galo - visus pasikeitimus, kurie vyks. Tai gali būti vienas ir vienintelis vaizdas ar eilė vaizdinių, siužetas. Visą šį laiką ramiai, nesufokusuotu žvilgsniu, stebėkite vandens paviršių. Kai pajausite, kad ritualas baigtas, pradėkite analizuoti tai, ką matėte. Paprastai interpretacijos gaunasi aiškios ir skaidrios. Atkreipkite dėmesį į tas mintis ir asociacijas, kurios pirmiausiai ateina į galvą.
Jeigu turite galimybę, šią praktiką geriau atlikti ne namuose prie indo su vandeniu, bet gamtoje prie vandens telkinio.




Informacijos šaltiniai: esotericblog.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą