2014 m. gegužės 17 d., šeštadienis

KARMINIAI RYŠIAI. BUVUSIOS PUSELĖS

Meilė iš pirmo žvilgsnio… Kaip tik nebandyta paaiškinti šį fenomeną! Žmogus įsimyli iki ausų vos pirmą kartą pamatęs kitą žmogų. Kaip tai gali įvykti? Kartais labai sveikai mąstantys žmonės tiesiog pameta galvą dėl meilės iš pirmo žvilgsnio. Taip nutinka ir jaunystėje, ir brandžiame amžiuje.
Kas gi nutinka tuo momentu, kai susitinka dviejų žmonių žvilgsniai ir tarp jų įsižiebia kibirkštis?
Iš tiesų, daugeliu atvejų tai paaiškinama, kad susitinka buvusios „puselės“, tie, kas ankstesniuose gyvenimuose buvo sutuoktiniais, meilužiais arba turėjo platoniškus santykius. Kai dviejų žmonių akys susitinka – aktyvizuojasi praeitų gyvenimų energija, kuri slypi jų energetiniuose laukuose. Nutinka „pažinimas“. Prasideda santykiai. Gali egzistuoti skonių, nuomonių, minčių sutapimai. Emocijų audra tiesiog apsuka galvą.
Šie žmonės anksčiau šiame gyvenime nebuvo pažįstami, o apie praeitus gyvenimus jie negali nieko žinoti. Jiems atrodo, kad šis susitikimas, kai jie pajuto trauką vienas prie kito, tai toks nepaaiškinamas reiškinys – likimo pirštas.
Taip, toks susitikimas neatsitiktinis. Bet jo priežastys gali būti įvairios. Gali būti, kad jiems priklauso kažką, ko jie praeitame gyvenime nespėjo, užbaigti. Gali būti, kad jiems reikia kažką suvokti. Karminė energija gali pritraukti du žmones, kurie apie tai net nenutuokia. Visiškai nebūtinai šiame įsikūnijime jų meilė bus laiminga ar įvyks ir santuoka. Labai dažnai tokie susitikimai turi karmines priežastis.
Kai susitinka du žmonės ir įvyksta „pažinimas“, jiems atrodo, kad tarp jų tiek daug bendro, kad juos suvedė likimas. Reikia atsiminti, kad pasąmonėje turėdamas praeitų gyvenimų atmintį, žmogus pradeda tikėtis iš partnerio to, kas buvo ankstesniame gyvenime. Bet dabar šis partneris – tai visai kitas asmuo, tik kažkuo panašus į praeitojo gyvenimo asmenį. Dabar asmuo yra praeitų įsikūnijimų kvintesencija su visų įsikūnijimų bruožais, o ne vieno prieš tai buvusiojo. Šios naujos asmenybės ir mąsto, ir jaučia, ir elgiasi kitaip. Praeito gyvenimo santykiai nebūtinai turi tęstis dabar, netgi jeigu tai buvo meilė iki mirties.







Susidūrus su realybe dažnai tokie santykiai užgęsta. Stipri trauka išsisklaido, įsimaišo buitis, susiduria praėjusioji ir dabartinė realybės ir konfliktuoja.
Jeigu žmonės pakankamai protingi, jeigu jausmas, kuris atsirado tarp jų, tikrai stiprus ir šviesus, jie gali rasti bendrą kalbą, sukurti santykius ir, gali būti, kažkur pasąmonės lygyje suvokti ir pajausti priežastį, kuri juos suvedė, atidirbti karmą ir tęsti santykius jau be karminės priklausomybės.
Dažniausiai nutinka priešingai – žmonės išsiskiria. Karma lieka neatidirbta ir pereina į sekantį įsikūnijimą.
Atvejai, kai vyrai brandžiame amžiuje „pameta galvą“ iš meilės ir išeina iš šeimos pas jaunas meilužes – irgi tas pats. Dažniausiai taip susitinka buvusios „puselės“.
Netgi šeimose, kur tarp sutuoktinių yra meilė, dažnai iškyla santykių problemų, kai vienas arba abu niekaip nenori suprasti, priimti savo artimojo žmogaus ir pastoviai iškyla skyrybų tema.
Labai lengva tiesiog išeiti iš probleminių santykių, išsiskirti ir užmiršti. Tai – pati paprasčiausia išeitis. Deja, bet šiuolaikiniai santykių specialistai taip ir pataria: jeigu jums kokie nors santykiai nekomfortiški, tiesiog nutraukite juos. Taip – tai lengviausias sprendimas ir daugelis taip ir elgiasi. Bet be supratimo kodėl tokie santykiai sukelia diskomfortą, be suvokimo, KĄ būtent mes su tuo žmogumi turime atidirbti, be karmos neutralizacijos ir pamokos išmokimo, toks išsiskyrimas problemos nenuims. Su tokiu žmogumi karma pasilieka neatidirbta ir persikelia į kitus įsikūnijimus.
Netolimoje ateityje bus pritrauktas jau kitas žmogus ir praėjusio gyvenimo su tokia pat misija ir tokia pat pamoka ir viskas prasidės iš pradžių. Daugelis žmonių visą gyvenimą tai ir daro – bėga nuo savo pamokų ir vis užlipa ant to paties grėblio.
Informacijos šaltinis: esotericblog.ru



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą